Lego Karib Tenger Kalózai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még új vagyok az oldalon és egy gondom lenne:
Feltettem a SKIDROW-s féle Lego PotC-t és van hogy a játék egyszer csak lefagy és kilép. Elõször ott lépett ki mikor a hajót kellett elvinnem (1. pálya), másodjára meg amikor a legénységbõl mindenkit összeszedtem és mentem volna vissza a csónakhoz.
Kipróbáltam úgy, hogy max.-on volt minden = Kilépett, utána minimumra tettem = Akkor is kilépett.
Gépigény.hu oldalon megnéztem az igényeket és úgy gondolom rendben van minden.
Windows 7 Ultimate SP1.-em van
AMD Radeon HD 1.90 GHz-s proci.
2,99 GB RAM
Videokártya: AMD Radeon HD 6480G
Az az érdekes, hogy a többi Legos játék megy rajta normálisan csak ez nem.
Ha tud nekem valaki segíteni nagyon szépen megköszönném. Elõre is köszönöm a választ vagy válaszokat.
Eljutottam a negyedik rész utolsó pályára ahol az utolsó átvezetõ alatt minden ok nélkül kikapcsol a gép. Tudnátok segíteni hogy mitõl van ez?Ki lehet kapcsolni valahogy az átvezetõket vagy tudna küldeni valaki egy mentett játékot?
Köszönöm!
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Esetleg próbálj meg a kikötõ egyes részlegei között járkálni. Az új betöltések behozhatják a neked kellõ karaktereket is. A kutyás dolog pedig bug (elég bugos a játék), de ha a karaktertáblában újra kiválasztod azt a karakter, akit elõször is akartál, akkor már rendesen fog mûködni.
Nem pedig azért mert kártevõ.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Egyenlõre csak videókat nézek róla, de nagyon jó kis játék!
Skidrow-os verziónál láttam, hogy kivételhez kell adogatni stb egy fájlt. Csak a törésre jeleznek a vírusirtók?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Az utolsó pályán a kõsellõt amit 2 katona õriz a sziklán, hogyan lehet eljuttatni a helyére? a dobozokat nem tudom tologatni :S
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Most játszom a 2. rész Isla Cruces pályát. Már többször próbáltam volna felvenni a kalapácsot, de amikor felveszem, azonnal el is tûnik Norrington kezébõl, így nem tudom megjavítani az ajtó melletti szerkezetet és tovább sem tudok menni a játékban. Tud valaki segíteni? Elõre is köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sárga kilincses cumókat meg erõs karakterek tudják megmozdítani... Ilyet elõször a 3. rész Sanghai-i (lehet, hogy nem ez, de a keleti városos pálya, amikor bemész a vágott arcú kínaihoz a fürdõbe) pályáján kapsz elõször...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A mögöttük lévõ dobon kardot használva müködésbe hozod. majd ugrasz egyet és már csuszik is át a hajóra.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
köszi
Szerintem, aki meg akarja nézni majd a Karib tenger kalózai 4. részét az a 4. történetbe ne kezdjen bele, mert szerintem tuti lelövik benne a poénokat!
Csak hát egyedül egy idõ után nagyon unalmas lesz 😞 Ez az egyetlen negatívum!
Gondolom a FREE play-re tartogatják amikor (nem tudom nem néztem még) szerintem bárkivel mehetsz majd és a megfelelõ embert kiválasztva meglehet ezeket csinálni!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Everything that happens, happens for a reason"