27
-
#27 Lehet Fábryt oltogatni, de az igazság az, hogy még mindig ő Magyarország leghumorosabb showman-je, aki nagyobbat szól, mint az összes stand-up-os macskajancsi együttvéve.
Egyébként baromi vicces, ahogy Dettre megpróbálja őt kioktatni és csak Fábry irányában érez felelőtlenséget - már ami a politikai szerepvállalást illeti.
Fábrynak tényleg fel kellett volna állnia a kényesebb témáknál, vagy kivágatni azokat. -
#26 Igen Fábry műsorai mindig egyfajta be nem váltott ígéretről szólnak. Én azért sem nézem mostanában, mert bizonyos szempontból ez a műsoraiban az, ami nézőcsalogató, és 10 év után azért leesik az embernek, hogy ez az amivel a következő adásra is megpróbálnak majd megfogni. Másrészt rájöttem, hogy nem biztos egyáltalán, hogy valóban megakarom ismerni Fábryt, amikor beváltja az ígéretét, amikor valóban önmaga. -
kalapos01 #25 A szavazás nem vicces, inkább szomorú, vagyis az eredmény az. Nagyon jól mutatja, hogy a többség eleve úgy áll hozzá a világhoz, hogy amit mondanak az nem igaz, hogy minden mögött másodszándék húzódik. Ez mindent elmond az olvasók vagy szavazók feléről. Szar lehet így élni, de legalább, ha 10 vagy 20 esetből valóban van mögöttes szándék, akkor őszinte az örömük, amikor azt kiáltják, hogy "Én megmondtam, gecik!". Mert addigra elfelejtik azt a 19 esetet, amikor "nem mondták meg". -
#24 Én is láttam a filmet, és számomra is érthetetlen miért tiltatta le. Semmi olyat nem mondott, amit ne mondott volna el különböző reggeli- illetve talkshowkban már a TV-ben.
Sőt, én pozitívan csalódtam benne. Szerintem a műsorának a színvonala rengeteget esett az utóbbi években, megmondom őszintén nem tartottam őt sokra emiatt. De a filmben kifejezetten értelmesen, összeszedetten, és a sajátos stílusában humorral teliszőve nyilatkozott komoly témákról. Még akkor is ha nem mindenben értek egyet amit mondott, ezután a film után sokat nőtt a szememben, mint ember.
A szavazás meg vicces, mert ennek az egésznek semmi köze a reklámhoz. -
#23 Egyébként ez a politika tényleg sokmindent szét tud barmolni, de az a véleményem róla, hogy nem szabad, hogy barátság, vagy a család közé álljon, el kell végülis fogadni a másik hozzáállását, de attól meg lehet mondani az embernek a saját véleményét is. -
#22 Szerinted. Igaz én nem ismerem, de nekem tetszik amit csinál, jók a szövegei, vicces (szerintem), és jól csinálja azt amit csinál, mert nagy a nézettség is.
Erről ennyit. -
#20 Az RTLK vezetesenek "ideologiait" eddig is latvanyosan semmibevette sot, ellenezte.
Az RTLK akkor fogja kirugni Fabry-t es mindenki mast, ha csokkeno profitot/nezettseget eredmenyez. Ennyi.
Az RTLK meg szomjazza is a botranyt, nemhogy felrona azt valakinek is.
Ha Fabry valogathatna a vendegeit, akkor sokkal inkabb retegmusor lenne es valoszinuleg ertelmesebb beszelgetesek folynanak ertekesebb emberekkel.
-
#19 Miért lőnének az állásának? Az RTL Klub nem állami televízió, ezt a Heti hetes létezése is bizonyíthatja. -
#18 OK. De akkor mitől van bexarva?
Hogy esetleg túl sokat mondott arról az oldalról is, amihez elvileg tartozik?
Gyakorlatilag eddig kötéltáncolt, de látta hogy itt nem jött össze a produkció és leesett az egyik oldalra?
Ami egzisztenciálisan gáz lenne, mert 4-8 év múlva lőttek a jó kis állásának? -
#17 Képzett zsoké és ért a lovakhoz, szóval az "antisportos" kifejezés szerintem kissé erős. Na meg 50 felett már nem sokan élnek aktív életet.
Szerintem egyébként mindent kiparodizál, ami szerinte nevetséges, és ahogy látom, ezen dolgok elég széles spektrumon mozognak. A vendégeit meg elsősorban nem ő hívja meg, hanem a műsor mögött álló kreatív team. Nyilván van némi szava, de kötve hiszem, hogy döntő erejű véleménnyel bír. Az viszont vitathatatlan hogy művelt ember (a festészetért kifejezetten rajong és ért is hozzá), valamint hogy tud intelligens lenni, ha akar. -
Herkulles #16 Nem értem, ha megkéri, hogy vegyenek ki 3 mondatot, és kiveszik akkor nincs semmi probléma, ha meg nem a megállapodás szerint zajlottak a dologok joga van kérni, hogy takarják ki és akkor 3 ember helyett kettő beszélget : -
#15 Ernyei Belat meg Kelemen Annat osztja rendesen, Lajko Felixszel pedig maximalsian turelmes. :)
Ernyeit nem talalom a Youtube-on. :( Csak egy durva Ernyei garazs c klipet. :DD -
#14 En ugy vettem eszre, hogy a lo tuloldalara atesett liberalis felfogast parodizalja es annak hasznossagat vonja ketsegbe.
Regen nagyon nem foglalkozott politikaval, altalaban a kormanyt szidta, mint mindenki, aztan ennyi. Lesz*rta.
Viszont, kb. rajott, hogy nagyon durvan csusztat a sajto meg mindenki es O valahogy ezt probalja kompenzalni, gunyolni. Ha tabu vmi, azt O lesz*rja.
A sok abszurd dolog, ami a vilagban de fokent Magyarorszagon/Abszurdisztanban tortenik, akasztja ki es reagal ra eros dumaval.
Szerintem jo fej lehet es nagyon muvelt ember, az biztos. Ami nekem pozitiv es sajnos ritka a "celebeknel", hogy szereti a hazajat.
Viszont az is biztos, hogy nala ketbalkezesebb es antisportosabb embert meg nem lattam! :DD
Szeretem a humorat, na nem mindig, de gyakran intelligens, amit nem sokan ertenek es keveredik vele a nyersseg, a bunkosag. Sokakban talan csak ez utobbi marad meg, emiatt itelik meg rosszul szerintem.
A gagyi vendegeket azert hivja meg, mert penzbol el O is, viszont ki is porgi oket ezerrel es siman barkit.
A komolyabb vendegeit, akiket jo hallgatni pl. hagyja beszelni es nem nagyon vag a szavukba; nekem ez nagyon szimpatikus. -
#13 -
nessboth #12 Voltam én is egy hakniján a Miskolci Egyetemen, elég ingerülten érkezett, föllépett a színpadra 2 órán keresztül nyomta a dumát (kerülte a politikát), szétröhögtük magunkat. Meghajolt, elbúcsúzott, ivott egy pohár vizet, és lelépett. -
#11 Valahol konzervatívnak tűnik, máskor viszont nem... talán szociáldemokrata (az egyik utolsó), bár ahhoz túl kritikus.
Egyébként ami a rasszizmusát illeti, tény, hogy szereti pedzegetni az emberek származását és az ezekkel társítható általános sztereotípiákat, de túlzásba esni még nem láttam (eddig). -
#10 Én a legutóbb voltam és nagyon jól sikerült. :) Szóval jól űzi. Az meg, hogy milyen magánemberként, szinte eldönthetetlen, mert nem sokat mutat magából. Annyit le lehet szűrni, hogy igen nehéz ember lehet, de ez még nem von le senki emberi értékéből. -
#9 Igen, ilyen, de jól áll neki. Egyetlen nagyobb hibája, hogy komolyan veszi magát mostanában. Ua szindróma, mint Markos Gyurinál anno. -
winnie #8 én sajnos nem ismerem (irigyellek), de felőlem magánemberként lehet bármilyen, ha a mesterségét magas fokon űzi. (mondjuk rég voltam fellépésén, hakniján, szóval nem tudom, hogy milyen mostanság.) -
#7 -
#6 Fábrynál undorítóbb embert nem sokat ismerek, egy velejéig romlott ocsmány tahó... Remélem hamarosan eltűnik a médiából, aztán beállhat valami politikai párt mögé fröcsögőembernek, mert tulajdonképpen már most is ezt teszi. -
#5 "kiöregedő félben levő médiageci" -
#4 Nekem se igazán jön át egyértelműen Fábry politikai hozzáállása.
Igen is rasszista, csak még az nem derült ki, hogy milyen irányba is pontosan.
-
FoodLFG #3 Hát ja. -
#2 Fábry elég ambivalens figurának tűnik már a képernyőről is. Lehetséges, hogy eleinte úgy gondolta, nem baj ha látják az emberek a filmet, de később meggondolta magát, mert rossz fényben tűnne fel. Például ez a rasszistázós szöveg elég gáz.
Egyébként nem azért, hogy Viktor cikkét szidjam, de nem igen értettem azt a mondatot: ezt most Fábryról mondták, ugye? (Bocs, fáradt vagyok kicsit.) -
#1 Vajon ez a kis botrányocska, nem a reklámkampány része?
Mert amúgy tényleg ki a faxomat érdekelné, hogy 3 kiöregedő félben levő médiageci elküldi egymást politikai okokra hivatkozva a jó ... melegebb égtájakra?