19
-
sanyicks #19 igen az emberek elfelejtik beleszámolni a lefizetést, kenőpénzeket, nagy hatású cégek felvásárlását.
Ugyanis ezek nélkül tényleg bukott volna, nem kicsit. -
k0zi #18 Emlékszem amikor az MS megalkotta az első Xbox-ot. Jöttek a fikázó kommentek, hogy mit akar a konzol piacon az MS, úgyis elbukik. Aztán meg lehet nézni hogy áll most. Szerintem várjunk 3-4 évet és nézzük meg mi sül ki a dologból, mielőtt temetjük a dolgot :) -
#17 Gyanítom MS arra játszik, hogy a "nem kicsi" HW-igény hamarosan középkategóriásnak fog számítani. Lehet benne valami, HTC TouchHD 2008 végén jött ki, 528MHz-s processzorral, ma már az "alja" (relatíve) ZTE Blade-ben is erősebb SoC van. Rá egy évvel jött a HTC HD2 Snapdragonnal, amely már megfelel a WP7 követelményeinek (gombokat leszámítva)... -
csimmasz #16 Azért azt látni kell hogy a wp7 csak a csucs készülékekben lehet bevezetni,a nem kicsi hardver igény miatt.
A legnagyobb forgalmat nem ezek hozzák, hanem az kis és közepes tudásu készülékek.
Mi a francot kezd az ms az egyszerű telókkal, csinál rájuk valami fapados wint?
Ha nem, akkor meg számára tökéletes az eddigi együtt működés.
-
daninet #15 Melyik új rendszer nem netközpontú? Egyáltalán ez miért baj? Mert a wp7 nem M$ központú.. aha... -
sanyicks #14 Az ms központú gagyi szolgáltatásos wp7 biztos nem :) -
oneman #13 Apple: sznoboknak való, drága. Android: túlságosan net és google központú. Ki fogja kitölteni ezt a piaco rést? :) Na, ki? -
Rotyoka #12 Vegyen meg mindent a májkrémszoft, de ne csodálkozzon ha elbukik mint a szar, mert a Google piacra dob valami csudiszupi olcsó Oprendszert -
asterix100 #11 Nem hiszem , hogy a Googlet ki tudják túrni a piacról akármit csinálnak. De próbálkozhatnak. Az Apple is tarja a helyét, bár sok embertől hallottam, hogy leívelőben lesz a csillaga, de minőségi kütyüket gyártanak az tuti. Elfogadnám az Iphone4-et :) -
#10 Kérdés, hogy kit érdekel a hardware, amíg a felhasználói felület gyors? Szerintem inkább legyen optimalizált az OS, mintsem próbálják "izomból" megoldani, akkumulátor üzemidőnek is jót tesz.
Hírhez meg, nem tudom, mennyi értelme lenne. USA-ban mint márka "nem sokat ér"; inkább csináljanak ZunePhone-t ZuneHD designjából merítve, az a PMP szerintem kifejezetten szépre sikeredett - mondom ezt úgy, hogy engem nem szokott az ilyesmi izgatni:) -
roliika #9 Elég pontosan specifikálja a Microsoft a hardver minimumot. -
jeti00 #8 oké, lesz minőségi sw, minőségi összeszerelés, borítás, de a belső hw? sehol sincsenek azzal -
gabrancs #7 Szerintem ebből az egyesülésből csak jó dolgok születhetnek. Elmondom hogy szerintem miért:
1. Nokia egy elég jó gyártó, a telefonok minőségével általában, sőt legtöbb esetben nincs gond. Egyedi formavilág, minőség jellemzi.
2. Symbian halott, jön rá a win7 ami pár éven belül nagyon ütős rendszer lesz, jól néz ki és szerintem jól használható, logikus.
3. Együtt a kettő nagyon jó dolgokat eredményezhet mivel mind a kettőnek elég jó háttere van, szóval közösen elég jól boldogulnak majd az Android illetve Apple(iOS) ellen.
Szóval ez nekünk csak kedvez mivel komoly telefonok születnének...! -
M0RN1NGST4R #6 mit akarsz, a nokia vásárlók kb 85%-a ilyen... -
WoodrowWilson #5 Racionális magatartás. Nem az a lényeg, hogy milyen a telefon, hanem, hogy ki gyártja. Logikus. -
llaszlo #4 Ha ezt is megveszi az MS akkor többet nem veszek Nokia-t. Igaz már egy ideje nincs is Nokiam, de ezek után tuti nem is lesz. -
Inquisitor #3 Vagy pár év múlva simán megveszi az MS-t Nokivál együtt, á lá Pac-Man stratégia. ;) -
daninet #2 Pletyka... -
sanyicks #1 A legnagyobb poén most az lenne, ha ezt hallva a gugli megvenné előlük, majd dobná a wp7 támogatást a jövő nokiákból :DDDD