A Microsoft megvenné a Nokiát?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen az emberek elfelejtik beleszámolni a lefizetést, kenõpénzeket, nagy hatású cégek felvásárlását.
Ugyanis ezek nélkül tényleg bukott volna, nem kicsit.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Emlékszem amikor az MS megalkotta az elsõ Xbox-ot. Jöttek a fikázó kommentek, hogy mit akar a konzol piacon az MS, úgyis elbukik. Aztán meg lehet nézni hogy áll most. Szerintem várjunk 3-4 évet és nézzük meg mi sül ki a dologból, mielõtt temetjük a dolgot 😊

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html

asysoft
Gyanítom MS arra játszik, hogy a "nem kicsi" HW-igény hamarosan középkategóriásnak fog számítani. Lehet benne valami, HTC TouchHD 2008 végén jött ki, 528MHz-s processzorral, ma már az "alja" (relatíve) ZTE Blade-ben is erõsebb SoC van. Rá egy évvel jött a HTC HD2 Snapdragonnal, amely már megfelel a WP7 követelményeinek (gombokat leszámítva<#idiota>)...

/*WTF?!*/

Azért azt látni kell hogy a wp7 csak a csucs készülékekben lehet bevezetni,a nem kicsi hardver igény miatt.
A legnagyobb forgalmat nem ezek hozzák, hanem az kis és közepes tudásu készülékek.
Mi a francot kezd az ms az egyszerû telókkal, csinál rájuk valami fapados wint?
Ha nem, akkor meg számára tökéletes az eddigi együtt mûködés.
Melyik új rendszer nem netközpontú? Egyáltalán ez miért baj? Mert a wp7 nem M$ központú.. aha...
Az ms központú gagyi szolgáltatásos wp7 biztos nem 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Apple: sznoboknak való, drága. Android: túlságosan net és google központú. Ki fogja kitölteni ezt a piaco rést? 😊 Na, ki?

Vegyen meg mindent a májkrémszoft, de ne csodálkozzon ha elbukik mint a szar, mert a Google piacra dob valami csudiszupi olcsó Oprendszert

Nem hiszem , hogy a Googlet ki tudják túrni a piacról akármit csinálnak. De próbálkozhatnak. Az Apple is tarja a helyét, bár sok embertõl hallottam, hogy leívelõben lesz a csillaga, de minõségi kütyüket gyártanak az tuti. Elfogadnám az Iphone4-et 😊
asysoft
Kérdés, hogy kit érdekel a hardware, amíg a felhasználói felület gyors? Szerintem inkább legyen optimalizált az OS, mintsem próbálják "izomból" megoldani, akkumulátor üzemidõnek is jót tesz.

Hírhez meg, nem tudom, mennyi értelme lenne. USA-ban mint márka "nem sokat ér"; inkább csináljanak ZunePhone-t ZuneHD designjából merítve, az a PMP szerintem kifejezetten szépre sikeredett - mondom ezt úgy, hogy engem nem szokott az ilyesmi izgatni😊

/*WTF?!*/

Elég pontosan specifikálja a Microsoft a hardver minimumot.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

oké, lesz minõségi sw, minõségi összeszerelés, borítás, de a belsõ hw? sehol sincsenek azzal
Szerintem ebbõl az egyesülésbõl csak jó dolgok születhetnek. Elmondom hogy szerintem miért:

1. Nokia egy elég jó gyártó, a telefonok minõségével általában, sõt legtöbb esetben nincs gond. Egyedi formavilág, minõség jellemzi.

2. Symbian halott, jön rá a win7 ami pár éven belül nagyon ütõs rendszer lesz, jól néz ki és szerintem jól használható, logikus.

3. Együtt a kettõ nagyon jó dolgokat eredményezhet mivel mind a kettõnek elég jó háttere van, szóval közösen elég jól boldogulnak majd az Android illetve Apple(iOS) ellen.

Szóval ez nekünk csak kedvez mivel komoly telefonok születnének...!
mit akarsz, a nokia vásárlók kb 85%-a ilyen...

Racionális magatartás. Nem az a lényeg, hogy milyen a telefon, hanem, hogy ki gyártja. Logikus.

Ha ezt is megveszi az MS akkor többet nem veszek Nokia-t. Igaz már egy ideje nincs is Nokiam, de ezek után tuti nem is lesz.
Vagy pár év múlva simán megveszi az MS-t Nokivál együtt, á lá Pac-Man stratégia. 😉

A legnagyobb poén most az lenne, ha ezt hallva a gugli megvenné elõlük, majd dobná a wp7 támogatást a jövõ nokiákból 😄DDD