CoD vs BF

Oldal 1 / 20Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Savaran
:D vicces vagy, van fogalmad arról 6 évvel ezelõtt milyen grafikája volt a játékoknak? Játszottam majdnem az összes bf-el és cod-al, igazából nekem mind nagyjából egykutya, van amibe jobb az egyik, a másik meg másban jobb, kár egy játékot ledegradálni azért mert gyengébb a másikhoz képest a grafikája, csak a vérpistikék szokták a grafikai tényezõt minden más szempont fölé helyezni...más dolog: gondolom a 90-es években megjelent pc-s gémekkel nemigen játszottál? én inkább játszanák az 1997-es Age of Empires 1-el mint a sok mostani tucat félkész gagyi játékok tömkelegével...agyon peccselve meg agyon DLC-ve, a ghost és a bf4 is lekötött szórakoztatott, tehát amire készült arra jó volt kész.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

lac coo
Hát azért amikor kijött a BF2 az elég orgia volt :))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Úgy látom átmentél látványba és most huggyozzak be.A BF2-ben és módjaiban se volt semmi látványorgia és mégis jó volt.
Baszhatom a látványt ha a játékélményem nulla.
Ja persze felesleges mert COD=BF,mindkettõt szétcsalják már.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lac coo
En nem vagyok nagy multis, de speciel bfben ez a kiugrok a repulobol, meghegesztem majd visszaszallok, meg halalra hegesztek egy tankot...ezek nekem az ultragagyi kategoria......Igaz nagy palya, sok jarmu, de egy fokkal nem tartom egiket sem jobbnak mint a masikat.

SigS
Játszani kell BF4 Paracel Stormon mikor kitör a vihar, aztán rá lehet jönni hogy ez a topik totál fölösleges <#taps>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

nem lehet a kettõt össze hasonlítani... COD: 6 évvvel ezelõtt ez a grafika jó lett volna meg az engine meg maga a játékmenet.. 2013 szégyen ilyet kiadni... BF 4: verhetetlen az fps multi ban nem az erõssége campaigne de még az is jobb és élvezetesebb mint a ghost.. ghostnak storyja jó de a grafika és buta MI nagyon lerontja a játékot még ha azt nem is nézem hogy nullafizika van benne minden elõre megírt.. szégyen a ghost ot bf hez hasonlítani mert ezzel az infinity ward elbukott.. nagyon gáz ezért pénzt adni gyerekek...
ranGer2
Egy dolog azért eszembejutott még, amellett, hogy nem volt meglepetésszerû a COD Ghosts már már botrányba fulladó megjelenése.
Megint kaptunk egy rókabõrt, ez világosabb a napnál. Ha a fejlesztésre nem is jutott elég szakemberidõ, illetve a kiadónak is meg kellett felelni, annyit azért csak vállalhattak volna, hogy magukat vagy a játékosokat megtisztelik annyival, hogy megemlékeznek valamilyen formában a 10 éves "születésnapról". Battlefieldéknél ez úgy ment, hogy hozzávágták ingyen a BF1942-t az Origin felhasználókhoz. Jó, persze, az Origin miatt is, de legalább annyi kreativitás lehetett volna az IW-ben, hogy megint megjelenik valamilyen formában pl. cpt. Price.. vagy a búváros résznél simán felhasználhatták volna a cod1-ben elsüllyesztett hajót. Ha nem is teszik ingyenessé az elsõ részt, egy-egy megmosolyogtató easter egg jelenléte is vígasz lehetett volna a csalódott "fan"-oknak.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Krisztiam
ti nem értem mirõl beszéltek! A COD egy rakás szar, BF4 közelébe se ér, amúgy meg mindkettõnek szar szerintem a single része, BF4 multija ami nagyon jó lenne, majd ha peccselik :D
COD egy szánalom, hulladék szerintem, anno a cod 2 nah az nagyon jó volt..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Sajnos szerintem nem a 4-es számot hanem a Battlefield nevet nem érdemli meg egy BF sem a 2142 utántól.Minek hívják ezeket BF-nek lehetett volna másnak is hívni õket akkor nem zavarná a régi BF rajongókat,csak kellett a jól bejáratott név az eladáshoz a COD ellen.A Medal of Honor sorozatot is gallyra vágták sõt már a C&C-t is,tiszta szégyen ez az EA mostanában.Pedig mindkettõbõl ki lehetne hozni jó játékokat.
Mondjuk ugyanazt tették mint a COD sorozattal tettek,az is régebben hozta a formáját.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lac coo
Egyikben 3 masikban 10 ! :)))

JaSoN HuNTeR
pl?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kemotox
Sokkal több újítás van benne a BF3-hoz képest, mint a Goats-ban akármelyik CODhoz képest.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

JaSoN HuNTeR
Hát igen, nem érdemli meg a négyes számot, nem is értem, hogyan gondolták ezt. <#banplz>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

lac coo
Hát nagyon BF4 tõl se :)))) az is csak egy DLC .....

JaSoN HuNTeR
Sokkal jobb lett a COD SPje, a multija viszont a szokásos, egy feltuningolt Modern Warfare.

Szvsz aki megveszi a MW-t és játszik a multival utána pedig a Ghost multival nem fog hanyatt esni a különbségtõl.

Mindkettõ halál unalmas (single playerek). És miért is van ez így a sok akció ellenére? Mert teljesen unalmas a story és a karakterek is totál érdektelenek mindkettõben.

A COD MW se mutatott már sok újat a 2. résztõl, de legalább emlékezetes karakterek voltak benne, s izgalmas volt a story is.

Sajnos úgy látom ezt a ghostot folytatni akarják, legalábbis a végérõl erre következtetek (ami egyébként ritka sz*rra és totál erõltetettre sikeredett. Abba kellett volna ott hagyni, hogy ülnek.....azok a valakik egy bizonyos helyen :DD). Az ûrbéli és a tenger alatti csatákon is kb. röhögtem annyira abszurdak voltak :DD. Mennek az ûrben gépfegyverrel lol... ekkora baromságot :D.

Egyébként nekem nem lenne bajom a cod grafikájával. Nekem azzal van bajom, hogy ritka szarul lett optimalizálva. Megyek belsõ tereken: 80-90 fps. Kiérek egy lightosabb külsõ térre: 40-50 fps (pl. a havas pályák). Jön egy valamivel részletesebb pálya (pl. a dzsungeles): 25-30 fps. Pffff. Azért ez már kicsit gáz, hogy játékon belül 60-70 fps eltérések is vannak.

A Battlefield optimalizáltság szempontjából nagyon jó. Végig 30-40 fpsel megy, nagyon ritkán tér el ettõl az intervallumtól, s közepes grafikán is csodaszép. A Codba valamiért, ha az image minõséget közepesre állítom, már iszonyatosan meghúzza a gépet. Alacsonyon meg hiába van sok minden high beállításon, fosul néz ki.

Multiról nem tudok nyilatkozni. A két játék single playere játékélmény szempontjából, viszont mind2 esetben silány. Talán a COD ilyen szempontból kicsit jobb lett.

grebber
Vitathatatlan gyõztes megint a Cod singlebe!

Next PC upgrade: 2022

Az egyik kutya a másik eb.

DarkSector
Nem reális, hanem õ igy érzi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kb. így a reális is.
JaSoN HuNTeR
Szerény véleményem szerint:
a BF4 multija nekem jobban tetszik mint a Ghost többjátékos módja, de viszont az egyjátékosba a Ghost a jobb :)

http://www.youtube.com/v/IpE5kUQlQIE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Az az érdekes amíg nem kezdett versenyezni a COD-al és teljesen más tipusú fps volt addig nem volt különösebb probléma a BF sorozat körül.Mára már lesüllyedt a szintjére,de csak az eladások növelése miatt.

DarkSector
De az egyik BF szarabb. D:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

J i GS a W
nyilván az egyik szarabb lesz mint a másik.

DarkSector
Frissülünk nemsokára! :D

DarkSector
Nézek. :D

Rayden02
Itt az ideje lassan egy banner cserének!<#vigyor1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Ebben a személytelenes dologgal mondasz valamit.

mw3 nem a legjobb a cod-ok közül, viszont bf3-at nem szerettem meg, nekem valahogy személytelennek tûnik. Várom a következõ cod-ot.

Hát igen,a BF3 a legjobban sikerült Cod eddig.

mw3 vs bf3 helyzetjelentés, ebben a pillanatban:
MW3 kb 30000 online játékos
BF3 több mint 60000 online játékos

we have a winner!

Sziasztok.
Tudnátok segíteni nekem?
Telepítem a Modern Warfare 3 at és az egyik pálya betöltése során mindig lefagy ezzel a hiba üzivel:IW5sp.exe
Kérlek segitsetek.
Megvettem a bf 3 at de erre már nem futotta tehát "máshogy"szereztem be és hiába goglizok rá illetve olvasom a forumokat eddig nem találtam semmit.
Skyrim nyert :D

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

szar mind a kettõn, nem ? :)

soo277
Na mw3 1 Fos!! bf3 háát elmegy!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

sherlock1
Igen, már egy ideje. Csak most tûnt fel?

<#pias>
Közepes lett mindkettõ a maga stílusában. Mostmár értem miért volt ez a nagy versengés.
shaddam
Hozzájutottál egy warezpdf-hez hogy mindenhova ezeket lököd?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

sherlock1

shaddam
Annyira vicces a hazai szaklapokból linkelgetni az 1-2 %-os eltéréseket. :D Legyen egy szavazás aztán végre záródhat a topik.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

sherlock1

屁股

sherlock1

sherlock1

废话

sherlock1

母狗

sherlock1