A Való Világ nem sértett törvényt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg a legszívesebben azokat meszelném el, akik engedik/engedték a gyerekeiknek ezt a mûsort nézni. Szülõi felelõsség is van a világon.

Akinek meg a jó ízlését sérti, az ne nézze. A mai világban nem csak 1 adó van, amit lehet nézni, kapcsoljon át más mûsorra, vagy ami a legjobb, menjen ki a gyerekeivel játszani a sportpályára.
BaliBoy
Már a mûsor létezése önmagában BÛN!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

"A kérelmezõ arra hivatkozott, hogy a gyermekei számára a jelölés nélküli dohányzóhelyek azt sugallják, hogy a jogszabályok betartása nem fontos. Valamint kérte, hogy állapítsák meg a tiltott szponzoráció és dohányreklámozás megvalósulását."

A terminátort ménem perli be az ilyen? Öldökölni is tilos a btk. szerint, nem? 😄
kb
Én meg megtanulhatnék rendesen írni.. ;o)

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

1. Akinek nem tetszik ne nézze. (És speciel ezt az irányelvet követtem.
2. Miért engedi meg ez a barom a gyermekinek , hogy nézzék ezt a szart..

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

immovable
A kérelmezõ arra hivatkozott, hogy a gyermekei számára a jelölés nélküli dohányzóhelyek azt sugallják, hogy a jogszabályok betartása nem fontos.

De azért nézeti velük. LOL micsoda álszent baromság. 😄
CybeRick
Ha törvényt nem is, a jó ízlést erõsen sértette.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"