105
melyiket vegyem?
-
#25 így már túl egyértelmű troll vagy -
#24 nem ide -
#23 saját autóra céges matrica -
#22 lol :D
Már akkor megvót' a jogsim amikor te még a mávnál hánytál szenet a motorba -
#21 ki tudja már melyik reged volt kocsis!!!!!!!!::D:D
de volt iylen ne tagad
nem kell szégyelni majd felnősz bár a világnak jobb lenne ha mégse de majd csak meglesz már az a jogsi... -
#20 hülye vagy te.
Linket -
#19 legutóbb még úgy attad el ezt a vidit hogy te készítetted:D:Dés te vagy a csávó mert kibérelted az m5öst:D:D
kötél,kötél!!!!!!! -
#18 4:02 től találkozik a subarus meg a minis haverjával és kacérkodnak -
#17 Oké, arra a következtetésre jutottam a kommentekből, hogy a legjobb, ha nem veszek semmit, hanem maga a városi cikázással vezetem le a feszkót.
Utánnanéztem, egy orosz csávó, munka után mindig így megy haza a haverjaival.
-
#16 szerintem ugorj rá egy tápvezetékre ha már feszültséget akarsz vezetni. -
#15 lol
el ne hidd már
kb 14-15 éves a forma
de én még mindig a kötelet javaslom!!!!:) -
#14 Egy nagyobb kocsira elől is hátul is kell legalább 4 zavarófej. Az 8 db.
Ami széles spektrumon is képes a jeleket zavarni az igen drága cucc.
Autópályán meg átlagsebesség-mérők vannak, ott már kapcsolható rendszámsötétítő fólia is kell meg. Az meg Magyarországon nem kapható...
Csináltass külföldi rendszámot. Vannak külföldön (nem EU-s államokban is erre szakosodott cégek). Bejelentenek egy lakásba és így mentesülsz a csekkes bírságtól. De, ha helyben elkapnak akkor suck, főleg, ha a fólia a rendszámon van:).
-
#13 Foglalkozás: útépítő mérnök (Dubai)
Építs utat magadnak azt ott száguldozz... -
Mauro39 #12 kérdezd meg Lézer Jánost..... -
#11 remélem babasznak a börtönbe ha használod -
#10 verd a fejed a falba ha idegbeteg vagy, ne közúton száguldozzál, idióta -
#9 Mi van,ha mondjuk betartod a sebességhatárokat...
Szerintem az a legolcsóbb megoldás. -
#8 Ha annyira száguldozni akarsz, akkor inkább tedd azt pályán és törd össze saját magad, mint másokat is... -
Wolfsnack #7 én erről még sose hallottam, lééézer blokkol??
amúgy már 130 km/h-nál is a légellenállás miatt nagyobb a fogyasztás
110 km/óra az optimális, próbáld ehhez tartani magad autópályán
a jármű nem feszültséglevezető, hanem eljuttat A-ból B-be
feszültség levezetésére ott a videójáték -
#6 Szerintem lágszórót tegyél rá! -
#5 Ennyi butaságot hol hallottál?
Eddig kb egy idióta békéscsabai autóst állítottak meg és indítottak pert ellene mert szándékosan többször megfordulva elszáguldott a trafi előtt.
Teljesen korrektül le lehet védeni az autó elejét és hátulját is a Pro Laser III-as ellen amit többségében használnak a rendőrök.
Egyedül akkor lehetne bemérni az autót ha a tetejét vennék célba de azt mozgás közben elég nehéz.
-
neoG #4 Egyértelműen blokkoló. A pályán letolnak majd, és nem lesz annyi sikerélményed. Bezzeg a kisautósok száját városban elkenni 100-al, az a királyság -
#3 A lézer blokkolóért nem csak megbüntetnek, de akár börtön is kaphatsz. Sőt egyáltalán nem garantált hogy kivédi a lézeres trafit. Függ az karosszériájától is és attól is h hova tennéd, de amúgy egy parasztvakítás az egész, mert a legálisan vett cuccos biztos h semmit nem ér, mert akkor nem lehetne forgalomban, több törvény szerint sem. -
#2 kötelet!!! -
#1 A lézerblokkolóval tuti nem mérnek be autópályán, és főúton, 1 év alatt visszahozhatja az árát.
De 300 ezer forintos tétel, és nem garantált, hogy nem büntetnek meg miatta ha észreveszik.
A pályabérlet olcsóbb, és le is tudnám vezetni rajta a feszültséget.
Ti melyiket ajánljátok?