97
LEGO Pirates of the Caribbean
-
Csokis #57 Csak az első pályát csinálgattam meg, utána jött más játék és inkább azokkal játszottam. Most újra előveszem őket és ki akarom játszani. -
xido #56 Nem játszottál az előző LEGO játékokkal?:)..Bevált séma,hogy a megszerzett karakterek mind külön speckókkal bírnak és az ezüstös tárgyak mindig robbantást igényeltek:) -
#55 De nagyon jó hogy minden részből lehet tolni részeket és szinte abszolút film hű megtoldva a szokásos LEGO-s poénokkal!
Csak hát egyedül egy idő után nagyon unalmas lesz :( Ez az egyetlen negatívum!
-
Csokis #54 Jaa, hogy ez ilyen lehet. Erre nem is gondoltam. Köszi! -
#53 Ilyennel elég sok pályán fogsz találkozni hogy nem tudod megcsinálni.
Gondolom a FREE play-re tartogatják amikor (nem tudom nem néztem még) szerintem bárkivel mehetsz majd és a megfelelő embert kiválasztva meglehet ezeket csinálni! -
Csokis #52 Nincs valahol olyan videó/leírás, ahol 100%-ban felfedez/megold mindent? Már a börtönös pályán nem tudom mit tegyek ->
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van a középső börtönajtó, ami ezüstöcsen csillog és sehogy nem bírom kinyitni/lebontani! Mögötte lehetne kilőni a céltáblát és akkor a 4. csontvázat is fel lehetne "építeni", meg a kalózzal is ott lenne egy piros X, amit ki lehetne ásni és akkor 100% lenne a pálya. Valaki rájött már erre egyébként? -
#51 Eddig perfekt a game! -
#50 Pálya végén ment. -
#49 Hát nem hiszem el, először kilépek magamtól, és kezdhetem elölről, most meg kidob a játék... Nem tudna valaki átküldeni egy mentést az első mentésponthoz? :S -
062020 #48 Benne -
ratgab #47 4. rész is benne van??? -
#46 Én nem tudom lehet van egyszerűbb mondja is de én ugy mentettem hogy visszamentem az öbölbe ahol a küldetéseket tudjuk kiválasztani ott nyomtam egy menüt és ott volt SAVE and Exit és mentett!
Ahogy elnézem ez a game meglesz vagy 20 órás szerintem nagyon sok pálya van! -
#45 Mikor ment a játék? Játszottam 20 percet, kb Jack kiszabadításáig jutottam, kiléptem, és nem mentett... Checkpoint nem szokás? -
Suffering #44 tök faszán le lehet spoilerezni a 4. részt ezzel a játékkal XD -
Csokis #43 Oké, sikerült megoldanom! -
Csokis #42 Mi a fenéért inul nálam 3D-ben? Semmi opció nincs erre, amit visszaállíthatnék. Nvidia vezérlőpultban pedig nincs bekapcsolva a Sztereoszkopikus 3D opció. Ez sajna így játszhatatlan nekem. -
xido #41 milyen jogos..hát ott is villog alapból,mint egy árkád gépen,hogy nyomja meg a 2.játékos..:) -
#40 Szerintem véletlenül megnyomtad az F2-t az ugyanis átvált két játékos módra... -
xido #39 egy bizonyos távolság után tutira veled fog menni..legalábbis a másik pályarészre mindenképp követ,úgyhogy nem lesz gondod vele.. -
#38 hát nem mert irányítom a fiatal gyereket sparo meg ott áll -
#37 Sehogy.Akik veled vannak automatice jönnek utánad! -
#36 nem igazán játszottam még legos játékokkal hogy tudom azt megcsinálni hogy ne kelljen mind két karaktert irányítanom hanem jöjjön utánam automatikusan? -
#35 Hozza amit elvártunk nagyon nagy !!!
-
Csokis #34 LEGO Pirates of the Caribbean-SKIDROW -
#33 jah csak konzol warez van még csak... :D
KONZOLON NINCSEN WAREZ MINDENKI TUDJA :d -
#32 Ilyen sem sokszor van hogy game már van de warez nincs! -
#31 A "frencsájzolt" legók MINDIG drágábbak. Lásd Star Wars, Harry Potter és egyebek.
Tény, hogy drágák, de azért egy szép Creator ház nem olyan vészes. A Technic-ek is jók. A szuperautó 1300 darab és "csak" 28K. -
#30 Jónak tűnik, grafika szempontjából sztem marha sokat fejlődött! -
#29 -
#28 Kipróbáltam a demót, hát ez fenomenális, tényleg a legjobb, legösszetettebb Lego játéknak tűnik. Félelmetes mennyi újdonság van. Meg is rendeltem, remélem a héten megjön. :) -
#27 kurva jó a játék :D -
#26 PC DEMO -
#25 PC DEMO -
#24 minek megvenni van már elég pénze a disney nek :D -
#23 Jó, félreérthető voltam. PC demó. Amiről az idézet ír, az csak xboxos demó.
Amúgy pont azért kellene a demó, mert látatlanban nem akarom megvenni. :) -
#22 Amúgy már jó ideje van kint demója:
A demo was released online at the beggining of May 2011. It includes the very first level in the game 'Port Royale'
-
#21 Erre a pár napra minek? Holnap Észak-amerikában már kijön, Európában meg most pénteken. -
#20 Demó kellene már nagyon. -
ratgab #19 Mondj egy helyet, mert onnan vásárolnék (betárazva a jövőre nézve), mert azért az úgy nem kicsit olcsó! -
ratgab #18 Ez nem csak gyerekeknek szól! A legó sorozat poénjait igazán az érti, aki a filmeket is látta! Úgy üt igazán!
Egyébként mint minden más szórakozást a számítógépes játékot is mértékkel kell fogyasztani... ebben teljesen igazad van! (És az eredeti legó játékok tényleg nagyon drágák!!!)