DOTP2012-Magic kártyás játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most jut eszembe, az elsõ Magic-ben meg lehetett venni az unlockolt paklikat is azt hiszem 240Ms. -ért. Lehet ebben is.
Egyeseknél látok olyan kártyákat amit nem tudom hogy honnan lehetne beszerezni,de nagyon erõs kártyák ,a lapok alján valamiféle hullócsillagra emléketetõ jel van.
\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"
Ahogy letöltöd, aktiválódik. Néhány kártya szivárványszínû lesz.
Ha megveszem a foil card dlc-t egy adott paklihoz,azt hogyan kell aktiválni? Mivel semmi hatást nem tapasztalok, nem lettek más lapjaim.
\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"
Nem akarja senki a DotP 2012-t játszani törtben?
udnék linkeket is küldeni, hogy mit kell leszedni :)
Ha van idõd rá, ki kell próbálni mindkettõt. Komoly érv a Forge mellett, hogy össze tudsz rakni gyakorlatilag bármilyen paklit, és tesztelgetheted.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Kb. 10500 lappal. Elég sûrûn van új verzió.
Kellemes, ingyenes Magic játék, sok lappal, szép felülettel és kellemes mesterséges intelligenciával. :)
deck pack 1 lapok
deck pack 2 lapok
deck pack 3
Mint mondtam kb. 50orát beletoltam már, szoval nem lehet azt mondani, h csak leszedtem warezba és beszolok :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Vannak hibái, és tényleg lassan foltozzák, pedig nem egy monumentális projektrõl van szó. Szerencsére van már demó, az újak próbálgathatják azt. Viszont aki magicet akar játszani, olcsón, annak megéri.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
fontosabb, h kiadjanak egy kieg-et pénzért, minthogy a játék alapvetö hibáit kijavitanák...szánalmas...ennél pénzéhesebb és szánalmasabb fejlesztö csapatot nem igen láttam...
pl. játék megjelenése ota ott van a menüben a text chat(lehet beállitani rá gombot), de a funkcio már nincs benne a játékban...aztán sikerült sok honappal a megjelenés után kijavitani azt a hibát, h ha a menüben a leaderboard-ra kattintasz akkor kidobott a játék...de még akad benne böven bug...
Archenemy, Innistrad Highlight Duels of the Planeswalkers 2012 Expansion
Mi is ezekkel a paklikkal kezdtük pár haverommal, azóta már mindenki vett magának 1-1 M12 intro packot. Vettünk hozzá néhány lapot, és most azokkal gyepáljuk egymást. Persze nem versenypakli szintûek, de eldöntöttük, hogy túl sokat nem akarunk rá költeni, így nem nagyon veszünk ritka lapokat, viszont mindenki jól szórakozik.
Egy kérdés, de ez itt kicsit offtopik, remélem elnézitek nekem. Úgy tûnik ezek az egyszínû kezdõpaklik 30 lapból állnak viszont elvileg a játékhoz 60 lap kell kezdéskor. akkor hogy is lehet ezekkel játszani?
Amikor hárman játszunk egy ellen es betámadja egyik társamat aki bizton veszíti a kört, ez a társam nem csinál semmit, pedig a maradék lapjaival le tudna szedni párat az ellenbõl. Ez mindig így van, miért?
Az Achievements menüpontot miért nem tudom elérni?
Valamint hogyan lehet feloldani új lapokat? Kivittem már majdnem az egészet és semmit se kaptam.. :/
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Következõ tesztalany a direkt-sebzõ monored pakli. A laplista alapján ehhez sokkal több reményt fûzök.