A cégek nem tudják mit kezdjenek a közösségi portálokkal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd a piac megtanítja õket - ha a célközönségben már sokkal többen fb-znek mint amennyien hajlandóak végignézni az esti reklámblokkot, akkor rendben lesznek a fb megjelenések is :-)
Az nem úgy volt...
Kis cégnél meg már az is jó ha hiánytalanul megkapod idõben a fizudat 😛
Meg aztán minden cégnek van weboldala, katalógus, boltja ha kell. Pl. én nem akarok rajongani a hentesért, csak bemegyek a boltba és megveszem az árut. De ki tudja a jövõben lehet mindenki majd a porszívó ügynököket meg a dinnyéseket fogja lájkolni. <#buck>#buck>
Meg aztán minden cégnek van weboldala, katalógus, boltja ha kell. Pl. én nem akarok rajongani a hentesért, csak bemegyek a boltba és megveszem az árut. De ki tudja a jövõben lehet mindenki majd a porszívó ügynököket meg a dinnyéseket fogja lájkolni. <#buck>#buck>
Naigen, csak 1. több munkája lesz az alkalmazottnak, 2. nagyságrendekkel nagyobb felelõssége, hiszen közvetlenül kommunikál a fogyasztókkal, pedig oda-vissza kapcsolatra még a PR-os vagy a sajtószóvivõ sem képes, 3. értenie kell mind a számítógéphez, mind a stílushoz, mind a kommunikációhoz.
Egy nagy cégnél baromira nem olyan egyszerû ez az egész.
Egy nagy cégnél baromira nem olyan egyszerû ez az egész.
Valszeg többet keresnek úgy ha egyszerûen megveszik az oldalon regisztráltak adatait, mint csinálni egy rajongói klubot.
én ismerek olyanokat, akik cégek facebook megjelenését kreálják meg. Ha komolyan veszik, elég expert oldalakat lehet létrehozni, amik nem maradnak el a hagyományos honlapoktól, sõt a facebook révén rengeteg plusz információt kaphatnak a célközönségrõl/tõl, sõt sokkal inkább tudják partnerként kezelni õket. A vásárló is, a cég is jól jár, én látok ebben potenciált!
Hülyék ezek. Szinte semmibe nem kerül Facebookos rajongói oldalt üzemeltetni. Kicsivel több munkaidõ, de megfelelõen használva hatékonyabb, mint nélküle. A saját weblapjukon és különbözõ szórólapokon is fel lehet tüntetni a rajongói oldal elérhetõségét.
Várni lehet. De akinek van esze, az kihasználja. Mert lehet mire.
Várni lehet. De akinek van esze, az kihasználja. Mert lehet mire.
Érdekes és poénos cikkeim: http://kovacsjanos.com