7
-
pasi29uk #7 Érc volt szerintem :) -
PheCho #6 Bocs az értetlenkedést, csak a "valami" jelzőt egy Mark Hammill név előtt nem találtam helyénvalónak, tekintve, hogy a felsoroltakon kívül zseniális szinkronszinész stb, amúgy meg odakint általában egy elismert sokoldalú alkotó ember, Star Wars körökben pedig ikon.
De hát kineki ki micsoda, ha értitek. :) -
nessboth #5 Igen, a luke skywalker Mark Hammill -
PheCho #4 Mark Hamill? Luke Skywalker Mark Hamill vagy csak tök véletlenül hívják ugyanúgy? -
Inquisitor #3 Ha jól láttam a Sorsvonalak c. film készítői inkább lassan csinálják a filmet, minthogy támogatást vegyenek fel, 2007-ben kezdték és még igen csak "készül". Igaz most átnevezték a filmet, és beszerveztek kreatív producernek meg szereplőnek valami Mark Hamill nevű arcot, aki képregény és forgatókönyv férceléssel foglalkozik ... -
Inquisitor #2 Abból a témából simán kijönne egy élőszereplős film is, bár tény, hogy az sokkal drágább lenne ... -
nessboth #1 És akkor mostan ez jó nekünk filmbuziknak, vagy nem e jó nekünk filmbuziknak?
Javaslat animációs sorozatra: Bán Mór féle Hunyadi megvalósítása minőségi szinten, hogy külföldre is el tudjuk adni, mert cselekményben odabasszarintós és minőségi!