9
-
blessyou #9 Szerintem a Silent Hill film egész jól sikerült, mondjuk én nem játszottam a játékkal, de a filmet élveztem. -
Bhalage #8 nem értem (persze értem én- mani mani mani) hogy mi a bubanatos picsaert kell egy nagyszerue tortenettel rendelkezo nagyszeru jatekot (altalaban iszonyu fosul) megfilmesiteni
ugyse fogja kozel sem visszaadni azt az elmenyt, ahogy a jatekos a maga stilusaban es tempojaval vegigvitte ahogy vegigizgulta a cutsceneket es ahogy az egesz tortenet kibontakozott elotte.
szerintem a jatekosok 99%nak nem fog tetszeni, mert messze nem tudja azt az elmenyt nyujtani.
nem is tudom, hgoy lattam -e mar normalis-elfogadhato, jatekbol keszitett filmet.. szoval egyebkent is nagyon nehez, de nem tudom sikerult-e mar vkinek.
otletek ? -
cola #7 Altair lehetne ő (Logan Marshall-Green) szerintem tök hasonlít rá. -
Calisius #6 No engem a Raving Rabbids sorozat híre csigázott fel. :) Ilyen agyament alapanyagból lehetetlen rossz sorozatot készíteni. (Csak el ne kiabáljam!) -
#5 Végül is Assassin's Creedhez csináltak már ilyen kisfilmet, ami szerintem egész jól sikerült. -
Wittgen #4 Kíváncsi vagyok, hogy milyen minőségű filmeket tudna lerakni ez a cég az asztalra, hiszen emlékeim szerint talán ez az első a Square Enix v. mi a japó cég neve mellett, akik játékkészítőként filmet fognak gyártani. Az azért borítékolható, hogy a fenti címek sztorijai legalább jók lesznek, nem olyan 5 oldalas fércművek, mint amiket a nagy hálivúdi stúdiók készítettek játékfeldolgozás címén. -
hunwhite #3 Na tisztelt ubisoft ez egy fontos lépés! Igaz ugyan, hogy a graw következő epizódja egy éve késik anyagi problémák miatt, de ez a rakás szar biztosan meghozza a kellő eredményt! Inkább a bugokkal, error report-kal kellene foglalkozni na meg a csaiterek elleni harccal! Idiots! -
#2 Jó ez az Assassin's Creed, egyedül az nyomta fel bennem a pumpát de nagyon, mikor a végén a Credit felsorol vagy félmillió embert.
Gyanítom, ha olvastam volna, megtudtam volna belőle még azt is, hogy a román székház WC pucoló helyettes takarítónője kedvenc macskájának mi a törzskönyvezett neve, és hogy éppen vemhes-e.
... persze muszáj végigszenvedni, mert miután lemegy még folytatódik a sztori, még az a szerencse hogy a zenéje kiváló, így kikapcsoltam a monitort és hallgattam miközben elolvastam vagy 80 oldalt G. R. R. Martin "Song of ice and Fire"-jából. -
xido #1 AC filmmel kíváncsi lennék,hogy több részesen az elejétől végigmennek azon,amit amúgy is elég szerteágazóan és moziélmény szerűen játszható...vagy kitalálnak valami egyéb történetet?...A Lineage szerintem elég jó volt,ha csak olyan a minősége,már jöhet is...SC-ben és Reconban nem bízok annyira,mert a műfaj miatt egy a tucatból filmek lehetnek...