10
-
kutanmiki #10 pedig már azt hittem a Microsoft expert döntést hozott, de úgy látszik mégse annyira? -
Szefmester #9 Ez jó volt! XD -
Newfronter #8 Ősszel lesz. -
MsUser #7 Szomorú hír ez, ha ezt is tönkre vágják nem lesz normális VoIP telefon szolgáltató még egy ilyen.
[/IMG]
SkyNET legyűri a világot tényleg. -
egynyári üröm #6 hiányzott a windowsból egy expert telefonszolgáltatás, a legjobb az lenne, ha adnának az eredeti win-ekhez évi néhány óra telefonálást :) -
gulyasandras #5 Nézd csak meg Gates befektetéseit! -
Yv@n #4 "A WP7-be integrálás rész viszont nem világos skype biztos van rá"
Nincs. WP7-en külső fejlesztő számára nincs socket elérés, ami nélkül bajos megvalósítani voip szolgáltatást, ezért skype nincs wp7-re. -
Segal #3 A Facebook-os részt még meg is értem hogy nyertes a dologba de a Nokia ha az android mellett voksolt volna akkor annak a 2.3.4.-es verziójába már bennevan ez a videótelefonálós rész de ha annyira erőltetni akarta volna a dolgot szerintem pár hét alatt össze tudták volna dobni symbian alatt hogy működjön de nem akarták... A WP7-be integrálás rész viszont nem világos skype biztos van rá (ugye mindenre van) tehát külső programmal tutira megoldható most hogy beleteszik alapból is nem forradlami változás... Viszont a mobilszolgáltatók fognak köpködni ha minden platformra megjelenik az ilyesmi mert ugye eddig is megoldható volt (pl fring) csak az emberek kb 9x%-a nem is tudott róla viszont ha felnyitják a szemüket hogy lehet ezt olcsóbban is vagy akár ingyen akkor nagyon gyorsan népszerű lehet a dolog. -
FoodLFG #2 http://webisztan.blog.hu/2011/05/12/elronthatja_e_a_microsoft_a_skype_ot -
#1 Esetleg még a Coca-Cola-t kellene felvásárolnia MS-nak, és tuti mindent egybe integrálhatnának.
Kérdés, hogy hosszú távon a Nokiára és Skype-ra partnerként, vagy beolvasztásra váró márkaként tekint a MS?