Horkolás

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekrény
orra hízott ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Narxis
Ha korábban nem horkoltál(ennyire) akkor valószínûleg felszedtél egy kis felesleget. Fogyókúra. :p

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szekrény
én se tudtam hogy melyik a nagyobb poén, az hogy horkol, vagy az hogy barátnõje van ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Vaxi
muszáj volt sry 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi

Vaxi
van ilyen orra tehetõ lófasz, ami megszünteti a horkolást

Azért nem szar tippek vannak a neten,mert most olvastam én is egy pár oldalt,mert kiváncsi voltam rá,amugy én is horkolok legtöbbször,de ez senkit se zavar,mert egyedül alszom.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Büdös Bohóc
Sziasztok

Mostanában valahogy elhatalmasodott a horkolás rajtam és úgy, hogy barátnõm vizsgaidõszak alatt van, stb, nem különösebben tolerálja. El is hiszem, de nem tudok mit tenni ellene. Valamilyen szinten nem szezonális allergia, kis megfázás, orrsövényferdülés ilyesmi szerepet játszik ebben is. De akinél nem, ott is van ilyen gond. A neten mindenféle szar magukat ajnározó megoldást láttam erre a problémára és nem tudom, hogy mi lenne tényleg megoldás, ami esetleg megszûnteti, vagy csökkenti ezt. Van valakinek ilyenben tapasztalata?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

← ElőzőOldal 2 / 2