10
  • kutanmiki
    pedig már azt hittem a Microsoft expert döntést hozott, de úgy látszik mégse annyira?
  • Szefmester
    Ez jó volt! XD
  • Newfronter
    Ősszel lesz.
  • MsUser
    Szomorú hír ez, ha ezt is tönkre vágják nem lesz normális VoIP telefon szolgáltató még egy ilyen.
    [/IMG]
    SkyNET legyűri a világot tényleg.
  • egynyári üröm
    hiányzott a windowsból egy expert telefonszolgáltatás, a legjobb az lenne, ha adnának az eredeti win-ekhez évi néhány óra telefonálást :)
  • gulyasandras
    Nézd csak meg Gates befektetéseit!
  • Yv@n
    "A WP7-be integrálás rész viszont nem világos skype biztos van rá"

Nincs. WP7-en külső fejlesztő számára nincs socket elérés, ami nélkül bajos megvalósítani voip szolgáltatást, ezért skype nincs wp7-re.
  • Segal
    A Facebook-os részt még meg is értem hogy nyertes a dologba de a Nokia ha az android mellett voksolt volna akkor annak a 2.3.4.-es verziójába már bennevan ez a videótelefonálós rész de ha annyira erőltetni akarta volna a dolgot szerintem pár hét alatt össze tudták volna dobni symbian alatt hogy működjön de nem akarták... A WP7-be integrálás rész viszont nem világos skype biztos van rá (ugye mindenre van) tehát külső programmal tutira megoldható most hogy beleteszik alapból is nem forradlami változás... Viszont a mobilszolgáltatók fognak köpködni ha minden platformra megjelenik az ilyesmi mert ugye eddig is megoldható volt (pl fring) csak az emberek kb 9x%-a nem is tudott róla viszont ha felnyitják a szemüket hogy lehet ezt olcsóbban is vagy akár ingyen akkor nagyon gyorsan népszerű lehet a dolog.
  • FoodLFG
    http://webisztan.blog.hu/2011/05/12/elronthatja_e_a_microsoft_a_skype_ot
  • CybeRick
    Esetleg még a Coca-Cola-t kellene felvásárolnia MS-nak, és tuti mindent egybe integrálhatnának.
    Kérdés, hogy hosszú távon a Nokiára és Skype-ra partnerként, vagy beolvasztásra váró márkaként tekint a MS?