293
WRC 3 - 2012
-
Sziasztok!
Hamarosan rajtol a VSR DiRT Rally országos bajnoksága! A 6 fordulós, fordulónként 15 szakaszból álló versenyeken 3 kategória autóit eresztjük össze. VSR szervertagsággal kell rendelkezni, ha WRC autóval szeretnél menni, ha KitCar vagy a '70-es évek sztárjai mellett döntesz, akkor pedig ingyenesen is részt tudsz venni a bajnokságban. Várunk sok szeretettel!
>Bajnokság információk és jelentkezés< -
kirpill75 #292 -
kirpill75 #291 -
PacsutaTibi #290 Megvan a licence előre pár évre, akkor minek törjék magukat...
Amugy meg a Milestone-nak sosem volt igazán szimulátornak tűnő autós játéka.
A 3. résszel azért már el lehetett játszogatni, de nem mondanám szimulátornak.
Igazából az hogy hogyan mozog nagyon kamera függő is. Pl ennél is megmozdul a kocsi és hamar visszarántja oda a kamerát az eredeti pozíciójába, ugratáskor szintúgy. Pl az RBRben ezt sokkal jobban, lágyabban csinálja, több kilengést enged mozdulás nélkül.
Csak érdekességképpen mondanám hogy pl a 3. részben, a mexico-i (vagy argentin) pályák közül van egy 7 km-es. Az összes többi (kivéve a SSS-t) ennek egy kurtitott része...... -
Timbu #289 Az a baj, hogy - a videó alapján - még mindig egy darab tégla az egész autó. A negyedik kiadásra azért már illett volna összerakniuk valamilyen értelmes fizikát. -
Csokis #288 -
Csokis #287 -
#286 gyakorlatilag fixaltak a kamerat egy-ket gyerekes powerup, aztan kiadtak ujbol, ami gameplay videot lattam, meg a palya resz is megegyezett a wrc-ben jatszhatoban.
ezt hivjak 100%-os ujrahasznositasnak :) -
#285 WRC.Powerslide.XBLA.XBOX360-MoNGoLS -
WinStar #284 úgyis lesz lelkes ember aki átírja PC-re :) -
#283 PC-re sajnos nem adják ki :( -
#282 GK előzetes -
#281 WRC Powerslide képek -
kirpill75 #280 -
Joint Joe #279 Heló sziasztok, egy olyan gondom van a játékkal, (xbox360 verzió) hogy road to glorí módban, mikor 2 boss-t kellene lenyomni, a pálya betöltése után nem tudok semmit csináűlni, az autóm full gázon bőg, de nem kzd el visszaszámolni a startig, csak állok ott tétlenül..
Lehet ezt a hibát valahogyan orvosolni??
-
#278 Dirt: showdown szag van... :) -
atiwrc #277 http://www.hsw.hu/?p=13392 -
#276 WRC Powerslide bejelentve! -
WinStar #275 hát,akkor nemtudom.Nekünk nem kér serial-t :) -
#274 Nem leszedtem hanem megvettem. Eredeti bolti lemez. -
WinStar #273 mit szedtél le? :D
Nem kér serial számot a játék :) -
#272 Sziasztok. Olvassa még valaki ezt a fórumot kellene nekem egy kis segítség a telepítéshez és az indításhoz. Pontosabban az hogy indításkor a serial számon kívül egy unlock kódot is kér de fogalmam sincs hogy az hol van. Ha valaki tudja légyszi írjon egy pm-et. -
kirpill75 #271 -
WinStar #270 Sziasztok.Valaki erről valami infót látott?
WRC 3: East African Safari Classic DLC -
Zsoltee_a_bator #269 A mod 4-5 file-t ir felul. Ha elotte csinalsz egy masolatot roluk akkor konnyen tudod valtogatni a mod/original valtozatot.
Nalam javult az iranyitas tole. Kicsit talan tul nehezkes az auto, viszont kevesebb varazslat tart az uton (az alapvaltozat szerintem kicsit olyan, mintha tele lenne segitsegekkel - akkor is ha ki vannak kapcsolva a menuben).
Erdekes lesz latni, hogy mit tudnak kihozni belole. -
balazsgigi #268 Mindegy,ma újrarakom! -
balazsgigi #267 Felraktam ezt a módot! ECSimHardware Mod - Fizikai szimulációs mod
Hogy tudom eltávolítani,mert szétcseszte nagyon az írányítást?
Viszont a belső nézet az lehet olyan,mint a módban van. -
kirpill75 #266 És egy magyar navigátorra l :) -
kirpill75 #265 HD Gameplayek:
-
Csokis #264 WRC 2010, WRC 2011 és WRC 3. Ez épp a 2. rész topikja, de mivel nem nyitott senki a 3. résznek, így ide lett írva a vele kapcsolatos dolgok is. -
Toya #263 Van ehhez a játékhoz template valahol, amire festéseket lehet csinálni? -
balazsgigi #262 wrc3 -
#261 Hány topicja van ennek a játéknak?
Össze vissza vannak a nevek! Melyik akkor most a 3. részé? Rendszerezni kéne vagy a többit törölni és 1be menne a 3 rész. -
#260 na majd meglesem,köszi az infót! -
atiwrc #259 A race to glory modban (az ott már megnyert autókkal) az F1-et lenyomva az adott régió bármelyik szakaszán lehet menni, ha emlékeim nem csalnak talán volt ott komplett verseny is. -
WinStar #258 úgy tűnik....én is ezt hiányolom a game-ből...csak ezt az apróságot... -
#257 most az komoly hogy nem fogok tudni bármilyen versenyen részt venni akármelyik autóval,csak azokkal amik a 3 csoportba vannak? Magyarul nem tudok majd egy rendes rally-t lenyomni mondjuk az Lancia Deltával? vagy akármelyik régebbi géppel? -
#256 Segitsetek légyszi :) Sziasztok.
Annyi lenne a baj csak hogy akárhol keresem a kurva screenshotokat nem találom meg:( Néztem már mindenhol,tényleg.És nincs...Win7 64es magyar.
Előre is köszi.
-
WinStar #255 WRC 2 teszt GameTeve -
WinStar #254 :D nem gond...csak javítottalak :P