80
replica autók, hol érdemes vásárolni alkatrészt, mit érdemes átépíteni, munkafolyamatok, vizsgáztatás
-
Kepek #80 Toyota --> Ferrari
-
#79 PH!TV – Nyomtass magadnak Aston Martint
-
#78 Iszonyatos Lamborghini-utánzat
-
Atiporsche #77 Segítségre lenne szükségem.
Van egy bogár alvázam és arra szeretnék rátenni egy 1:1 ben üvegszálból lemásolt Porsche kasznit. Ennek a lepapírozása érdekelne. Tudtommal kellene rá egy mérnök által hitelesített bizonylat, vagy valami ilyesmi, hogy a kaszni minden szempontból megfelel a beépítéshez. Aztán egy KMP engedély és egy műszaki vizsga. Én így tudom.
Ismer e valaki olyan személyt, aki le tudja papírozni a kasznit, és ha igen annak az elérhetősége kellene, vagy az az összeg, amiért ezt megcsinálná.
Köszöntem előre is. -
#76 hehe, itt mi történt? :) -
Wolfsnack #75 ezekből jó replika alapanyag lesz :) -
Wolfsnack #74 ez természetesen hiányozhatatlan :))) HIIR ONE - A BESZÉLŐ AUTÓ, "kívülről hallható egyéni MP3 dallamot játszik le", HOHOHOO -
#73 óóóóóvassá máááá vissza
mire írtam :) -
#72 a peres gumi, szép felni kombót meg te fizetnéd? mikor a havonta szervízeltetheted a kellemes útviszonyok miatt :))
.
komolyan ez az igény? mert akkor én kínomban nevetek :D -
#71 ízlés kérdése ;)
mondom ezt úgy, h japánpárti vagyok
élőben beállna egy ilyen mögéd, hát... ;)
a #66-on meg nagyon látszik, h veterán
szélesítő kit-tel, diszkrét spoiler ajkakkal, 18-19-es alukkal és peres gumival viszont már más lenne a helyzet :) -
#70 Csak ez halál fosul néz ki az eredetihez képest. Az az autó még a mai napig gyönyörű, messze megelőzte a korát. -
#69 És valószínű azért vesz valaki ilyet hogy spóroljon, ha ilyen lenne a picsád alatt tankolnál bele 2x annyit hidd el...12körül el lehet simán menni egy ilyennel... -
#68 ehet vagy 30 litert 100-on -
#67 manapság így fest.. :)
-
#66 -
#65 -
#64 -
#63 hány éves vagy megkérdezhetem?! -
Wolfsnack #62 hm, elgondolkodtató a Porsche 3milláért, kösz a tippet
(2milla alatt meg sl500-as Mercit láttam az is nagyon királyság)
optikai tunninggal esetleg 90-es évekre lehetne alakítani, mert a kiemelkedő szárnyúak jönnek be, az kafa amikor az autópályán feláll neki :))
-
Wolfsnack #61 bocs, arra gondoltam hogy kommersz a megjelenése :/ -
Szabi1991 #60 inkább vennék egy kitcart azt összerakatom valami ismerőssel :D
-
#59 amíg nem találkozna az
STi, EVO, M3
trio vmelyikével ;) -
#58 Nem késtetek le... -
#57 Ilyenünk volt.. odaverné az összes mai fostalicskát. És sztem jól is néz ki! :) -
gabesz8906 #56 Erről volt kár lekésni. -
#55 kreatív kopi-pészt. és milyen igaz :) -
#54 A tázsvíreknek biztosan tetszene... -
#53 vagy
-veszel egy régebbi cabriot
-rendbeszeded a megöregedett részeket
-elviszed fényezőhöz
-elektronikusan rendberakni (riasztó, lámpák, elektronikák)
és
- lemész rajoskodni nyáron a partra :D -
#52 -veszel egy régebbi cabriot
-szétbaszod
-rendbeszeded a megöregedett részeket
-valakivel elkészítteted a terveket
-megveszed a nyersanyagot
-fizeted a lakatost, a cnc-st mindenkit.
/persze van mindenkinek otthon 20.000.000-s tecnhikai parkja a gyártáshoz
-kockázatkelezés, sok selejt, uj nyersanyag, új munkabér
-fizeted aki összerakja
-elviszed fényezőhöz
-elektronikusan rendberakni (riasztó, lámpák, elektronikák)
-forgalomba helyezni, vizsgáztatni, papírozni.
...
és még nem beszéltem üvegekről és sok apróságról.
ez így alaphangon 5.000.000HUF és ez a legalja.
...
vagy tudsz otthon kóklerkedni a hiányos szerszámparkoddal ^^
nekem aztán mindegy. de felejtsd el.
ha szerinted ez egy hobbi akkor számold össze.
az életed rámenne, nem a hobbid ^^ -
#51 te tudod :) -
#50 cad-cam informatikus vagyok.
cnc-vel legyártani meg ragasztgatni.
ööö
-
#49 nem a faszt nem. sti-ből minden sarkon van 1 már kb -.- amióta használtan lehet venni occsón, egy csomó jár-kel a városban :/ -
#48 kk, ugyse tudod meggyőzni de a 3#-ban szereplő autónak van eredetije? vagy az ilyen tök egyedi? OLYAT AKAROK! :D -
DIESEL DOG #47 Szvsz nem vagy tisztában a tucat szó jelentésével. Szerinted EVO-ból meg STi Imprezából olyan sok szaladgál az utakon? Mert szerintem nem... tucat pl. a Suzuki Swift, Opel Astra, stb.
Ha ki akarsz tűnni a tömegből, hagyd a fenébe a replika autókat, nem éri meg, sosem lesz olyan mint az eredeti, és ráadásul csak gányolni meg tákolni lehet, örül az ember ha megkapja a forgalmi engedélyt. Én ha helyedben lennék akkor vennék egy ilyet például. Na ez egy igazi kuriózum az utakon, nincs belőle sok, és még az állapota is nagyon szép, mehet rá a veterán vizsga és az OT-os rendszám, így gyakorlatilag fillérekből fent lehet tartani és ez nem replika hanem ízig-vérig eredeti autó. :) -
Wolfsnack #46 félreértesz valamit, ez egy hobbi
ennyi erővel aki karaoket énekel az is megtéveszti a hallgatóságot?!
STi meg EVO a szememben ronda tucatautók, még ha motorilag okék is -
#45 nem akarom letörni a lelkesedésed, de nekem erről anno ált. isk. sztori jut az eszembe, mikor
rajtakaptuk Lakatos Béluskát, h filcből ragasztott a cipőjére technokol rapiddal NIKE pipát.. :D
a replika autókról nekem a következő jut eszembe:
a tulaj csóró, át akar b.szni vizuálisan, általában össze van gányolva (szép munkát még nem láttam), akárki megnézi: nem a szépséget fogja látni, hanem hogy hol hibázik és a slusszpoén: belevert a csóka egy csomó pénzt és soha nem tudja majd eladni
ha rám hallgatsz, azt a pénzt, amit erre szántál szépen elteszed és kis gyűjtögetéssel veszel egy STi-t vagy EVO-t
már, ha autót akarsz magadnak ;) -
#44 laprugó hátul befigyel
-
DIESEL DOG #43 wtf? te is nyíregyi vagy? :D -
#42 itt nyiregyen van egy csávó,ferrari enzoja van,full replika,valami 2000 ccm-es motor van benne,5 sebességes váltóval :D de a belseje kibaszott szép,meg nem mondaná az ember hogy replika csak. Valami 4-5 millióért vette németből -
Szabi1991 #41