7
  • pasi29uk
    Érc volt szerintem :)
  • PheCho
    Bocs az értetlenkedést, csak a "valami" jelzőt egy Mark Hammill név előtt nem találtam helyénvalónak, tekintve, hogy a felsoroltakon kívül zseniális szinkronszinész stb, amúgy meg odakint általában egy elismert sokoldalú alkotó ember, Star Wars körökben pedig ikon.
    De hát kineki ki micsoda, ha értitek. :)
  • nessboth
    Igen, a luke skywalker Mark Hammill
  • PheCho
    Mark Hamill? Luke Skywalker Mark Hamill vagy csak tök véletlenül hívják ugyanúgy?
  • Inquisitor
    Ha jól láttam a Sorsvonalak c. film készítői inkább lassan csinálják a filmet, minthogy támogatást vegyenek fel, 2007-ben kezdték és még igen csak "készül". Igaz most átnevezték a filmet, és beszerveztek kreatív producernek meg szereplőnek valami Mark Hamill nevű arcot, aki képregény és forgatókönyv férceléssel foglalkozik ...
  • Inquisitor
    Abból a témából simán kijönne egy élőszereplős film is, bár tény, hogy az sokkal drágább lenne ...
  • nessboth
    És akkor mostan ez jó nekünk filmbuziknak, vagy nem e jó nekünk filmbuziknak?

Javaslat animációs sorozatra: Bán Mór féle Hunyadi megvalósítása minőségi szinten, hogy külföldre is el tudjuk adni, mert cselekményben odabasszarintós és minőségi!