Visszatér az alapokhoz a Driver: San Francisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A siker hatására természetesen jöttek a folytatások, ám a harmadik, Driv3r címet viselõ rész után valahogy félresiklott a sorozat." Szerintem már a Driver 3-al nagyon is félresiklott a sorozat nem csak utána =D
Manapság már nagyon alap dolog, hogy kiszálhassunk a kocsiból.
GTA szerinted hol lenne nélküle?
Az ugrálás egy opció, de én nemigazán használnám.
Bzdmeg tanuljanak meg "vezetni" a játékosok, és ne törjék szarrá a kocsit.
Érdekes mód nem lehetetlen. Túl kell járni az AI eszén, kihasználni az engine-t, a fizikával együttmûködni, stb. Nem nagy ördöngõsség...
Ha GTA-t akarja megszorongatni, muszály lesz bele sétálós opció. Mellesleg nem intézhetünk el mindent kocsiból, épületharc, futásos-menekülés/üldözés annyira fontos eleme egy akciójátéknak, hogy nem lehet már egyszerûen elsötétíteni a képet, ha autóból házba visz a történet. Szépen szálljunk ki, menjünk be óvatosan, és mehet a móka...
GTA 4 Life.
GTA szerinted hol lenne nélküle?
Az ugrálás egy opció, de én nemigazán használnám.
Bzdmeg tanuljanak meg "vezetni" a játékosok, és ne törjék szarrá a kocsit.
Érdekes mód nem lehetetlen. Túl kell járni az AI eszén, kihasználni az engine-t, a fizikával együttmûködni, stb. Nem nagy ördöngõsség...
Ha GTA-t akarja megszorongatni, muszály lesz bele sétálós opció. Mellesleg nem intézhetünk el mindent kocsiból, épületharc, futásos-menekülés/üldözés annyira fontos eleme egy akciójátéknak, hogy nem lehet már egyszerûen elsötétíteni a képet, ha autóból házba visz a történet. Szépen szálljunk ki, menjünk be óvatosan, és mehet a móka...
GTA 4 Life.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
visszatérés a Driver1-hez jo 5let....
kiszállás a kocsibol nem hiányzik...driver1-ben sem éreztem szükségét, h a városban mászkáljak
viszont ez a váltás hatalmas baromságnak tünik...
miért nem lehet egy Driver1-et csinálni jobb grafikával? 😄
Számomra már az is sikeres lenne 😊
kiszállás a kocsibol nem hiányzik...driver1-ben sem éreztem szükségét, h a városban mászkáljak
viszont ez a váltás hatalmas baromságnak tünik...
miért nem lehet egy Driver1-et csinálni jobb grafikával? 😄
Számomra már az is sikeres lenne 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem a Driver 1-ben a ,,sebsség íze", a mindenáron való menekülések, az autó törése tetszett és a legfontosabb: autóként viselkedtek a kocsik. Ha nem is szimulátor szinten, de volt némi fizikája a játéknak. Ez a lényeg, ne egy újabb NFS legyen belõle, és akkor jó lesz. Ezt a váltásosdit meg egylõre hülyeségnek tartom, aztán mejd meglátjuk 😊
"Szerintem elfog bukni mivel nem lehet kiszáni a jármûbõl." De ki lehet gondolom csak nem menet közben. Ami szerintem jó is mert a GTA-kban is utáltam amikor üldözés közben jön rá szükség miatt az autócsere és ilyenkor a megállással majd kereséssel, beszállással sok idõ elmehet és akár a küldetést is buktuk emiatt. De nem olyan újdonság hiszen már a Wheelman-ben is volt hasonló dolog amit szintén ötletesnek találtam 😄
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
több mint 100 licencelt kocsi ++++
200 mérföldnyi út ++++
váltás (Tanner az elején kómába kerül és onnan már az õ álmát játszuk) BAROMSÁG
nem lehet kiszállni - vagyis ez egy hot pursuit story móddal, kocsiról kocsira ugrálva... bukta illat
200 mérföldnyi út ++++
váltás (Tanner az elején kómába kerül és onnan már az õ álmát játszuk) BAROMSÁG
nem lehet kiszállni - vagyis ez egy hot pursuit story móddal, kocsiról kocsira ugrálva... bukta illat
Ja és a grafika se valami nagy szám 😞
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0