58
Ami megkeseríti más alvását
  • Wolfsnack
    amúgy komoly téma, egészségre káros nagyon, meg kell szüntetni
    az hogy hangos az csak mellékes
  • Wolfsnack
    a horkolsz, virágnyelven azt jelenti: fürödj le
  • tommygear
  • Fresh Duke
    Hírtelen azt hittem, azért kell bedúgnia, hogy le ne eresszen.
  • geo91
    +1, bár én még nem használtam, de azt mondják működik
  • Ironman2
  • szekrény
    de ő lerendezés közben már horkol ...
  • Ironman2
    Vagy be kell dugni a barátnő fülét.De ha elötte lerendezed a csajt,tuti hogy nem fogja zavarni a horkolás
  • Narxis
    Tokára.
  • Fresh Duke
    Ja, a sok hazugságtól.
  • szekrény
    orra hízott ?
  • Narxis
    Ha korábban nem horkoltál(ennyire) akkor valószínűleg felszedtél egy kis felesleget. Fogyókúra. :p
  • szekrény
    én se tudtam hogy melyik a nagyobb poén, az hogy horkol, vagy az hogy barátnője van ?
  • Vaxi
    muszáj volt sry :DD
  • Vaxi
  • Vaxi
    van ilyen orra tehető lófasz, ami megszünteti a horkolást
  • Ironman2
    Azért nem szar tippek vannak a neten,mert most olvastam én is egy pár oldalt,mert kiváncsi voltam rá,amugy én is horkolok legtöbbször,de ez senkit se zavar,mert egyedül alszom.
  • Büdös Bohóc
    Sziasztok

Mostanában valahogy elhatalmasodott a horkolás rajtam és úgy, hogy barátnőm vizsgaidőszak alatt van, stb, nem különösebben tolerálja. El is hiszem, de nem tudok mit tenni ellene. Valamilyen szinten nem szezonális allergia, kis megfázás, orrsövényferdülés ilyesmi szerepet játszik ebben is. De akinél nem, ott is van ilyen gond. A neten mindenféle szar magukat ajnározó megoldást láttam erre a problémára és nem tudom, hogy mi lenne tényleg megoldás, ami esetleg megszűnteti, vagy csökkenti ezt. Van valakinek ilyenben tapasztalata?