9
-
myzsot #9 Jelenleg az internethez kapcsolt szamitogepek alhalozatokba vannak elrendezve. Ket kulonbozo alhalozatban lehetnek azonos cimek, a csomagok iranyitasat a router elvegzi. A lenyeg itt az lenne hogy mindenkinek sajat IP cime lehetne, mivel olyan sok kombinacio van, hogy gyakorlatilag lehetetlen kihasznalni teljesen a cimeket. (3.4×10^38 wiki) -
kicsibicska #8 A te 127.1.1.1 IP címed pontosan annyira egyedi mint az én 127.1.1.1 IP címem. -
Mr. Perfect #7 Ez az egész IPv6 kb. olyan mint a y2k volt annak idején.. vihar a biliben. -
Mr. Perfect #6 Az IPv6-os protokollal a jelenlegi dinamikus IP-címek helyett akár a világ összes számítógépe kaphat egyedi, állandó IP-címet,
Hát ezen jót röhögtem.. mintha jelenleg nem minden gépnek lenne egyedi IP címe.. :) :) :) -
Stryker #5 Remélem már készitik a bárkákat Kínában.
Na az lenne még raj ,ha elmenne az internet és az emberek az utcára vonulnának ,mint anno New Yorkban ,amikor több órára elment az áram. -
#4 -
sanyicks #3 kihagytad a gonosz tenoristákokat, a Holokauszt™ tagadókat, és az "egyenruhásbűnözőket", és a legrosszabbakat, a szegény kiadókat megrontó velejéig romlott zeneletöltő anyukákat! -
#2 ja azt kihagytam, hogy furcsa kisbolygók vagy űrhajók közelednek amik 2012re érnek ide. Ez SG-cikkek között volt -
#1 És a skynet elszabadul. A microsoft megvette a skypot. A facebookot elárasztják a reklámok, összeomlik a globális kommunikáció hála a műholdrombolóknak.
Ez már a világvége előszele. 2012 közeleg