27
  • Jawarider
    Terminator 3:armageddon címmel került hozzám egy állítólagos eredeti forgatókönyv ami a folytatás lett volna. Azt kellett volna megcsinálni, nagyon ütős ajánlom mindenkinek !
  • adampierson
    Óóó... ha megint visszamegy egy robot a múltba én tökön lövöm magam. Már annyira béna, hogy hihetetlen. A megváltás ebből a szempontból télleg jó volt. Végre láthattuk ki a retek az a John Connor. DE! És most jóól figyeljetek rám... Ha itt ez a szuper gép, a SKYNET, és olyan okos, hogy leigázza az emberiséget, hogy a büdös francba, nem jut eszébe, hogy NE KÜLDJÖN VISSZA egyetlen egy retkes robotot se a múltba. Mert így azért, már hogy nincs gyilkos robot, elég necces lenne Kyle-nak teherbe ejteni Sarah-t. Mit mondana a szakadt göncébe? -Izé, én azért jöttem, hogy megmentsem, attól ami nem is fenyegeti. Puff, még ha valahogy le is feküdne Sarah-val, az már ugyan az lenne, mint ahogy az eredmény sem az volna. Ennyit John Connor-ról akit a sorozatban úgy megutáltam, hogy már a gépek pártján állok.
  • tmk
    Már maga az alap sztori teli van logikai hibával ez nem a 4. rész hibája...sajnos az időben való utazgatásnak ez a hátulütője.

A 4. rész nekem is tetszett, többször is megnéztem. Pont azért volt jó, mert az már nem arról szólt, hogy visszajön valaki a jövőből és indul a csihi-puhi...remélem az 5. résznek sem fog ebben kimerülni a története...
  • cateran
    Hehe..en mar reg elfelejettem mi volt a 3-4-ben (nem volt nehez)A 4. resz korszakalkotoan szar lett, ordito logikai hibakkal es hihetetlenul szar storyval...
  • wraithLord
    Azt hiszem, elmehetnék jósnak is akár.
    (De igen, észrevettem, hogy a T800-as megjelenését Arnieról mintázták, viszont az csak CGI...)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor ugye nem vetted észre az Arnie-ra hasonlító robotot? Segítek:

• wraithLord
    Jajjdejó! A T3 tényleg nem volt a topon, viszont a 4 nekem tetszett, és nem csak 1x néztem meg. Tetszett, hogy végre abban a világban játszódott, amit az eddigi részekben csak "látomásokban" mutogattak. Egy poszt-apokaliptikus mocskos, kaotikus világ, tele kegyetlen és érzéketlen gépekkel, amelyeknek egyetlen célja kiírtani az embereket.
    (Az más kérdés, hogy a valóságban egy ilyen szituációban az megmaradt emberiség túlnyomó részét már naponta 25x meg lehetett volna semmisíteni. Kicsit sokat töketlenkedett az a Skynet... :D)

Tegyük fel, hogy a 3 és a 4 szarok lettek. Én akkor is arra lennék kíváncsi, hogy a 4. rész történései után mi következik, nem pedig egy poénos, akciódús, divatos, csakúgycsináljunkvalamifilmetterminátornévenarnivalmerakkordőlalé filmre. Mert nagyon úgy tűnik, hogy erről van szó.
    Őszintén szólva nekem nem hiányzott Schwarzenegger a 4. részből, pedig úgy ültem neki, hogy ha nincs benne, akkor biztos szar lesz... :)
  • Skynet
    No,amikor Svarci elkenődött a tázoltókocsi elején anélkül hogy horpadást vagy bármi kárt okozott volna benne legszívesebben kimentem volna a moziból,a többi baromságról már nem is beszélve...
    A 4 még emészthető volt...De az első két résznek egyik sem ér a nyomába.
    Az első rész etalon, a terminator úgy viselkedett ahogy egy gyilkológépnek kell..Ha SC a kezei közé került volna,meghalt volna azonnal.
    A második rész is még hozható ilyen téren.
    A harmadik és negyedik részben viszont a nagy gyilkológépeknek az a mániája hogy a kezük közé kaparintott John Connor-t az instant halál helyett mindenfelé röppályára állítsák...Szánalmas...Ezek nem gyilkológépek vagyis nem terminatorok hanem hajigálógépek..:)
  • WoodrowWilson
    Újabban mért ilyen noname arcok kapják meg a Terminátorok rendezői székét?
  • Loverman
    szerinted. köszönjük szubjektív véleményed ;)
  • Bulics
    Na jó a három volt a legjobb, nemtom miért nem teszik nekik vagy bárki másnak. A négy tényleg nem volt valami nagyon nagy(milyen már az olyan terminátor aminek nem sírsz a végén) dehát ezt tudja a csárli angyalai féle rendező. De most hogyha kihagyják ezeket, akkor sokkal jobb lesz? Szétcs*szik a termi univerzumot..
  • Skynet
    A 3. rész egyetlen dolog miatt volt nézhető: Kristanna Loken..:)
    Egyébként a széria leggyengébb darabja tömve baromsággal és bakival.:)
  • Victor1103
    Az 1-2 egyérteltelműen a legjobb a 3 se volt rossz szerintem, de a 4 mindenképp csak egyszer nézős. Az 5.dikre mindenképp jó jel Arnold szerepeltetése
  • IMYke2.0.0.0
    Támogatnám ezt a verziót!

A 3. rész - hajolhattok a kövekért - nekem tetszett. A 4. rész volt az, ami nálam elrúgta a pöttyöst.
  • NeoExDeath
    Mekkora királyság lenne, ha Arnie lenne a központi karakter, mint ember, akiről a robotokat mintázták. Teljesen illene a mostani fizimiskájához, lehetne mögé tenni egy megtört katona sztorit, akit gyötör hogy részt vett a kifejlesztésben, stb. Nem kellene hogy kigyúrt legyen, sőt ha esendőnek tűnne még hatásosabb lenne, érzelmekkel stb. Ha meg Edward Furlong-ot is előszednék mellé tényleg fullos lenne.
  • bvalek2
    Egy időutazós sorozattal bármit el lehet követni. Legfeljebb azt mondják, hogy megváltoztatták a történelmet.
  • Wittgen
    Nekem a 3. nagyon tetszett és a 4. rész sem volt rossz. Nem tartom jó megoldásnak, hogy ignorálják a már megalkotott idővoanalat és sztorit. + ha megint a vissza a múltba lesz a történet, akkor csalódni fogok.
  • Wlanseraf
    A 4-ik rész nem lett volna rossz ha:) nincsenek idióta motoros robotok, és persze transformersz benne....
  • narumon
    A 3 nagyon rossz volt az szívesen elfelejtenem, ellenben a négy az teljesen jó volt, azt a vonalat lehetne tovább vinni. A bajom megint a rendezővel van. Ilyen semmi halálos iramok után egy terminátor... hát nem tudom. Vissza az egészet Cameronnak akkor jót látnánk.
  • gErIbÁ
    A négy jó volt,jó színészek ,gyengébb sztori,frankó látvány ha ezt vinnék tovább jó lenne csak persze ütősebb sztorit faragnának hozzá csak maradnának ezek a szinészek mert a tököm tele van hogy minden rész után cserélgetik őket!
  • Loverman
    3 tetszett, 4 az nem. mindegy majd lesz valami de elvileg valami suttyó noname befektetőcsoporthoz kerültek a jogok, nem hiszem hogy abból bármi jó sülhet ki (aztán lehet hogy rosszul tudom)
  • Axlkenobi
    Én nagyon szeretem mind a 3. mind a 4. részt, de ettől függetlenül is hülye ötletnek tartanám, ha a következő rész figyelmen kívül hagyná őket és csak az első kettőt venné alapul.

Az átlagnézőket, akik nem jártasak annyira behatóan a Terminátor világában, olyan szinten összezavarná, hogy azt se tudnák mi merre hány méter.

Én inkább azt támogatnám, hogy a Megváltást folytassák Arnie-val és Christian Bale-lel.
  • xido
    Ha teljesen semmissé teszi a 3-at és 4et..akkor lesz szíves Edward Furlongot előkaparni,gatyába rázni és a korához igazítani a történést..és nem megint eljátszani a visszaküldött gépek dolgok,hanem valahogy elkezdeni megalapozni a jövőt..Arnold végre lehetne az a valaki,akinek a fizimiskája rákerül a gépekre..
  • Reg5
    De jó se.
  • bmw
    A 4. resz nem volt rossz....
  • M0RN1NGST4R
    a cikk elején azt gondoltam, hogy bukta lesz és szvsz a 4 nem volt rossz, sőt, érdekes volt más szemszögből látni az eseményeket.

de ha sikerül Schwarzeneggert rávenni az alakításra, az nem lenne semmi.
  • Bhalage
    :o