967
Call of Duty versus BF (dühöngő)
-
Gyuszopapa #807 Az igazság az hogy a BF3-as pályán is a fő harc az A-B-C-D négyszögben zajlik ami max a duplája a Codos pályának.
Sajnos a játékosok Codból való elszívása végett nem lehet túl nagy fő harci mezőt berakni mert nem képesek átlátni a terepet és ez zavarná őket.Főleg hogy ezek a mai fiatalok akciódús vérrontásokon nőttek fel és ha túl sok idő telik el egy freggelés közben még megunnák a játékot.
Ami a másik dolog hogy ezek azt se tudják hogy vannak stratégiai(RTS,körökre osztott)játékok és nem játszottak még olyannal igy nincsenek meg az adottságaik egy nagyobb pálya kezeléséhez és ez is frusztrálná őket. -
#806 A BF3 mapok meg kisebbek lesznek, mint a BF2ben. Szóval stfu. -
KaBuTo666 #805 FLAME ON -
McCartman #804 caspian border(bf3) vs Wasteland (MW2)
-
McCartman #803 you lose. -
#802 Ezt jól kitárgyaltátok! -
KaBuTo666 #801 game over. -
McCartman #800 like a boss.
-
McCartman #799 vége. -
KaBuTo666 #798 -
McCartman #797 -
KaBuTo666 #796 -
McCartman #795 -
KaBuTo666 #794 -
McCartman #793 -
KaBuTo666 #792 -
McCartman #791 alkesz. -
#790 Smoke.... -
#789 Egyetértek. -
kanduhr #788 Nem tudom mi köze a codosoknak ahhoz, hogy te felmész BF-ezni, ahol csupa ismeretlen ember van, és azt várod, hogy egyből egy csapatként funkcionáljon 30+ ember. Ráadásul egy beta-ban. -
KaBuTo666 #787
-
McCartman #786 alkesz? -
KaBuTo666 #785 én azon borultam ki, hogy nincs sör! :-( -
McCartman #784 szegény macska. -
KaBuTo666 #783 -
McCartman #782 ma jó fiú voltál és bevetted a gyógyszered ezért megengedem neked , hogy te legyél a repülő.
-
#781 Rush itt is ugyanaz meg ott is.... -
#780 Cod-osok miért kempelnének, ők a rohangáláshoz, pörgéshez vannak szokva ! :))
BC2-es csirák viszik tovább a vérvonalat :))) -
#779 +999 like -
KaBuTo666 #778 shut up! :D -
#777 Meg most toltam ps3-an ott jobban bejött a rush -
#776 Ez majd 28-a után derül ki, a metro rush egy fos ,de caspian király volt. -
McCartman #775 olvastad a mára szánt szent evangéliumot , tudod a helyed. -
McCartman #774 majd ha megjelenik az mw3 eltünnek a játékból a Kabuto-féle cod csírák. muahahaha
-
#773 Amúgy most megkérdeznék 10 embert olyat aki tunningolta is a gépét a játékhoz, hogy most mit mond...megérte vagy sem? :) -
#772 majd várd meg a véglegest... -
#771 Én csalódtam a BF3-ban, még a béta előtt ki is álltam mellette teljes mellszéllességel xd, hogy mien vagesz lesz. Aztán jól arcon csaptak. Tele van kemperekkel, fúves-bokros buzikkal, köszönhetően a COD debileknek, illetve fragvadászoknak:D Nincs csapatmunka, hiába van kibaszott SQUAD, mindenki önállóan végzi a dolgait a bokorban. xD
De aztán rájöttem, hogy nem a gamel van a gond, hanem a gyökér generációval :) és a COD valóban nem egyenlő a BF-el, mivel Előbbi egyszemélyes hadseregként működik, de utóbbinak elvileg csapatmunka kéne domináljon. DE mégis egyszemélyes hadsereg. Csak "keresztutaknál", szűk folyosoknál van teamwork. de eddig a BF3 mégis egyenlő az MW3--mal sajna.
na piece:D
-
KaBuTo666 #770 az álmod a valóság. -
McCartman #769 már megint az álmok. -
Gyuszopapa #768 Pedig mindenki bepisil tőlle.