97
LEGO Pirates of the Caribbean
  • Csokis
    Csak az első pályát csinálgattam meg, utána jött más játék és inkább azokkal játszottam. Most újra előveszem őket és ki akarom játszani.
  • xido
    Nem játszottál az előző LEGO játékokkal?:)..Bevált séma,hogy a megszerzett karakterek mind külön speckókkal bírnak és az ezüstös tárgyak mindig robbantást igényeltek:)
  • grebber
    De nagyon jó hogy minden részből lehet tolni részeket és szinte abszolút film hű megtoldva a szokásos LEGO-s poénokkal!
    Csak hát egyedül egy idő után nagyon unalmas lesz :( Ez az egyetlen negatívum!

• Csokis
    Jaa, hogy ez ilyen lehet. Erre nem is gondoltam. Köszi!
  • grebber
    Ilyennel elég sok pályán fogsz találkozni hogy nem tudod megcsinálni.
    Gondolom a FREE play-re tartogatják amikor (nem tudom nem néztem még) szerintem bárkivel mehetsz majd és a megfelelő embert kiválasztva meglehet ezeket csinálni!
  • Csokis
    Nincs valahol olyan videó/leírás, ahol 100%-ban felfedez/megold mindent? Már a börtönös pályán nem tudom mit tegyek ->

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van a középső börtönajtó, ami ezüstöcsen csillog és sehogy nem bírom kinyitni/lebontani! Mögötte lehetne kilőni a céltáblát és akkor a 4. csontvázat is fel lehetne "építeni", meg a kalózzal is ott lenne egy piros X, amit ki lehetne ásni és akkor 100% lenne a pálya. Valaki rájött már erre egyébként?
  • grebber
    Eddig perfekt a game!
  • bon
    Pálya végén ment.
  • Kongy
    Hát nem hiszem el, először kilépek magamtól, és kezdhetem elölről, most meg kidob a játék... Nem tudna valaki átküldeni egy mentést az első mentésponthoz? :S
  • 062020
    Benne
  • ratgab
    4. rész is benne van???
  • grebber
    Én nem tudom lehet van egyszerűbb mondja is de én ugy mentettem hogy visszamentem az öbölbe ahol a küldetéseket tudjuk kiválasztani ott nyomtam egy menüt és ott volt SAVE and Exit és mentett!

Ahogy elnézem ez a game meglesz vagy 20 órás szerintem nagyon sok pálya van!
  • Kongy
    Mikor ment a játék? Játszottam 20 percet, kb Jack kiszabadításáig jutottam, kiléptem, és nem mentett... Checkpoint nem szokás?
  • Suffering
    tök faszán le lehet spoilerezni a 4. részt ezzel a játékkal XD
  • Csokis
    Oké, sikerült megoldanom!
  • Csokis
    Mi a fenéért inul nálam 3D-ben? Semmi opció nincs erre, amit visszaállíthatnék. Nvidia vezérlőpultban pedig nincs bekapcsolva a Sztereoszkopikus 3D opció. Ez sajna így játszhatatlan nekem.
  • xido
    milyen jogos..hát ott is villog alapból,mint egy árkád gépen,hogy nyomja meg a 2.játékos..:)
  • JackSparrow88
    Szerintem véletlenül megnyomtad az F2-t az ugyanis átvált két játékos módra...
  • xido
    egy bizonyos távolság után tutira veled fog menni..legalábbis a másik pályarészre mindenképp követ,úgyhogy nem lesz gondod vele..
  • Tatyla
    hát nem mert irányítom a fiatal gyereket sparo meg ott áll
  • grebber
    Sehogy.Akik veled vannak automatice jönnek utánad!
  • Tatyla
    nem igazán játszottam még legos játékokkal hogy tudom azt megcsinálni hogy ne kelljen mind két karaktert irányítanom hanem jöjjön utánam automatikusan?
  • grebber
    Hozza amit elvártunk nagyon nagy !!!

• Csokis
    LEGO Pirates of the Caribbean-SKIDROW
  • Carloska
    jah csak konzol warez van még csak... :D

KONZOLON NINCSEN WAREZ MINDENKI TUDJA :d
  • grebber
    Ilyen sem sokszor van hogy game már van de warez nincs!
  • Carlos
    A "frencsájzolt" legók MINDIG drágábbak. Lásd Star Wars, Harry Potter és egyebek.

Tény, hogy drágák, de azért egy szép Creator ház nem olyan vészes. A Technic-ek is jók. A szuperautó 1300 darab és "csak" 28K.
  • Kongy
    Jónak tűnik, grafika szempontjából sztem marha sokat fejlődött!
  • Carloska
  • balee4
    Kipróbáltam a demót, hát ez fenomenális, tényleg a legjobb, legösszetettebb Lego játéknak tűnik. Félelmetes mennyi újdonság van. Meg is rendeltem, remélem a héten megjön. :)
  • Carloska
    kurva jó a játék :D
  • Carloska
    PC DEMO
  • Carloska
    PC DEMO
  • Carloska
    minek megvenni van már elég pénze a disney nek :D
  • Botond #23
    Jó, félreérthető voltam. PC demó. Amiről az idézet ír, az csak xboxos demó.

Amúgy pont azért kellene a demó, mert látatlanban nem akarom megvenni. :)
  • Kata
    Amúgy már jó ideje van kint demója:

A demo was released online at the beggining of May 2011. It includes the very first level in the game 'Port Royale'

• Kata
    Erre a pár napra minek? Holnap Észak-amerikában már kijön, Európában meg most pénteken.
  • Botond #20
    Demó kellene már nagyon.
  • ratgab
    Mondj egy helyet, mert onnan vásárolnék (betárazva a jövőre nézve), mert azért az úgy nem kicsit olcsó!
  • ratgab
    Ez nem csak gyerekeknek szól! A legó sorozat poénjait igazán az érti, aki a filmeket is látta! Úgy üt igazán!

Egyébként mint minden más szórakozást a számítógépes játékot is mértékkel kell fogyasztani... ebben teljesen igazad van! (És az eredeti legó játékok tényleg nagyon drágák!!!)