10
-
labzo #10 Na még egy ideig lehet nácizni a neten, utána meg mind fel lesznek jelentve kérem szépen.
Ha nem nekem lesz igazam, akkor én kérek elnézést, de hát, szerintem, ezt a kijelentést, még összeesküvés elméletnek sem lehet nevezni, az elmúlt évek eseményeit figyelembe véve. -
bakagaijin #9 Ugyanmár, majd jól megcivilizál a rendőrség. Próbálj meg visszagondolni a TV-ostromra. -
Omicron #8 -
#7 majd amikor az agyon büntetett net függők elkezdik halomra őlni a politikusokat akkor majd rájönnek hogy talán még sem kellene korlátozgatni a netünket (:. -
lamer the true #6 Ennek semmi értelme. Ha majd az emberek szarul kezdik érezni magukat a neten, hát más szórakozás után néznek. Ezt az óriásvállalatok is tudják és amíg dől a lé nem fogják megengedni senkinek, hogy beleköpjenek a levesükbe.
Továbbá a net a jeltovábbításról szól, a friss ötletekkel úgysem tudnak majd mit kezdeni, hiába korlátoznak pár ismert régebbi technológiát. -
Zongorista #5 Az EZSGÉ MODERÁTOROK ... -
Rotyoka #4 Chuck Norris -
Zongorista #3 Kik lesznek az internet seriffjei?
Hát a hatágú serifcsillagosok kik mások ? -
#2 Obama a Nobel Bekedijaval is megerett a posztra. -
nlght #1 a kiadók által fizetett bábpolitikusok (pl Szarközy) és a szomorú az egészben, hogy viszonylag olcsón kapják meg...