Megvan Charlie Sheen utódja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ráadásul soha nem tudna hozni még egy hasonló figurát sem, mint Sheen volt."
ezen jót röhögtem. nem mintha sheen figuráját kéne hoznia, de már azon a feltételezésen is, hogy sheen kivátelesen bonyolult és árnyalt alakítását ne tudná kisujjból hozni a színészek 95%-a.
egy two and a half men-rõl beszélünk, ha nem esett le volna még valakinek! az egyik leggázabb és humortalanabb szitkomról, ezt azért még a nézõk is elismerik.
Pf, ez a gyerek minden filmben trutyi ... itt sem lesz ez másképp. Ráadásul soha nem tudna hozni még egy hasonló figurát sem, mint Sheen volt. Márpedig pont az a karakter volt a lényeg, ami miatt nézhetõ volt a sorozat. RIP!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Charlie inkább a beszólásai miatt volt egyedi... fõleg ahogy a tesóját oltja.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Gaming is believing.
Charley helyére egy "rossz fiút" kellett volna szerezni.
Hugh Grant pl. nagyon jó lett volna.
Aston C. egy "jó fiú" meg fog halni a sorozat vele...
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Igen, de kivarom a folytatast.
Van egy uj sorozat Episodes cimmel ahol onmagat alakitja Matt LeBlanc. Eleg halovanyan indul, de az utolso reszben hatalmasat alakit.
A sorozat egyébként borzasztó, tipikusan amerikai kanapényûvõk ízlésére belõtt, fantáziátlan tucatszar, ezért olyan népszerû. Itthon szerencsére csak nagyon keveseknek jön be.
Fákjúal!
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Félõ, hogy Charlie nélkül elég halvány lesz a sorozat, mint a Joey a jóbarátok karakterei nélkül