22
  • Reparamorf
    #22
    Bocsánat, kicsit messze jártam.

    Biztos sok minden kimaradt az életemből, de nem a fényképezés miatt
    A múzeumokban szoktam fényképezni, nem azért, hogy másnap felrakjam a netre.
    És ahol megkérnek ott nem fényképezem. Itt egy koncertről volt szó.
    Egy közszereplőnek nincsen joga ilyet kérni, max. ha magánbuli van.
    Az meg illendő betartani.
  • bakvarnyu
    #21
    Ákosnak volt valami régi videója ahol egyik szám alatt lógott a fika az orrából, gondolom ezek is valami hasonlótól tartanak
  • Amergin
    #20
    Honnan találtad ki? Tényleg így van.
    Na jó nem hülyéskedek tovább, mert sokan komolyra veszik.
    Elismerem a munkásságukat, mindamellett én nem tartom őket olyan "nagy" zenekarnak, bár volt 1-2 jobb számuk...
    DE
    ha nem határolódnak el villámgyorsan attől a kreténségtől, amiről ez a cikk szól, akkor öregségükre tényleg meghülyültek -szerintem.
  • gforce9
    #19
    Felesleges írnod rá :) Arra sem képes, hogy utánanézzen a dolgoknak. Idejön, beleolvas a cikkbe, szarozik egyet mindenféle háttérinfó nélkül, aztán kész. Ha valaki meg esetleg nem ért vele egyet az szimplán hülye. :)
  • blessyou
    #18
    Az Iron Maiden fénykorában is jelenleg is messze nagyobb zenei teljesítményt nyújtott és nyújt, mint mindenkori popzenei kortársainak túlnyomó többsége. Nincs azzal gond, ha valakinek nem jön be a stílusuk, de tehetségük, hozzáértésük megkérdőjelezhetetlen, ez nem a zenei ízlésen múlik. Ők nem menedzserek által kreált sztárok, sosem volt szükségük hype-ra, minden sikerüket saját tehetségüknek és kitartásuknak köszönhetik. Ők azok, akiktől egyáltalán nem irigylem, hogy hülyére keresik magukat.

    A cikkhez hozzászólva, furcsálltam először ezt a döntést, de aztán jobban belegondolva, csak fel van fújva az egész ügy. Ezt a módszert rengeteg helyen alkalmazzák, nincs szerintem ebben semmi különös, nem kell mindjárt cenzúrát kiáltani, ez csak szenzációhajhászás az újságírók részéről, mert valaki megint meg merészelte kérni őket, hogy ne legyenek már olyan pofátlanok. Pont a Maiden fog cenzúrázni, akik kiálltak az internetezők mellett a kiadók ellenében. Itt az sg-n is volt róla cikk.
  • Amergin
    #17
    "Egyen szart! Százmilliárd légy nem tévedhet!!!"
  • Amergin
    #16
    Kérdezd már meg nem-e tojom le ezt is magasról?
    Élősködni pedig szerintem te szoktál
  • cateran
    #15
    -megerto bologatas- Ugyan a mufajuk nem a szivem csucske, de 36 eve zenelni, ugy, hogy ennyi ido utan is telthazas koncertjeik vannak...az valami..Ellenben a te 0 eleted..na az semmi....Tipikusan az a fajta vagy, aki csak az oxigent koptatja a legkorbol, de meg komposztkent sincs erteke...
  • gombabácsi
    #14
    szar lehet úgy élned hogy semmihez se értesz, semmit se értesz a világból, soha életedben nem dolgoztál és élősködsz másokon

    az ilyenek szoktak olyanokat írni amiket te írtál
  • gforce9
    #13
    Te eddig szinte minden cikknek az alanyát szaroztad. Biztosan mindenki úgy gondolja, hogy a véleményed értékes :)
  • stain
    #12
    Egyszerű megoldás: az arcfelismerő rendszer felismeri, hogy híres ember van a képen, és elhomályosítja a fotót. Olcsóbb fényképezők minden fotót elhomályosítanak, a biztonság kedvéért.
  • Amergin
    #11
    Eddig is szar "zenét" csináltak, ezután is azt fognak, ráadásul már elmeszesedett aggyal...
    Kit érdekelnek még ezek a vén szarosok?
  • gombabácsi
    #10
    pont az IM csinál ilyet? gyanús ez nekem :)
    ezek nem ilyen hülyék :)
  • lamer the true
    #9
    Hát hajrá, majd a közönség szép lassan elfordul tőlük és egy másik bandát kezd el látogatni.

    A gond ott van, hogy az embereknek semmi sem elég. Szerintem a bandának annyi pénze kell, hogy legyen mostanra, hogy ha eztán nem kérnének gázsit, akkor sem kéne busszal dolgozni járniuk. De mindegy mindenki a saját sorsának a kovácsa.
  • cylonflatus
    #8
  • kicsizoz
    #7
    Elég sok minden kimaradhatott eddig az életedből! :)
    Azért van 1-2 olyan múzeum amit ettől függetlenül érdemes lenne megnézned!
    Mozi sem olyan rossz, ahogy mondják!
    És ha elég idős leszel hozzá, még olyan bulikba is elmehetsz, ahol nem illik fotózni, vagy a belépésnél le kell adni minden ilyen eszközt! :) (ebben az esetben mond az asszonynak, hogy múzeumba mész!)
  • bigjoe
    #6
    1984
  • Reparamorf
    #5
    Én be sem tenném a lábam olyan helyre ahol nem fényképezhetnék, ha akarok.
    És nem csinálhatnék azt a képpel amit akarok...
    Nagyon rossz felé megy ez a világ...
  • martincpt
    #4
    Attól félek én is, hogy az IM a rosszul sikerült fotók kikerülése miatt aggódik a legjobban. Mintha nem készült volna róluk már kismillió fotó. De ha a kiadó ragaszkodik hozzá, hogy több 1000 felvételt nézzenek át egyes koncertek után akkor hajrá...
    Mellesleg a zeneipari óriások (kiadókra értem) csak azért nem akarnak az internetes korral haladni mert akkor egyértelműen eltűnnének a süllyesztőben. Az internet térhódítása miatt már nincs szükség kiadókra. Internetes eladásokat bárki eltudja intézni kényelmesen otthonról. Itunes, amazon...stb. Boltokba is csak felesleges többlet költség berakni a cd-t. Weblap > rendelés > cím és másnap úton van a disc, ha valaki szeretné fizikailag is magának tudni az albumot. Ergo, akár a banda menedzsere plusz néhány asszisztens intézheti az egész eladási macerát. Viszlát kiadók!
  • shownomarcy
    #3
    Az gyakran van, hogy csak az első 2-3 szám alatt lehet fotózni, de ez az ellenőrzés baromság. Úgysem tudnák ellenőrizni mi lesz annak a 2-300 képnek a sorsa, amit egy fotós csinál. Egyébként nekik is az az érdekük, hogy csak a legjobb képek kerüljenek ki, ha valamit el akarnak érni... ezért hülyeség ez.
    Béna fotók meg az amatőröktől kerülnek ki úgyis...
    Az meg a másik, hogy a rockbanda és a menedzsment nem ugyanaz, persze nem kéne ezt hagyniuk...
  • mad mind
    #2
    Ideje volna nyugdíjba menni fiúk, az időskori elhülyüléssel nem szabad viccelni.
  • Mister
    #1
    Már nem normálisak...