Steve Ballmer: jövőre érkezik a Windows 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
de nem értem miértkéne beujitanom még hiszen a net ugyanugy jön be más meg nem kel.mert nem játszok.Egésznap a notpadot és a böngészöt bámulom.
Talán 2-3éven belül átérek win 7 ha már nálam is komtabilitási gondok vannak.
VAGY lesz jó helyesirás ellenörzö nekm 😄DDDD
www.icewebhu
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Nem lesz problema, egy alap 5 Ghz-es 6 magos processzor 32 Gb memoriaval eleg lesz neki. Persze ha a notepadon kivul valami mast is futatni akarunk, akkor ennel joval erosebb gepre lesz szukseg.
A gépek gyorsabbak vele (2 magos gépek 1-3giga rammal), bár azért vannak érdekes dolgok. Rakat inkompatibilitási gond van, régi szoftokba alig lehet életet lehelni (nincs belõle újabb verzió). Konkrétan a mi ágazatunkba úgy ment a dolog, hogy egyik kolléga kapott egy 7est, hogy tessék, van kb 1 hónapod tesztelni, aztán jelents, hogy minden megy-e. Csak közbe ránk borítottak még 50 féle melót, így alig jutott idõ tesztelésre. Telepítõscriptek átírogatása, amibõl lehet friss verzió beszerzése, átnyomni az engedélyeztetésen, kész rémálom, plusz ugye a baszogatás fentrõl, hogy haladjon a munka is. Voltak anyázások... annyit nem ért, mint amennyit bele kellett feccölni...egyelõre.
Késõbb tuti bejön az elõnye, de egyelõre nálunk is csak valaki jó üzletet kötött valakivel. Nulla tervezés, fejesugrás a semmibe, pedig nem kis cégrõl van szó (multi).
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Szóval a w7 nem vista... nagyon nem.
Nálam ez igy szokot menni
nem ugy h kijön valami uj megveszem,kijön uj win felteszem. Minek sietni? 😊
www.icewebhu
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
Ennyire el vagyunk maradva? 😊
Mondjuk azt egyenesen utálom, hogy a mai laptopokra az XP-t nem lehet feltelepíteni. Már az install betöltésekor elszáll kék halállal.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Majdnem ezt akartam irni, csak mas sorendben elsonek irtam volna a linuxot. A terorristak, pedig csak magukat szopatnak, ha windowst hasznalnanak. Lehet fanatista orultek, de ennyire azert nem. <#nyes>#nyes>
HA windows 8 a végleges akkor az a sorszám miatt rókabõrnek tûnhet..
HA windows + fantázianév akkor az Vistás útóízt hagy az ember agyában..
HA windows 2012 akkor a beceneve Apocalypse Edition lesz. Legalábbis a buherált win8 telepítõk a torrent oldalakra tuti csinálnak ilyet. 😄
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
am a nyolcadik utas a halál poén nagyon üt <#vigyor2>#vigyor2>
2012világvégemindmeghalunk + 8. utas a halál = jövõre Windows 8
kötelezõ poént?
Ha nem, akkor lásd fent 😉
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Azt nem érem, hogy miért dobnak ki nem sokkal a sikeres Windows 7 után új operációs rendszert. Vagy ez elsõsorban biztos nem a PC-t akarja célozni, és a 7-et egészíti ki. Ha tényleg nem Windows 8 lesz a neve, akkor ez (is) utalhat erre...
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Nem 2111 akartál írni?
Aki ezeket akarta írni, az ne fáradjon, a többiektõl várjuk az értelmes hozzászólásokat 😊