Horkolás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Viszont van olyan cucc (gyors keresés után PAP és társai) ami majdnem ilyen: ehol a link, kattint jól. Állítólag tényleg jó. Akinek megvannak a tünetei, éjjel gyakran felriad saját horkantására, nappal meg fáradt, annak érdemes elmenni egy ilyen vizsgálatra.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
ebbõl az derül ki, hogy az orrcsipesz csak 1 fajta okból kifolyólag keletkezõ horkolást szüntet meg.
A legvalószínûbb a gyenge izomtónus, kényelmetlen fekvéstõl összeszûkült légutak, gyenge szájpadlásizmok, egyéb ortopéd szarságok. A többségüket a fáradtság idézi elõ. Ha nem tudsz többet pihenni, akkor az életmódod része lesz. A sövényferdülés, vagy egyéb izé, akkor azt meg lehet operáltatni.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
nem tudom most így amúgy, hogy mennyire hangos, nem mindig horkolok csak nagy levegõt veszek és szuszogok hangosan pl. Az meg kb az orrsövényferdülés meg kis nem szezonális allergia miatt tuti, mert legalább az egyik orrom mindig nem 100-asan van "nyitva".
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Elõször csak egyszerûen hangosan horkolt, de 3 év alatt idáig "fejlõdött". Itt az orrcsipesz nem segít, mivel a torkából jön a hang.
Volt alvásvizsgálaton, aminek az eredménye az lett, hogy vagy a @cvsnl által említett CPAP cucc (aminek a nyoma még napokig látszott az orrán a vizsgálat után 😊), vagy gégemûtét.
Tehát aki gyakran horkol (nem csak fáradtság, részegség miatt), az menjen el orvoshoz, mert nem biztos, hogy szeretne egyik reggel halva ébredni! Legfeljebb azt mondják neki, hogy ez még belefér...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nevelõfaterom kb úgy horkol h zeng a szoba
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
10 éve használom, azóta nem horkolok.
a horkolás nem vicc! nagyon súlyos bajokat össze lehet szedni, ha nem kezelik. pl. sztrókot. szerintem nincs rá szükséged.
és nem a testsúly-feleslegtõl van és nem is a stressztõl, vagy a kimerültségtõl.
menj el a háziorvosodhoz. tudni fogja a megoldást.
de itt van egy link:
alvásdiagnosztika
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Próbálj oldalt feküdni, akkor elvileg kisebb rá az esély.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Olyankor a csajom vagy befogja az orromat, vagy az oldalamra fordít xD
Voltam zárás előtt
Az orrba tehetõ lófasz pontosabb nevére kíváncsi lennék, s hogy hol lehet vásárolni.
Hízni nem híztam, Fül orr gégésznél még nem jártam ez ügyben...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ReaL MaDRid x siempre
az hogy hangos az csak mellékes