Közeledik az IPv6 tesztnap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg az internethez kapcsolt szamitogepek alhalozatokba vannak elrendezve. Ket kulonbozo alhalozatban lehetnek azonos cimek, a csomagok iranyitasat a router elvegzi. A lenyeg itt az lenne hogy mindenkinek sajat IP cime lehetne, mivel olyan sok kombinacio van, hogy gyakorlatilag lehetetlen kihasznalni teljesen a cimeket. (3.4×10^38 wiki)
A te 127.1.1.1 IP címed pontosan annyira egyedi mint az én 127.1.1.1 IP címem.
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
Ez az egész IPv6 kb. olyan mint a y2k volt annak idején.. vihar a biliben.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Az IPv6-os protokollal a jelenlegi dinamikus IP-címek helyett akár a világ összes számítógépe kaphat egyedi, állandó IP-címet,
Hát ezen jót röhögtem.. mintha jelenleg nem minden gépnek lenne egyedi IP címe.. 😊 😊 😊
Hát ezen jót röhögtem.. mintha jelenleg nem minden gépnek lenne egyedi IP címe.. 😊 😊 😊
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Remélem már készitik a bárkákat Kínában.<#vigyor2>#vigyor2>
Na az lenne még raj ,ha elmenne az internet és az emberek az utcára vonulnának ,mint anno New Yorkban ,amikor több órára elment az áram. <#nyes>#nyes>
Na az lenne még raj ,ha elmenne az internet és az emberek az utcára vonulnának ,mint anno New Yorkban ,amikor több órára elment az áram. <#nyes>#nyes>
kihagytad a gonosz tenoristákokat, a Holokauszt™ tagadókat, és az "egyenruhásbûnözõket", és a legrosszabbakat, a szegény kiadókat megrontó velejéig romlott zeneletöltõ anyukákat!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
ja azt kihagytam, hogy furcsa kisbolygók vagy ûrhajók közelednek amik 2012re érnek ide. Ez SG-cikkek között volt
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.