8
-
ColemanV #8 Csak megjegyzem, korrekciós céllal, hogy az NCIS, és NCIS:Los Angeles, tele van ilyen jelenetekkel.
A karakterek folyamatosan cinkelik egymást. Bármelyik epizódot megnézed az NCIS-ből és szinte biztos, hogy elkapsz egy jelenetet mikor Gibbs lenyom egy csattanós tockost DiNozzo-nak :D
-
winnie #7 CSI???? ahhoz azért nem sok köze van. nyomozós sorozat, de nem procedural, mint a csi, hanem karakterizálós, mint a bones vagy a castle. azokhoz jobban hasonlít. a csi-hez csak a nyomozás aspektusában (az ncis-ben nem is laborosok vannak, max 1.), de nyomozós sorozatok már a csi előtt is léteztek. ha esetleg hitech lenne, vagy elvetemült esetek lennének benne, akkor lenne más kapcsolódési pont is a csi-sorozatokhoz, de így..., annyira nincs. -
#6 JAG és CSI keverék. Katonai ügyek közel CSI köntösben. De az az erőltetetten mindent tudó mindenkit lekezelő vezető unszimpatikussá teszi az egészet. -
winnie #5 nocsak, de vajon mit utánoz az ncis? az a jag-nek a spinoffja, de nem is hasonlít a jag-hez. -
#4 Az NCIS szerintem borzalom ... annyira utánzat és erőltetett, hogy az már csodaszámba megy ... a CSI-ből is csak a Las Vegas-t és max a Miamit nézegettem ... de mondjuk már azt sem nagyon.
A TV2 inkább magát fejezze be (fejezze le) :D -
Doktor Kotász #3 Nem tudom ki hogy van vele, de engem zavar az CSI és NCIS dömping ami elborítja a képernyőt. Mindegyiknek van 2-3 testvérsorozata vagy alverziója vagy hogy fenébe nevezik ezt most. És ugyanabban az időpontban nyomatja ezeket a szarokat a két kereskedelmi adó. Szerintem ezeknek azért van nézetsége, mert a másikon is pont az megy.
A Dr. Csont az egy üdítő kivétel. Ott a szereplők között röpködnek az iróniák, megy az egymás fikázása, és a nyomozósdi csak mellékszál. Nagyjából, mint a Dr. House. Azt sem lehetne egy szokványos kórházas sorozatnak tekinteni. Azé nem Birkman professzorok vannak benne na. :-D -
#2 Kíváncsi leszek a Szvingerek nézettségére. Mit várnak az éjfél utáni adástól? Hányan néznek olyan későn tv-t? Persze a témája nem gyerekeknek való, de ha fura mód nem fogja a kutya se nézni pár rész után leváltják; de ilyen általános hozzáállással minek elkezdeni? -
#1 jaj ne már! (tudom hogy mindig így van, de) Mi ez? Iskola? nyáron is munka van, tessék forgatni és szinkronizálni is! :) :(