967
Call of Duty versus BF (dühöngő)
-
Sir Cryalot #47 a bfv jobb volt mint a bf42, de még úgyis egy rakás szar volt.
A bullshit42 rövid történetét hallhatták -
#46 Hungary mikor lesz szerintetek játékba ?:D -
#45 Igen -
#44 az idők kezdetén a BF1942 átkozottul jó játék volt, ami jó reflexeket és taktikai érzéket igényelt, és kellemes játékostábora is volt.
aztán kijött a CoD, amire a klasszikus BF játékosok átjártak... nos, röhögni.
aztán idővel a BF is elcsökönyösödött olyan fossá mint CoD, akkor már nem röhögtek.
hölgyeim és uraim, az FPS-ek rövid történetét hallották.
zárható. -
KaBuTo666 #43 Fogadni merné rá? :D -
#42 BF videó inkább egy tech bemutató, míg a codos egy hatásvadász trailer. Majd ha kijön az első mutlitrailer a BFből, akkor lehet keresni az állakat. Ilyen videókban a DICE mindig is a toppon volt. -
#41 fasza flame topik -
JagFater #40 Csakis jó szándékkal lehet egy kód vs béef dühöngő topicot nyitni. :-DD -
#39 Jószándék vezérelt. -
#38 szabályzat ennek az aspektusát nem láttam nem emlékszem rá, nem is hallottam eddig erről.
nekem legtöbbször a személyeskedés és sértegetést kellett legtöbbször idéznem a rosszalkodóknak.
Elnézést ha nem jó helyen van, de nem is értem hiszen ez a JÁTÉKOSOK fóruma, csak éppen egyesítve a cod és a bf...:D -
KaBuTo666 #37 Na csak eljött az ideje így 4 év után, hogy elolvasd a szabályzatot. :D:D:D -
#36 Akkor ha megkérhetek valakit rakja át oda, mert nem tudom hogy és hová kell. -
#35 Igen mert a metro2033 egy techdemo, a BF meg ad egy jó játékélményt multiban, ennyi. -
karajjj #34 akkor is így szokás, warez meg off topikot oda kell nyitni és ott szarnak rá a modik -
#33 Amúgy véletlen a WOW LOL rövidítés? Mint a PC-s szlengnél a WOW és LOL, vagy tök véletlen?
Legközelebb lesz egy OMG nevű játék, Online Multi Game. :) -
#32 Eddig se mentek oda a vitával, csak annyi hogy külön vállasztottuk a normal cod, bf topikoktól. -
KaBuTo666 #31 Ezért kellene végre elkezdened dolgozni, termelni és fizetni az adót...nem pedig egész nap wowozni.
-
karajjj #30 sajátba vagy gumiba kell ilyet -
Cat 02 #29 Mindkettő unalmas és úgyse fut a gépemen <.> -
KaBuTo666 #28 maradok a marionál, az mindenkinek bejön.
-
Sir Cryalot #27 a metro2033-ra fújol , a bf3-nak meg éljenez
,,, -e vagy -
garaib #26 A videók alapján még a BF3-nak szebb a grafikája. -
#25 BF 4ever!!!!! -
#24 én azt mondom hogy a két tábor ezt játsza le ezt a vitát életre-halálra
-
KaBuTo666 #23 Nem a Dark Sectorrol beszélek :-( Nem figyelsz rám, -fav :-( -
#22 Én nem értem mit vagytok úgy kiakadva hogy melyik a jobb és melyik a szarabb. Úgyis lewarezoljátok akkor meg? Én speciel várom mind a kettőt mert inkább ilyen értelmetlen shooterekből legyen több mint budget kategóriás szarokból. -
#21 Második helyen Perfekt Dark: Co-op kampány? Challengek 1-2-3-4 főre? Mindegyiknél külön részletes statisztika? Csillagok? Oh my... -
#20 Dark Sector (ps3,x360,PC) ps2-re nem volt. :) -
#19 Egyetértek...
Én már nagyon nagyon NAGYON sok játékkal játszottam. Nagyon sokkal... commodore tól napjainkig. És szerintem a Goldeneye volt az, amivel a legtöbbet játszottam életemben... single, de főleg multiban. Emlékszem, én voltam a környéken az egyetlen, aki meg tudta csinálni a facility-t időre :D -
KaBuTo666 #18 inkább PS2-es Dark!
-
#17 PS2-es Black! -
#16 a n64-es goldeneye a legjobb még ezt sem tudjátok? -
#15 Kis inspiráció.
VS
-
#14 Nah már most megérte nyitom...:)
Legalább egy embert megtérítettem. XD
-
KaBuTo666 #13 Ne ugye nem hiszed el?
Inkább mentem bfezni...hehe.
-
#12 No ott már viszont letiltalak...:) -
KaBuTo666 #11 Téged meg privátban foglak elrendezni most már... -
#10 itt is írhatod, itt szabad, hiszen erről szól a topik, nem fog senki a moderátoroknak panaszkodni. :) -
KaBuTo666 #9 Ha átteszitek a gumiba, én kiadom magamból a több éve belém fojtott rohamokat, düh kitöréseket, csapkodásokat, vitázáshoz van erőm most. -
#8 lol az nem Gordon Freeman?
#4: