Húzós június vár ránk a hazai mozikban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Még torrentz.com-n se lehet találni róla semmit,"
na, ha még ott sem, akkor az skandallum. a filmet 2,5 hete mutatták be. aki akarta, rég letöltötte vagy 6 verzióban.
na, ha még ott sem, akkor az skandallum. a filmet 2,5 hete mutatták be. aki akarta, rég letöltötte vagy 6 verzióban.
A Hanna jó film érdemes megnézni, ugyanaz a fõszereplõ mint a The Way Back címû filmben a csaj.
A Bridesmaids mióta nagy siker? Még torrentz.com-n se lehet találni róla semmit, pedig áprilisban volt a premierje usában...
A Bridesmaids mióta nagy siker? Még torrentz.com-n se lehet találni róla semmit, pedig áprilisban volt a premierje usában...
Én a látványfilmeket szeretem moziban nézni, mert azokat a nagy képméret és a hanghatások miatt ott éri meg. A drámázásokat nem szeretem ott nézni.
Azért a Hanna c. filmre elmegyek, azt ki nem hagynám.
Azért a Hanna c. filmre elmegyek, azt ki nem hagynám.
Tudja-é valaki, hogy a Trans3 IMAX3D-s verziója itthon feliratos leszen, vagy szinkronos? Meg úgy egyáltalán...
További szép etét!
További szép etét!
KÉPALÁÍRÁS! Vazze <#csodalk>#csodalk>
én ebbõl a felhozatalból 7-et moziban nézek
de k*rva drága lesz ez a hónap...
de k*rva drága lesz ez a hónap...
Ebbõl 6-ot várok csak, a többi kuka xD
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Hát pl a robbanós kép lövésem nincs melyikbõl való. Mondjuk kb bárhova jó lehet. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tényleg. Lehet, hogy csak belenyúltam. 😊
Ez mondjuk nem a szokásos havi, hanem egész nyári ajánló, de a téma ugyanaz, és sajnos nem voltak kiemelve a címek.
Akkor én nem vagyok topon, mert a fenti hat képbõl csak kettõt ismerek fel, de talán pont azért olvasnám el a cikket, hogy képben legyek.
Akkor én nem vagyok topon, mert a fenti hat képbõl csak kettõt ismerek fel, de talán pont azért olvasnám el a cikket, hogy képben legyek.
A címek mindig ki voltak emelve:
A képalá tényleg adná magát, de aki nem tudja, hogy melyik melyik filmbõl van, az azért nincs topon.
A képalá tényleg adná magát, de aki nem tudja, hogy melyik melyik filmbõl van, az azért nincs topon.
Csak szép lassan, örüljünk, hogy most legalább ki vannak emelve a címek a szövegben. Egyszer talán eljutunk a képaláírásig is.
A képeket véletlenul se feliratozd Viktor, a végén még kiderulne melyik filmbol valók!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
degyér vagy...
Tranformers 3 várós, X-mennek meg adok egy esélyt bár nem fûzök sok reményt hozzá...
Rólad is sok minden kiderül,hogy inkább költenél illemórákra mozi helyett.
Ez azért sok mindent elmond rólad. A pár, jónak ígérkezõ film nem érdekel, de egy szarnak ígérkezõt bezabálsz. Popcornnal.
Húzós... 😊 Egyedül a Transformers amit megfogok nézni, de az is június utolsó napja.
hát ez tényleg durva lesz és kemény. ugye?