29
-
beceneev #29 Deus ex: Human revolution ígéretes. -
vato loco #28 Meg a dio 3, TES 5. -
vato loco #27 Ebből a sok szarból egyedül a GTA 5 és a DA 3 ér vmit. -
Rotcsa #26 Amit várok, h bejelentenek:
Square Enix: Legacy of Kain: ?(Revenant, Obsidian Blood, Obsidian Sun) -
savoo #25 A Nintendonál picit eltévedt a kedves cikkíró... A Mario kart wii 2008-ban megjelent, a Chinatown Wars 2009-ben, A Metroid Other M-et a 2009-es E3-on jelentették be... Tavaly a 3DS szólt nagyot. -
#24 A TES IV-ről annyi negatív dolgot hallottam, hogy soha nem vittem végig az alap TES IV-et. Talán, mert a III-at sem bírtam cérnával. Dögunalom volt a Gothic szirához képest. Hiába volt kidolgozottabb a világ és szebb a grafika, az "emberi útjelzőtáblák" olvashatatlanul kis karakterek és hatalmas, de uncsi világ nem mozgatott. A TES V ennek ellenére kap egy esélyt, csak mi a frászt értek majd belőle, ha az első négy részt nem ismerem...? :)
A Nehrim viszont atomjó volt. -
Skyline85 #23 Gordon Freemant akarok!!!....
-
hitman08 #22 A Halo és Fallout hírek érdekelnek leginkább, no meg az új Hitman-t is jó lenne mozgásban látni. -
#21 RPG-nek ott a Skyrim -
#20 Értem én csak leszarom. :) -
#19 Mert ezekből többet lehet eladni, több lesz a bevétel..
Metal Gear Solid: Rising! -
hunwhite #18 4ever Ghost Recon :D -
#17 És még nagyon sok ősjáték van, ami illene kipróbálni legalább. A '90-es évek közepi szürreális RPG-t (?) a Myth (?ez a neve), a Fallout sorozatot, stb.
Kérdem én, minek ide ennyi tengerny fos FPS és egyéb játék. :) -
#16 jah. :) -
#15 Egy perc MMO-t sm toltam soha és nem is vágyom rá. Alapvetően a hardcore repszimeket szeretem. Mármitha lenne olyan sok és használható, hogy a többeszám indokult lenne... :(
Normális helikopter szimet a Longbow Apache 2 óta nem adtak ki.
Ami még jöhet stratégia és RPG, de ezen téren is elég magasan van a léc. Gothic3, NWN és BG oda rakták. Stratégia terén a Panzer General széria, az RTW2 - ha lesz valaha - és a Civ ami még úgy mozgat jövő és jelen szinten.
Kb. ennyi. Mivel még a BG szériát sem toltam végig és az NWN2 két kiegje másfél éve a polcon hever, amíg nem lesz CiV V kieg vagy új repszim / heliszim, addig kvázi semmi sem érdekel főleg ilyen felhozatalból...
A Beyond the Good and Evil-t egyszer meg ki kellene próbálnom. Persze felréne a listára a The Longest Journey, de arra kb. nyugdías koroban lesz időm. A Runaway szériát is úgy tudtam le, hogy megnéztem a Longplayt a youtubon. Még úgy is fasza volt. :) -
#14 Uncharted 3 és BF3 ami engem érdekel.Húzós november lesz. -
Voronyezs #13 Mass Effect 3, Modern Warfare 3, Elder Scrolls 5. ezeket várom a legeslegjobban, így ebbe a sorrenben ^^ Mass Effect -
kisemlős #12 nagyon jól átlátható cikk, gratulálok! -
#11 Nagyon remélem lesz valami a From Dustról is:)) -
morden #10 A cikk alatt van egy 2. oldal link, ott meglesz a részvényesek álma :D -
Herkulles #9 Ja nem, meg van. -
morden #8 Vagy csak egyszerűen elmúlt 16 éves :D -
Herkulles #7 Activision Blizzard lemaradt... -
Bulics #6 Nembaj a Metro sokkal jobb!! -
beceneev #5 Molni talán wowozol, hogy egyik se érdekel? -
#4 Semmi, semmi és semim ami érdekelne egy kicsit is... -
FoodLFG #3 Továbbá a Sony kiad egy RPG játékot, melyben egy nagy adatbázisban kell küzdenünk csúnya hackerek ellen, akik a könnyen megszerezhető adatainkat szeretnék eltulajdonítani.
Ha az adatbázis negyedét sikerül megvédened, az már jó, ekkor a következő pályán plusz tűzfalat kapsz nehezítve ezzel a hackerek dolgát.
-
tibisan #2 minek lenne a killzone 3 kint , mikor már megjelent ha jól tudom?!
ez a nintendó éve minden szempontból az e3-on , 3ds játékáradat (legalábbis hosszú a várólista)
a project café elég hülyén hangzik, a "stream" hihetőbb lenne , ha már így is nevezik az új gépet ..
amit várni lehet tőle, és amit mutatnia kell grafikailag már túl is lép a konkurencián , és belekényszeríthet a sony-t és a micro$oftot a következő konzoluk mielőbbi kiadásába -
radam85 #1 hl-soha nem készül el!