Sportolás helyett konzoloznak a brit gyerekek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Kikérem magamnak, nem félünk a nõktõl ha õk is szeretik a konzolt!!!4<#idiota>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Nah te már túlzásokba esel. Nem izomépítésrõl van szó hanem mozgásról, az emberi test igényli a mozgást, anélkül elhal. A mai élet pedig egyre kevesebb mozgásra ösztönöz, ez egy fejlõdésben lévõ gyereknél különösen káros.

yeah.. super size me forever...jó zsíros hamburber meg kóla a modern warfare mellé a mediában diszkontáron..egy mintacsalád hétvégéje
psishock
lol, változnak az idõk, nem barbár világban élünk ahol a nyers izom fogja az ember alapvetõ életminõségét meghatározni. Lehet ugyanúgy nagyszerû élete egy embernek ha izomépítés helyett éppen mással tölti el a szabadidejét. (Persze ugyanúgy sivár is, ha sikertelen a boldogulásban).

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Tetsuo
Annyiban, hogy O legalabb rendszeresen mozog.
Nem mindenki engedheti meg maganak, hogy naponta friss levegon legyen, messze a varostol.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Én írtam és nem vagyok hülye, de szánalmas konditerem csótány sem. Tessék kimenni a levegõre. A lakásból a munkahelyre, munkahelyrõl a konditerembe, konditerembõl meg haza mész. Kérdem én: miben különbözöl a konzolos csókáktól?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Ne legyenek illuzioid...nem 40, hanem 16-18 evesen 100-130 kilosak....No, persze nem mindenki, de nem eppen 1 ehezo kultura az itteni...
Engem nem zavar legalább tudom, hogy ha valahol verekedés lesz párosával verem szét az ilyen kis nyikhajokat.Ja és itt elöttem írták, hogy a "kondi terem szart se ér" hát had kérdezzem meg: TE HÜLYE VAGY?????
Bennem egyre jobban kezd összeállni egy olyan kép a jõvõt tekintve, hogy mit igen, és mit nem fogok a kölykeimnek megengedni, illetve, hogy hol kell majd korlátozásokat bevezetni. Szépek és jók a technológia nyújtotta új lehetõségek, de valahol kellene egy határnak lennie. Amúgy ez a felmérés több országra rávetítve is visszaköszönne.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Ez mind az idióta szülõ hibája. Persze könnyebb odaültetni a gyereket a TV elé, mint foglalkoznia vele.
Majd csodálkoznak, hogy a gyerek még 40 évesen, 120 kilósan otthon ül, képtelen kapcsolatot teremteni, mert fél a nõktõl mint a tûztõl.
Szerintem itthon még rosszabb a helyzet. Wellnessben dolgozom. (Konditerem a divat, de az meg sz*rt sem ér. Pláne ahogy egyesek használják.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Atkamon
Ja, mert máshol tök más a helyzet... 😄

Narxis
Évszázadok óta.

lustageczi angolok
Armagedown
mióta belterjesek az angolok ?

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

adler30
nem baj,belterjeséknek jó ez.<#vomit>

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!