Replika (utánzat) autó építés

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja fõleg 2milla alatt már kapható

ha leszabályozható lenne mondjuk 100 lóerõre ami nem fogyasztana városban akkor kéne
autópályán meg gombnyomásra levenném a folytást
nemtom ilyen tuning kitt létezik-e

Sippie
ha lenne egy mustangom, nem biztos hogy mercit akarnék belõle csinálni :D
szekrény

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Z8-as BMW-re hasonlít kicsit

ha már egyedi, akkor én ilyet akarok :)
szekrény
klasszikus
oldtimer
egyszerû
de mindegyik a hasmagasságon bukik meg ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

legkirályabb mondjuk az ha valaki szerez koncept autó tervet 3D-ben, pl. játékból kiszedi
aztán cnc-vel legyártatja az egyes elemeket, csiszolóval pedig el lehet tüntetni a gép nyomait
és olyana van ami senkinek

hálypolt autók koppintása csak max minõségben jó
meg azt mindenki annyira ismeri hogy látszik a hiba

én valami veteránt akarok amúgy koppintani, csak még nem tudom mit

ezek az sportautók általában mind nagydarabok
szóval venni kell egy sovány olcsó cabriót és arra pálmatexxel felragasztható a kasznit
problem?!? <#pias>

vagy inkább Mazda Martin, lloooll ://

ez tetszeni fog :) Mazda Aston :DDD

ennél mondjuk a poén nem a megtévesztés a cél

nézelõdni http://www.kitcarlist.com/
KITT és BatMobil odab*asz :)

amúgy létezik katalógus ami az összes forgalomba helyezett autó méret adatát tartalmazza
asszem dvd-n elérhetõ, de honnan tölthetõ? az adhat támpontot hogy mit érdemes mivel
autószerelõk is használnak valami hasonlót

Sippie
Linket!
Kittbõl összerakható autót akarok :D
szvsz baromi röhejesek ezek a kocsik, mért kell vmibõl egy gagyi másolatot csinálni amirõl ezer kilométerre látszik hogy fake... Léteznek igényes kitbõl összerakható eredeti autók, sztem százszor érdemesebb azokat barkácsolni.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

ha neked van akkor leköteleznél ha felhomályosítanál minket

Sml
Ez a topik is ugyanúgy el fog tûnni a süllyesztõben, mint a másik.
De nekem aztán 8 :)
Szvsz a témanyitónak halvány lila gõze sincs, mibe "fogna" bele...

Voltam zárás elõtt

szekrény
de itt a minél jobban sikerült másolat a lényeg nem az egyediség <#nezze>
ha egy csajból évalongóriát akarok csinálni az nem ugyan az mint ha egy szimpla jónõt kellene csinálni ...
most inkább nem teszek be képet ...

Sml

Voltam zárás elõtt

lol

Már a csávó el is adta tavaly. Most egy Dodge Viperje van.
szekrény
én hiszek benne hogy sikerülni fog neki <#nezze>

tigeroo
...kimás is nyithatta D:D:D
Bronx South
Youtubeon is van pár, de hát ehhez elég nagy szaktudás kell, kifaragni az elemeket, biztonságosan összerakni az új autót, stb. 0 tudással sufnis szarért szerintem felesleges idõt pazarolni, arra meg szerintem kevesebb eséllyel kapsz engedélyt is.

Bronx South
TheLostOne
Illetve mégse, az NKH oldalán már nem találom, viszont a google megtalálta máshol, ez volt az: http://e-cars.hu/userfiles/docs/NKH-tuning.pdf

Lényegében arról szól, hogy a tuning engedélyköteles, de sok minden nem minõsül tuningnak, le van írva sorban minden, csak értelmezni kell.

TheLostOne
Az NKH 1-2 éve enyhítette az autók átalakítására vonatkozó szabályokat, asszem fõleg az optikai tuning lehetõségekre vonatkozólag. Sok dologhoz nem kell már engedély, nézd át mert lehet akár megúszhatod a dolgot mindenféle ügyintézés és papírmunka nélkül.

Fent van az oldalukon valahol, elvileg tuning címszó alatt megtalálod.

nem pörög a topik, azt hittem sok Pistike azonnal ráveti magát és félmillióból akar majd Enzót

jóas!, csak én komplett karosszéria elemeket vennék amit házilag rá tudnék cuppantani a donor autóra és kész

LoDMaSt

@ Hellomarci

volt tv-ben is ilyen átépítõs mûsor, pl. egy csajnak ilyen Porsche Speedster replikát készítettek
akinek megvan a film, esetleg tudja a címét, az szóljon, köszi

Sziasztok!

Szeretnék replika autót építeni, látni ilyeneket magyar utakon is normál rendszámmal.
Motorikusan és mechanikusan nem szeretnék autóhoz hozzányúlni, csak külsõ karosszéria elemeket és belsõ teret akarnám átépíteni.
Hogyan lehet ilyet forgalomba helyezni?

← ElőzőOldal 2 / 2