A Terminátor 5-ben elfelejtik a 3. és 4. rész történéseit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
A 4. rész nekem is tetszett, többször is megnéztem. Pont azért volt jó, mert az már nem arról szólt, hogy visszajön valaki a jövõbõl és indul a csihi-puhi...remélem az 5. résznek sem fog ebben kimerülni a története...
aha...hát,persze...hihető volt
(De igen, észrevettem, hogy a T800-as megjelenését Arnieról mintázták, viszont az csak CGI...)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(Az más kérdés, hogy a valóságban egy ilyen szituációban az megmaradt emberiség túlnyomó részét már naponta 25x meg lehetett volna semmisíteni. Kicsit sokat töketlenkedett az a Skynet... 😄)
Tegyük fel, hogy a 3 és a 4 szarok lettek. Én akkor is arra lennék kíváncsi, hogy a 4. rész történései után mi következik, nem pedig egy poénos, akciódús, divatos, csakúgycsináljunkvalamifilmetterminátornévenarnivalmerakkordõlalé filmre. Mert nagyon úgy tûnik, hogy errõl van szó.
Õszintén szólva nekem nem hiányzott Schwarzenegger a 4. részbõl, pedig úgy ültem neki, hogy ha nincs benne, akkor biztos szar lesz... 😊
A 4 még emészthetõ volt...De az elsõ két résznek egyik sem ér a nyomába.
Az elsõ rész etalon, a terminator úgy viselkedett ahogy egy gyilkológépnek kell..Ha SC a kezei közé került volna,meghalt volna azonnal.
A második rész is még hozható ilyen téren.
A harmadik és negyedik részben viszont a nagy gyilkológépeknek az a mániája hogy a kezük közé kaparintott John Connor-t az instant halál helyett mindenfelé röppályára állítsák...Szánalmas...Ezek nem gyilkológépek vagyis nem terminatorok hanem hajigálógépek..😊
Egyébként a széria leggyengébb darabja tömve baromsággal és bakival.😊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A 3. rész - hajolhattok a kövekért - nekem tetszett. A 4. rész volt az, ami nálam elrúgta a pöttyöst.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Az átlagnézõket, akik nem jártasak annyira behatóan a Terminátor világában, olyan szinten összezavarná, hogy azt se tudnák mi merre hány méter.
Én inkább azt támogatnám, hogy a Megváltást folytassák Arnie-val és Christian Bale-lel.
de ha sikerül Schwarzeneggert rávenni az alakításra, az nem lenne semmi.
anti hero