16
  • kalapos01
    "Off: Pénteken a nagyi meg azt mondja majd: Olyan jó lett a vasárnapi rántott hús, hogy már ma megehetitek!"

Megértetted a hírt? Arról szól, hogy egy nappal hamarabb mutatják be a Transformerst. Hamarabb láthatod. Ennek nincs sok köze a rántott húsodhoz, amit ki nem szar le.

Mondjuk látni, hogy nem nagyon vagy képben. Egyrészt azért, mert a filmes cikkeket ugyanazon ember neve alatt hozzák le. Másrészt meg a filmes híreket nem magyarok írják, hanem amerikaiak, akiknek a híreit a magyar oldalakra lefordítják. Ott van a hír elején, hogy melyik filmes oldal írta meg ezt a hírt, hogy mi a forrás, hogy honnan fordították.
  • tizedes1
    A cikkíró ismét hozta formáját. :((
    lassan ott tartok, hogy megnézem ki írta a cikket, s ha ő, 80%, hogy meg sem nézem a cikket.
    Off: Pénteken a nagyi meg azt mondja majd: Olyan jó lett a vasárnapi rántott hús, hogy már ma megehetitek!
  • tibisan
    így is elég sötétek már akik csinálják 1 rész óta..
    netre jó lesz
  • mukievil
    Talán átmegy egy kicsit sötétebb hangulatba, az jót tenne a filmnek!
  • mg1992mg
    Remélem nem a Transformers 2-höz hasonló borzalmat kapjuk... Most, hogy kikerült Megan Fox, talán egy fokkal emészthetőbb film lesz. Csak ne rontsák el ezt is a gyerekes poénokkal...
  • zoliii
    nem a TF3-ra értettem hogy szar
  • ZeGa
    Attól, hogy valami 3D-s attól még egyáltalán nem biztos, hogy jobb. Egyébként tőlem még trágya is lehet ez a film akkor is megnézem, mert engem szórakoztat és kikapcsol.
  • zoliii
    már az elejétől fogva a 3-dik rész 3D-ben tervezték és forgatták le szóval bízom benne hogy jó lesz. a 3D-s konvertál filmekről meg ne is beszéljünk mert elég tré
  • Zombee
    Attól hogy jobb valami mint az az igen szarra sikeredett 2. rész, még nem jelenti azt, hogy jó is :). Látványosnak látványos, a Karib-tenger kalózai előtt már nyomják az előzetesét, a rombolással nem spóroltak (legalábbis abban a másfél percben nem :)).

Mindig elfelejtem, hogy ezt most eleve 3D-ben forgatták, vagy konvertált 3D lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Te még hiszel a mesékben?
  • winnie
    jó, de most nézzem meg 3D-ben? újat nem fog mutatni.
  • zoliii
    szerintem meg jobb lesz mint a 2.-dik már csak azért is mert 3D-s lesz :P
  • tibisan
    na azért akkora jó nem lesz..
    de legalább hamarabb felteszik a netre..hehe
  • A6 Intruder
  • CybeRick
    A tesztvetítésen a nézők nem fejezték ki nemtetszésüket:

• FoodLFG
    Nebasz! 0.0

(én azért megvárom a nézők véleményét a filmről)