967
Call of Duty versus BF (dühöngő)
-
#127 hát azért 9505 quad ott van keményen a listában,nemhiába veszik mint a cukrot,ha még venne egy 6900 as vga-t vagy hasonlót nvidiába,akkor zsír modern gépe lenne és alaplap,memóriák maradnának. -
#126 óó igen kapok érte cakk-pakk annyit amiből vehetek egy alaplapot , tipikus CoD-os gondolkodásmód -
#125 Sima P5B,nem deluxe,ezt a quadot is elviszi vígan,így lapot sem kell venned:)
megmondom őszintén 3ghz ig húztam de csak az FSb segítségével azt simán vitte,de alapon járatom a procit,egyelőre még felesleges húzva tartanom. -
#124 Ilyen régi quadra már kár cserélni, adj el mindent és gyűjts i5/i7-re, BF3 meghálálja. -
#123 beta-ba nyomtam pár napot bc2 -ben de csalodás volt kihagyom, de a témára visszatérve neked p5b vagy p5b deluxe van ? meg ha cserélném akkor is a legnagyobb quadra Core2 Quad Q9505 2.83GHz 60k
amúgy f*szán húzható a 8-as széria ? -
#122 NA figyelek,hát nekem c2d volt 2,6 ghz 1333FSB-s azt simán bevette(ugye alaplap 1066FSB bir elvileg),aztán akartam egy quadot,de gond volt h beveszi-e a 1333-as FSB-t,de számítottam rá,hogy jó lesz.
Asus oldalán rajta van,hogy beta BIOS-szal viszi a Q8400-at a lap,ezért felfrissítettem,beleraktam a Q8400-at és tök simán működik,fasza minden,szóval ajánlom,de az oldalon rajta van,hogy ha esetleg más prockót szeretnél azok is belemennek.
asus p5b cpu list
Ja amúgy gondolom BC2-zöl,na arra már megéri cserélni:)
-
#121 NNA idefigyeljé nekem ugyan az a konfigom mint neked de nekem még csak húzott e4300-as a proci, milyen a q8400 ? vold gond a lappal miatta vagy simán bevette ? -
#120 Ja ha megnézzük a trailereket,a cod trailer-re simán rámondom hogy ez csak a mw2,az összeomló épületek meg hatalmas koppintás,bár szart se ér ha nem te döntöd össze a fegyvereddel. -
#119 Látom mennek a viták.
Amúgy én nagy codos voltam,de sztem ez aMW3 már a HARMADIK lehúzás,ugyanaz grafika,játékmód,minden semmi értelme megvenni, durva újdonság nem lesz benne,ami miatt megéri megvenni.MW2 után black ops kb annyi h vannak multiba új mapok azt csá,vicc az egész.
Battlefield 3 mindet fog vinni sztem. -
#118 Nem olyan rózsás a helyzet mint hiszed. CS-s csapatok közül is talán 5-10 lehet, ami fix pénzt fizet a játékosoknak nemzetközi szinten, szponzorok ajánlatai meg nagyon időszakosak, nagyon ritkán van szó utaztatásról, azt inkább a csapatok vezetői oldják meg magánpénzből. Ezért is lett most az SC2 a #1 esport a cs után, sokkal költségkímélőbb az egész lebonyolítás. Egy nagy külföldi lannak az is probléma, ha az 5 gép mellé még egyet kell szereznie, nem szabad vásár van a szponzorok gyárában. Amerikában pl. ezért is maradt fent a legtovább az MLG, sose erőltettek nagy pc-s játékokat, a 3v3 wow volt a legnagyobb, de a fő profiljuk az olcsón beújítható konzolok. -
#117 a csé az fps-ek tetris-e, úgy grafikailag, mint strukturálisan -
#116 Profi E-sportolók komoly sponzorokkal nem ezen akadnának meg hidd el. Nézzünk egy nagyobb csapatot mint pl a Mousesports (Geil,Razer,Intel,Medion) szerintem azért ha felmutatnak eredményt megfizetik őket hidd el -
#115 Ez azért van mert lan-ra 5 embert könnyebb (olcsóbb) utaztatni és elhelyezni, team fortress se lehetne sose lanokon mert már 6v6, hiába jó játék erre, csak neten játszhatnak vele.
BF ugyanott lenne mw nélkül is, sosem volt ugyanaz a célközönsége, most is csak az EA akarja a codosokat csábítani a nagy eladásokhoz mindenféle nyilatkozattal, de úgyis kikopnak majd a megjelenés után nem sokkal akik nem erre termettek :). -
#114 De ez akkorse változtat azon hogy a Cs 1.6 lassan 10 éve van E-Sportok között amíg a BF egyik része se tudja felmutatni -
#113 tudok egy jó hasonlatot: a cod/cs/moh az a busz ami előrefele megy és ülsz rajta, a bf az autó amivel bármerre mész bárhogyan ... -
#112 Hogy is mondjam neked a Cs 1.6-ban lassan 10 év után is több potenciál van mint a haldokló BF-ben. Anno ha normális szerverrendszer lett volna kiépítve az MW alá akkor a BF ma sehol se lenne -
#111 "...egymillió légy nem tévedhet" -
#110 Cs a nooboknak miért is ? Nézd már meg hogy az e-sportban csak az 1.6 mióta van jelen és mekkora táborral mind szopnzori mind szurkoló téren aztán ha majd valamelyik BF fel tud hasonlót mutatni szólhatsz addig csönd -
#109 már délelőtt rádkerestem gyuszo címmel már csak a elogadásodat megkellvárni -
KaBuTo666 #108 Mikorra várható a Gyuszopapa4?
BF3 account? -
Gyuszopapa #107 Gyuszopapa1,Gyuszopapa2,Gyuszopapa3 én meg merem adni nem félek az égéstől.Mellesleg 6 éve BF-ezem. -
#106 aggyad meg a nikkedet azt majd meglássuk -
#105 nem azt mondtam hogy nagyobb kocka vagyok hanem hogy mióta bf-ezek -
Gyuszopapa #104 Én már akkor commodor64-en és zx sprectumon játszottam mikor te még a csattogós lepkét tologattad. -
Gyuszopapa #103 Szétszopatnálak rajta. -
#102 pedig a legjobb , a bf2 és a bc ötvözete, ráadásul mindegyikből a legjavát tették bele és mindezt ingyen, hmmm... -
#101 játszottam vele egy darabig, nem jött be, otthagytam, ennyi -
#100 lehet jönni bfp4f-be omanon keménykedni, leglább egyszer az életben arra használjátok a 100-as pzs-t a monitor előtt amire kell -
#99 te hol érsz ember, a mw2 ben több a csíter mint bc2 ben :D vagy 3x, de attól, még a bc 2 sem a komoly játékosok játéka -
#98 jóvammá metálmilka de is mindíg oda nyaasz ahonnan csurran-cseppen , megvetted, csalódtál, buktál 12k-t , majd máskor jobban odafigyeesz -
#97 a bc2 meg a csíter nooboknak, csak hogy összefoglaljam... -
#96 nem igy van... CS a nooboknak ,CoD a cheatereknek ,BF a komoly játékosoknak!
-
#95 Engem most nagyon a medices dolog baszott fel többek között. El is döntöttem, hogy ha a medic-é lesz az lmg akkor meg sem veszem a játékot, csak eltolom a singlet valahogy warezben. -
#94 Na akko hogy kő benne zummoni? -
#93 2004-óta bf-et tolom CSAK bf-et te nekem ne mondjad mi hogy volt !
én már akkor brdm-mel irtottam zolly-t el alamein-en amikor te még moháztá
én már akkor úgy vezettem apacsot desertcombatba amikor te még azt se tudtad melyik gombbal kell beszálni a járműbe !
én már ... -
#92 Stam van cod-ba, szóval itt egy kis tudatlanságot vélek felfedezni, a többi stimmel. -
Gyuszopapa #91 Ha olyan nagy BF-esnek gondolod magad mint ahogy előadod akkor ezt a kérdést fel sem tetted volna.A szó durva fordítása:kitartás.Ha játszottál a BF2-vel akkor biztos észrevetted hogy az életerő csíkja alatt van egy másik csík ami ha futottál,ugrottál akkor szépen elfogyott és egy darabig nem tudtál se ugrani se futni.Na az a stamina.
Ez nincs a BC2-ben és ezért ugrál mindenki benne mint a nikkelbolha,ez tipikus COD betegség amit már sajna a BF sorozat is elkapott.Ha ez nem lesz a BF3-ban akkor ugyanolyan tucatlövöldét kapunk mint a BC2,vagy az utóbbi COD-ok. -
#90 BF-ből a BC2-n kívül az összes nagyon jó, CoD-ból meg csak az első rész volt játszható multiban, meg a 2 miután szétmodolták, de akkor is a BF a legjobb multi fps. -
#89 mi a ...szom az a stamina ? -
Gyuszopapa #88 Ha nem lesz stamina akkor a BF3 is bolhacirkusz lesz úgy ahogy a BC2.
Úgyhogy az én véleményem az hogy a BC2 óta Battlefield=Call of Duty.