87
-
caprocorno #7 Ne a számadatok csábítsanak, próbáld ki:) Hidd el, nem hiába dicsérik. Én is ráeresztettem próbából az egyik öreg gépre (2,4 celeron, 2GB DDR2, 126 GB-os ATI videó kártya), és kellemesen csalódtam. Nem akarom azt mondani, hogy gyorsabb mint az XP, mert akkor sokan nekem esnek itt, de hidd el, semmiképpen nem lassúbb. Igaz, hogy nincs bekapcsolva aero, meg asztali alkalmazások, meg semmi extra, de ezt igaziból már telepítésnél ő maga elrendezte, mintegy optimalizálta magát a géphez. Na jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy az integrált videó kártyával nem működött néhány dolog, szóval bele kellett dobni a gyerek régi, már "kidobott" videó kártyáját, de ezzel tökéletesen működik. -
#6 Én is maradok még jó ideig az XP-nél. A számadatok csábítására már elgondolkoztam a váltáson, de sajnálnám ráereszteni a gépemre. :)
Ha meg ilyen hamar ránk zúdítják a 8-asat, feleslegesnek érzem a 7-es verzió használatát. -
#5 érdekes hogy a szomszédaim közül ketten vettek mostanában (az elmult egy évben) uj gépet, de mindketten ragaszkodnak a jó öreg XPhez. -
Utokverek #4 És még mindig nincs teleszemetelve, pedig a bubuntu tényleg veri nekem a win7-et, php/java/c workstationnek, netbsd meg a winserver2k8-at :D
A többiek meg le vannak x*rva :D -
Major #3 Holnap ilyenkorra már teljesen tele lesz szemetelve ez a téma, hiszen a 2011-es a év a desktop linux éve. -
#2 majd mindjárt jön a trójaiwindows-os gyerek és elmondja, hogy senki nem használja, nyugi:) -
#1 várható volt...