21
  • winnie
    "Még torrentz.com-n se lehet találni róla semmit,"

na, ha még ott sem, akkor az skandallum. a filmet 2,5 hete mutatták be. aki akarta, rég letöltötte vagy 6 verzióban.
  • nlght
    A Hanna jó film érdemes megnézni, ugyanaz a főszereplő mint a The Way Back című filmben a csaj.
    A Bridesmaids mióta nagy siker? Még torrentz.com-n se lehet találni róla semmit, pedig áprilisban volt a premierje usában...
  • Wittgen
    Én a látványfilmeket szeretem moziban nézni, mert azokat a nagy képméret és a hanghatások miatt ott éri meg. A drámázásokat nem szeretem ott nézni.

Azért a Hanna c. filmre elmegyek, azt ki nem hagynám.
  • Yagami
    Tudja-é valaki, hogy a Trans3 IMAX3D-s verziója itthon feliratos leszen, vagy szinkronos? Meg úgy egyáltalán...
    További szép etét!
  • Darth Dave
    KÉPALÁÍRÁS! Vazze
  • sandor4
    én ebből a felhozatalból 7-et moziban nézek
    de k*rva drága lesz ez a hónap...
  • immovable
    TF3-at megnézem, de majd csak júliusban, ha jókat mondanak róla. A többi kuka, vagy torrent.
  • Stefling
    Ebből 6-ot várok csak, a többi kuka xD
  • Hoz_Hun
    Hát pl a robbanós kép lövésem nincs melyikből való. Mondjuk kb bárhova jó lehet. :)
  • zetortraktor
    Tényleg. Lehet, hogy csak belenyúltam. :)
  • WoodrowWilson
    Ez mondjuk nem a szokásos havi, hanem egész nyári ajánló, de a téma ugyanaz, és sajnos nem voltak kiemelve a címek.
    Akkor én nem vagyok topon, mert a fenti hat képből csak kettőt ismerek fel, de talán pont azért olvasnám el a cikket, hogy képben legyek.
  • zetortraktor
    A címek mindig ki voltak emelve:

A képalá tényleg adná magát, de aki nem tudja, hogy melyik melyik filmből van, az azért nincs topon.
  • WoodrowWilson
    Csak szép lassan, örüljünk, hogy most legalább ki vannak emelve a címek a szövegben. Egyszer talán eljutunk a képaláírásig is.
  • Blasta
    A képeket véletlenul se feliratozd Viktor, a végén még kiderulne melyik filmbol valók!!!
  • SlayR
    degyér vagy...
  • sajtosnudli
    Tranformers 3 várós, X-mennek meg adok egy esélyt bár nem fűzök sok reményt hozzá...
  • Csaba007
    Rólad is sok minden kiderül,hogy inkább költenél illemórákra mozi helyett.
  • Fresh Duke
    Az X-men jónak ígérkezik. Várom is.
  • kalapos01
    Ez azért sok mindent elmond rólad. A pár, jónak ígérkező film nem érdekel, de egy szarnak ígérkezőt bezabálsz. Popcornnal.
  • Csaba007
    Húzós... :) Egyedül a Transformers amit megfogok nézni, de az is június utolsó napja.
  • avman
    hát ez tényleg durva lesz és kemény. ugye?