DOTP2012-Magic kártyás játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A leaderboard nálam is kilépeget, szerintem ezekre a dolgokra tuti lesz majd patch.
A single player pont jo arra, h ráállitson a játék gondolkodás modjára...
Egyedül azért vagyok kicsit szomoru, mert ahogy látom a készitök szinte semmi nem foglalkoznak a játékkal, elég sok a bug benne.
Leaderboard-nál crash-el a játék, egyszerüen nincs benne chat, pedig a billentyü parancs szeritn t és y-al müködik, mintha teljesen kifelejtették volna a játékbol...
Meg néha egyszerüen nem müködnek a lapok, pl. machinations-nál van a kártya amit ha sacrifice-olok akkor választhatok egy tap-olt land-et...de egyszerüen képtelen vagyok használni a saját körömben, csak ugy müködik, ha az ellenfél köre közben megállitom az idöt és használom...de más kártyáknál is elöfordul, h nem lehet használni csak idömegállitás közben, illetve lehet használni, csak a gond az, h miután elhasználom a játék vár kb. 10másodpercet és minden visszaugrik, mintha nem tudná elküldeni a lépést a másik játékosnak(és biztos, h nem lagg vagy hasonlo miatt van)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
A teljes pakliépítésre pedig ott van a magic online. Arra viszont sokkal több pénzt kell áldozni. Ez van sajna, a WotC nem fog 9 euróért konkurrenciát csinálni saját magának.
A sajat deck letrehozasanak hianyat peldaul rossz otletnek tartom, hiszen az egy evvel ezelotti kiadasnal is pont erre panaszkodtak a jatekosok, es amire igeretet adtak a keszitok, hogy megoldjak.
A masik ami szerintem ebben a formaban nem olyan elvezetes, mint a single player campagin. Jo,jo lehet erre azt mondani, hogy ez a jatek amugy alapjaba veve a multiplayerrol szol, ellenben jo lett volna inkabb egy olyan megvalositas mint anno az oseben, a microprose altal megvalositott modon. Ez igy eleg lehangolo es ido utan unalmas,monoton jatek, pedig a kezdo es fiatal jatekosokat pont ezzel lehetne becsalogatni a jatekba.
A gyogyito alatt arra gondolsz amikor artifact-ot raksz le és +1hp-t kapsz? Sztem az hasznos, mert a körönként 1hp is jol tud jönni 😊
Meg ugyebár ez is artifact és minél több az artifact az asztalon annál jobb 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
igy lett 60 lapom, nekem tetszik, ha szerencséd van gyors leosztást is kaphatsz, de lassunak meg nagyon jo, a counter spell-ek és a go for the throat lapok nagyon jok tudnak lenni 😊
Bár van amikor nincs szerencsém és akkor mana gondjaim vannak, de nekem tetszik a deck nagyon 😊
Most machinations deck-el tolom és elég ütös 😊
Mondjuk a kék/zöld deck keverékkel(asszem ezaz, amiben nagyon sok lap huzás kártya van meg egy csomo shroud-os lény) nagyon meg tud szivatni, a kártya amivel át tudja állitani az én egységemet az ö oldalára az nagyon durva...egyszer elvette azt a lapomat ami körönként +1/+1-et rá tud pakolni az artifact lényekre...majd ezt az egyik kártyával klonozta 5 példányban...a végén az összes klon 10/10 és volt és -45hp-m lett 😄
Persze lehet, hogy szerencsésen is húztam, az ellenfél pedig nem. (Mondják, hogy csal a gép, hát én eddig nem vettem észre).
Akinek lenne kedve egy kis multi mókára "bld" a nickem steamen. (Akár coop Archenemy, akár 1v1 is jöhet)
akit megüt az egyböl meg is hal és nem ütnek vissza neki?
Tetszik, egyelöre csinálom a kampányt és a különbözö deck-eket unlockolom ki.
Ez egy angol nyelvû guide a játék régi változatához. Vannak benne általános jó tanácsok, amiket érdemes megfogadni.
Robvalue guides
Itt vannak szabálykönyvek, a basic bõven megteszi egyelõre: link.
angollal nincs gond, csak itt a játékban a szabályok nemtudom hogy vannak...vagy pl. van valami tutorial a játékban?
A Duels of the Planeswalkers-ben nincs gyûjtögetés és kártycserélgetés másokkal, kapsz 10 elõre elkészített paklit (meg késöbb DLC formájában még többet), és azokkal játszhatsz.
For the Empire!
Gameplay
Ami talán a legfontosabb, hogy mostantól az alap paklinkat is módósíthatjuk majd, így maradhat 60 lapos, nem lesznek 70-80 lapos paklik.
A kártyalista itt található:
DotP_2012_first_full_deck_revealed:_GreenBlue
DOTP - 2012
Egy érdekes mondat azért van benne: "Featuring ten unique decks, Duels of the Planeswalkers 2012 also lets you customize those decks. As you progress in the game, you can enhance your deck by swapping in new, unlockable cards!"
Ezek szerint lehet, hogy lesz lehetõség ki-be rakosgatni az unlockolt lapokat, és így megmarad a pakli 60 laposnak. Ha behoznák végre azt, hogy manuálisan is lehessen a földeket beforgatni, teljesen elégedett lennék a játékkal.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
A játék a jól ismert gyûjtögetõs kártyajátékon alapul, illetve a 2009-ben megjelent hasonló nevû játék felújított változata. Hardcore Magiceseknek rossz hír, hogy pakli építés nem lesz benne, az marad továbbra is a Magic Online asztala. Elõzetes információk szerint 10 pakli lesz az alapjátékban, a nemsokára megjelenõ M12 core set alapján. Egyelõre ami jelentõsebb újításról tudok az egy 3 fõs online kooperativ mód Archenemy néven.
Mivel az eredeti DOTP is budget árkategóriában indult, így remélhetõleg ez sem lesz túl drága.
Trailer
Archenemy mód