Mozgásban a Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GITS 2-ben pedig ott volt az üvegtetõs belövés helikopterrel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem bõven elfér ez a fajta történet, vannak ennél nagyobb marhaságok is.
A halál csupán a kezdet...
Persze majd csak úgy bemasíroznak washingtonba a ruszkik a tenger alatt, az amcsik meg észre sem veszik...nem tetszik...és ez már az MW2-be se tetszett....
A történetírók túlzásba estek
-----
#15:
BF == szim 😄DDDD ez vicces volt 😊 meg NFS vs. LFS? Inkább NFS vs TDU.
@
Nekem az volt nagyon ismerõs ahogy az alagútban kisiklik a vonat. De a Pénzvonatot nem rémlik, hogy láttam volna, szóval csak nem az 😊 Vagy mégis?
@
Mondjuk nem tudom hogy jutottunk ide a MW2 után. 3an maradtunk jók, a világ (vagy csak Amerika?) minket akar... Ja, de ha jól emlékszem Makarov életben maradt.
@
Szóval COD = Arcade, BF = szim 😊 Mindegyiknek meg van a maga helye, a baj hogy itt egyiket fejlesztik is, másikat meg nem és ugyanazt veszik meg a megvezetett emberek évente.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Egyébként a legtöbb országban van amerikai támaszpont, így valahol érthetõ, hogy ott vannak "mindenhol". De valószínûleg nem fogják kihagyni a helyi erõket sem.
Mondjuk mivel az utóbbi 5-6 évben nem jött ki értékelhetõ multis FPS, lassan annyira leszokom a dologról, hogy már nem is nagyon hiányzik...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun