21
-
winnie #21 "Még torrentz.com-n se lehet találni róla semmit,"
na, ha még ott sem, akkor az skandallum. a filmet 2,5 hete mutatták be. aki akarta, rég letöltötte vagy 6 verzióban. -
nlght #20 A Hanna jó film érdemes megnézni, ugyanaz a főszereplő mint a The Way Back című filmben a csaj.
A Bridesmaids mióta nagy siker? Még torrentz.com-n se lehet találni róla semmit, pedig áprilisban volt a premierje usában... -
Wittgen #19 Én a látványfilmeket szeretem moziban nézni, mert azokat a nagy képméret és a hanghatások miatt ott éri meg. A drámázásokat nem szeretem ott nézni.
Azért a Hanna c. filmre elmegyek, azt ki nem hagynám. -
Yagami #18 Tudja-é valaki, hogy a Trans3 IMAX3D-s verziója itthon feliratos leszen, vagy szinkronos? Meg úgy egyáltalán...
További szép etét! -
Darth Dave #17 KÉPALÁÍRÁS! Vazze -
sandor4 #16 én ebből a felhozatalból 7-et moziban nézek
de k*rva drága lesz ez a hónap... -
#15 TF3-at megnézem, de majd csak júliusban, ha jókat mondanak róla. A többi kuka, vagy torrent. -
#14 Ebből 6-ot várok csak, a többi kuka xD -
Hoz_Hun #13 Hát pl a robbanós kép lövésem nincs melyikből való. Mondjuk kb bárhova jó lehet. :) -
zetortraktor #12 Tényleg. Lehet, hogy csak belenyúltam. :) -
WoodrowWilson #11 Ez mondjuk nem a szokásos havi, hanem egész nyári ajánló, de a téma ugyanaz, és sajnos nem voltak kiemelve a címek.
Akkor én nem vagyok topon, mert a fenti hat képből csak kettőt ismerek fel, de talán pont azért olvasnám el a cikket, hogy képben legyek. -
zetortraktor #10 A címek mindig ki voltak emelve:
A képalá tényleg adná magát, de aki nem tudja, hogy melyik melyik filmből van, az azért nincs topon. -
WoodrowWilson #9 Csak szép lassan, örüljünk, hogy most legalább ki vannak emelve a címek a szövegben. Egyszer talán eljutunk a képaláírásig is. -
#8 A képeket véletlenul se feliratozd Viktor, a végén még kiderulne melyik filmbol valók!!!
-
SlayR #7 degyér vagy... -
sajtosnudli #6 Tranformers 3 várós, X-mennek meg adok egy esélyt bár nem fűzök sok reményt hozzá... -
Csaba007 #5 Rólad is sok minden kiderül,hogy inkább költenél illemórákra mozi helyett. -
#4 Az X-men jónak ígérkezik. Várom is. -
kalapos01 #3 Ez azért sok mindent elmond rólad. A pár, jónak ígérkező film nem érdekel, de egy szarnak ígérkezőt bezabálsz. Popcornnal. -
Csaba007 #2 Húzós... :) Egyedül a Transformers amit megfogok nézni, de az is június utolsó napja. -
avman #1 hát ez tényleg durva lesz és kemény. ugye?