Lego Karib Tenger Kalózai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ahogy elnézem ez a game meglesz vagy 20 órás szerintem nagyon sok pálya van!
Next PC upgrade: 2022
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Tény, hogy drágák, de azért egy szép Creator ház nem olyan vészes. A Technic-ek is jók. A szuperautó 1300 darab és "csak" 28K.
Þór vígi þessi rúnar
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Amúgy pont azért kellene a demó, mert látatlanban nem akarom megvenni. 😊
A demo was released online at the beggining of May 2011. It includes the very first level in the game 'Port Royale'
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként mint minden más szórakozást a számítógépes játékot is mértékkel kell fogyasztani... ebben teljesen igazad van! (És az eredeti legó játékok tényleg nagyon drágák!!!)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ha összeszámolnám hogy mennyi legóm van, akkor milliomos lennék ilyen árak mellett
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mégis viszik õket mint cukrot és sikeresek!Kiadót más nemérdekli!
Next PC upgrade: 2022
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
[merlinw.org]
a lego sorozat sosem okozott csalódást( SW ), mindig elvoltam vele 😄 várós
I met God. She's black
A LEGO Pirates of the Caribbean nem csak az eddig megjelent filmeket, hanem a legújabbat is tartalmazza majd. A humor garantált, nagy baj nem lehet! A játék idén májusban jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re és DS-re.
Nem rég jelent meg a LEGO Star Wars III: Clone Wars, meg kell, hogy mondjam: remekül sikerült! A Karib-tenger kalózai változatban szemmel láthatóan már az új grafikai motort használják, ez a Clone Wars-ban debütált elõször.
Végre elérkezett a pillanat: A Karib-tenger kalózai filmek humoros és egyedi figurái is bekockulnak.
Éld át ismét az elsõ három - és a játékkal egyidõben debütáló A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken - film legemlékezetesebb jeleneteit ebben a vicces LEGO játékban a Travellers Tales boszorkánykonyhájából.
* Felfedezés: interaktív, a filmekbõl ismerõs helyszínek 20 bejárható pályán.Találkozz 70 emlékezetes karakterrel és új szereplõkkel is.
* Felejthetetlen átvezetõ animációk: A filmek kedvenc jelenetei LEGO figurákkal újraalkotva a LEGO játékok egyedi stílusában.
* Rejtvények: találd meg az elrejtett LEGO kincseket és fejtsd meg a titkokat.
* Harcok: A LEGO-féle Karib-tenger veszélyes hely! Az intenzív kardcsörték a LEGO figurákat eddig nem ismert fényben mutatják be.
* Két fõs drop-in/drop-out koop: a játékba bármikor betársulhat egy barátod.
System Requirements:
Minimum System Configuration:
If your system does not meet any one of the following minimum system requirements, LEGO® Disney Pirates of the Caribbean will not run properly.
Microsoft® Windows® 7 / XP® SP3.
2.7 GHz Intel® Pentium® 4 class or AMD Athlon™ or equivalent processor.
2 GB RAM.
8 GB free hard drive space.
256 MB 3D video card supporting Shaders 3.0 (NVIDIA® 8800 GT or higher, ATI Radeon™ HD 3870 or higher).
NOTE: Onboard (built-in) integrated chipsets are not supported (e.g., Intel® on-board 8xx/9xx series chipsets, SiS and S3 series, ATI® Mobility.
Radeon® 7500 & X1300).