97
LEGO Pirates of the Caribbean
-
#17 650 alkatrészes Lego 5000 Ft-ba kerül. Abból szinte bármit ki lehet rakni, de ha mást nem, két csomagból már biztosan.. -
#16 Jó játék lesz, várom. -
#15 Nem tudom milyen 40 ezerről beszélsz... Nyílván gyerekként ajándékba kaptam a legokat, szülinapra karácsonyra... akkor még nem ilyen árak voltak mint most... -
#14 hát, szomorú de igaz, egyrészt igaz hogy inkább élőben legóznék mint számítógépen, habár jópofák ezek a legó játékok, másfelől viszont igaz, hogy iszonyat drága a legó, régen temérdek volt nekem, és imádtam, de ma kb egy 30 elemet tartalmazó (pl egy rohamosztagos legóbábú (1 elem) és hozzá egy 5 centi nagy birodalmi lépegető (29 elem)) kerül kb 3000 Ft-ba, mi a fenéért? :-/
Ha összeszámolnám hogy mennyi legóm van, akkor milliomos lennék ilyen árak mellett -
#13 igen és fizetted a 40 ezres legót? -
#12 -
#11 "Az egész lego sorozat egy hulladék, nem tudom minek kell ennyire erőltetni... "
Mégis viszik őket mint cukrot és sikeresek!Kiadót más nemérdekli! -
#10 inkább ülnének le legozni egy kicsit, mint én tettem amikor kisgyerek voltam -
#9 egyetértek a fiatalság elmúlik de a lego örök :DDD -
#8 Szerintem meg igenis szórakoztató kis játékok, a LEGO Star Wars meg nem csak szórakoztató, hanem igényes és JÓ is volt. Mikor megjelent, elég nagy sikereket ért el. -
#7 Tudod, ritkán ugyan, de olykor a gyerekek is szoktak játszani. Tudom furcsa, de ez van:) -
#6 Az egész lego sorozat egy hulladék, nem tudom minek kell ennyire erőltetni... -
#5 wow.
a lego sorozat sosem okozott csalódást( SW ), mindig elvoltam vele :D várós -
#4 cumi -
ldavid #3 "the video game" -
#2 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1194450980 -
A LEGO Pirates of the Caribbean nem csak az eddig megjelent filmeket, hanem a legújabbat is tartalmazza majd. A humor garantált, nagy baj nem lehet! A játék idén májusban jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re és DS-re.
Nem rég jelent meg a LEGO Star Wars III: Clone Wars, meg kell, hogy mondjam: remekül sikerült! A Karib-tenger kalózai változatban szemmel láthatóan már az új grafikai motort használják, ez a Clone Wars-ban debütált először.
Végre elérkezett a pillanat: A Karib-tenger kalózai filmek humoros és egyedi figurái is bekockulnak.
Éld át ismét az első három - és a játékkal egyidőben debütáló A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken - film legemlékezetesebb jeleneteit ebben a vicces LEGO játékban a Travellers Tales boszorkánykonyhájából.
* Felfedezés: interaktív, a filmekből ismerős helyszínek 20 bejárható pályán.Találkozz 70 emlékezetes karakterrel és új szereplőkkel is.
* Felejthetetlen átvezető animációk: A filmek kedvenc jelenetei LEGO figurákkal újraalkotva a LEGO játékok egyedi stílusában.
* Rejtvények: találd meg az elrejtett LEGO kincseket és fejtsd meg a titkokat.
* Harcok: A LEGO-féle Karib-tenger veszélyes hely! Az intenzív kardcsörték a LEGO figurákat eddig nem ismert fényben mutatják be.
* Két fős drop-in/drop-out koop: a játékba bármikor betársulhat egy barátod.
System Requirements:
Minimum System Configuration:
If your system does not meet any one of the following minimum system requirements, LEGO® Disney Pirates of the Caribbean will not run properly.
Microsoft® Windows® 7 / XP® SP3.
2.7 GHz Intel® Pentium® 4 class or AMD Athlon™ or equivalent processor.
2 GB RAM.
8 GB free hard drive space.
256 MB 3D video card supporting Shaders 3.0 (NVIDIA® 8800 GT or higher, ATI Radeon™ HD 3870 or higher).
NOTE: Onboard (built-in) integrated chipsets are not supported (e.g., Intel® on-board 8xx/9xx series chipsets, SiS and S3 series, ATI® Mobility.
Radeon® 7500 & X1300).