975
Metro Last Light

• Madi92
    Ez tényleg ennyire gépigényes játék? Előre leszögezem, hogy 60 fps függő vagyok. Tudtam, hogy igényli a játék a vasat, de... Először próbáltam olyan medium szintre belőni mindent, meg olvastam, hogy a physicet ki kell kapcsolni(Amúgy is ATIm van). Szóval elindítom és mikor Khan az elején beszél 20 fps, WHAT?!?!? és még valami fura árnyék glitch is a tetejébe. Altf4, restart mindent a lehető legalacsonyabbra rakva, indítom, végre 60 fps és még így is szép, kifordulok a szobából szembekerültem valami combosabb fényforrással paff 40 fps. God. Tudom sok embernek ennyi is elég, de nekem 40 is annyi mintha 20 lenne szóval...

Tényleg ennyire brutál vagy nálam nem oké?
  • nike02156
    Helosztok a szelemekel mit kell csinálni?
  • mester1987
  • Eric07
    Sziasztok!!
    Van egy kis problémám!Mikor az elején kiakarunk jutni az alagútból a manussal és elméletileg mindkettőnknek át kellene ugrani a szakadék felett akkor a manus nem jön pedig neki kellene meggyújtani a fáklyát!!
    Így nem bírok tovább menni!!Valami ötlet?
  • Rony94
    Mi volt ez a 152mb-os update amit az előbb töltött le a Steam? Valaki tudja mit tartalmaz?
  • bertino
    jaja, már az első rész is bitang volt :)
  • Rony94
    Na ennek örülök! Ez egy nagyon hangulatos játék, senki nem érdemli meg hogy 15 FPS-el játssza. :)
  • bertino
    megoldódott.

valószínűleg bamba voltam, a hiba bennem keresendő :D
    tegnap este annyiszor vettem ki/be ki/be, hogy ugy emlékeztem, nincs pipa.
    persze utána volt restart is.
    egész idáig be volt pipálva... no comment, tudom.
    lényeg, hogy megoldódott...

[elsunnyog...] :D
  • Rony94
    Még ezt megpróbálhatod.
  • Rony94
    Pedig ennek a gyereknek segített. Mikor kivetted a pipát a PhysX-nél, újra is indítottad a játékot vagy rögtön elindítottad a pályát hogy megnézd hogy fut?
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.08.31. 11:42:57
  • bertino
    i5 3570
    8 gb corsair 1333 mhz
    amd radeon xfx 5850

ami lényeges, nagyjából ennyi.
    de most átszenvedtem magam 5 fps-el... köv. jelenet megint 60 fps!

kicsit se idegesítő...
  • Rony94
    Még annyit megkérdeznék hogy milyen géped van?
  • bertino
    köszönöm, ez még tegnap este nekem is gyorsan eszembe jutott.
    fel is tettem, sajnos semmi változás, ugy néz ki akkor így kell végig szenvednem, szétnéztem google-ban, sok embernek van ez a gondja, szóval nem egyedi egyáltalán, kár, hogy ez ilyen. heavy squad-nál járok, arra sokan panaszkodnak.
    majd csak túl leszek rajta :)
    Utoljára szerkesztette: bertino, 2014.08.31. 11:10:59
  • Rony94
    Oh....ez érdekes. Lehet hogy hülyeség, de akkor próbáld ki ezzel. :D
  • bertino
    jajaja, hát épp ezaz, de ugyanugy fos :D
    sajna :|
  • Rony94
    Hát mivel neked AMD-d van, ezért nincs is szükséged a PhysX-re (ez csak Nvidia kártyákra van). Csak simán kapcsold ki a beállításoknál. Elvileg ez megoldja a problémát.
  • bertino
    nekem radeonom van, de szintén ezt csinálja.

csomó helyen 60 fps folyamatosan, aztán hopp... 1-2 helyen 7-9 fps :D
    bármi más tipp... ?

fullhd-ba fut, de lowon 1280ban is ugyanaz a szitu. 7 fps mellett, meg azért már nem is könnyű lövöldözni :D
    Utoljára szerkesztette: bertino, 2014.08.30. 23:16:47
  • nxs
    Szégyenlem magamat de nincsen steam cloud a "demo" verzióba.

OFF

Addig ameddig egy ilyen könyv 6k! huf "támogassuk a kultúrát" jelszóval,hogy várhatja el bárki is legyek rendes,kedves vásárló? Én képtelen vagyok elektronikus formában olvasni,nyomtatott könyvnek "illata" van! Ez igaz a játékokra is,legyen ott a polcon a doboza,színes füzettel. Mennyi az annyi? Libatepertő téliszalámi árban,a hobbi luxuscikk....gyerekként 2 országos sí versenyen is indultam szlalomban,10. helyezettként kezet foghattam az akkori sport miniszterrel Semmeringen. Most átlagos fizetéssel ha spórolok egész évben talán belefér 1 hét Chopok bérelt felszereléssel. Valami nagyon nincsen itt rendben,bár lehet én látom rosszul.
  • Sirch
    A steam-felhőből mindkét játéknál letölti magának a mentést az első indításnál.
  • nxs
    Egy zseniálisan félrenyomott Shift+F8al sikeresen megszabadultam a User mappa felétől,recovery progikkal sikerült a nagy részét visszahoznom kivéve a Metro LL és Bioshock Infi mentéseit (meg a fene tudja még mit :D )
    Valaki esetleg tudna adni save filet? A templom előtti zöld bogarat öltem meg és elindultam a katakombákba.
    Előre is thx
  • Rony94
    Azt érdemes kikapcsolni. Nem nagyon tesz hozzá a látványhoz. Csak az FPS-t eszi fölöslegesen. 1080p-ben észre se lehet venni ha ki van kapcsolva.
  • Sirch
    Igen, az csak az élsimítás, szóval a játék szépségére nincs hatással.
  • Fradi88
    Az SSAA az az élsimítás? Ha fel van véve 4x-re akkor sokkal szebb a játék?
  • grebber
    Nyíltabb világot kínál az új Metro-játék
  • Rony94
    Áh, ezt nem hiszem el! Letöröltem a PhysX-et és letöltöttem a netről egy másikat. Az megoldotta a problémát. Most már szépen megy minden. :)
  • Rony94
    Ha csutkára leveszek mindent, akkor is alacsony FPS volt. Most a PhysX-re gyanakszom, de azt meg nem akarom kikapcsolni. Nem azért vettem egy majdnem negyed milliós gépet hogy aztán ne használhassam ezeket a feature-öket.
  • grebber
    Csutkamaxon van minden ,mert lehet az a baja??
  • Rony94
    Tyű, a fene! Az új gépemen elég furán fut ez a Last Light (sima, tehát nem a Redux). A legelső jelenetnél fix 60 FPS, aztán a következő jelenetnél már bumm, 15 FPS. Felmegyek a felszínre, fix 60 FPS, aztán következő pálya, megint lent vagyok a föld alatt, bumm, 20 FPS. Ezt....nem értem.
  • Malachit
    Aki játszott Ranger hardcore fokozaton attól a köv kérdés lenne:

A vége felé a maci szörnyet hogy kell lenyomni? Videót néztem rá, ott könyeb fokozaton rohangált előlle a játékos és amikor a kicsik leteperték hátba nyomta minden alkalommal 1 tár ak-val (3 alkalom volt összesen, utánna elszaladt neki). Mondja is a kis segítő, hogy most lődd hátba, mert ott sebezhető. Én speciel auto shotgunnal (növelt tárkapacitás) majd két teljes tárat belenyomok a hátába, majd amikor kifogyott még vagy 4 tár AK-t is sikerült egyszer belenyomnom de még mindíg csak rohangált és nem akart elmenekülni. Több lőszerem meg nincs. Ezen a fokozaton meg a kés, akna, gránát váltás bugosnak is mondható, mert nem mutatja, hogy mit veszel elő és így eléggé vicces dolgok tudnak kijönni (ált csak dobókés van elővéve, nem szenvedek a többivel mert nem látszik mi van a kezembem és megszívom).

Valakinek van erre megoldása?
  • grebber
    Metro: Redux - az előző és újgenerációs változat különbségei (videó)
  • mester1987
    Metro Redux megjelenés

Augusztus 29-én fog megjelenni a Metro Redux, mely felújítva tartalmazza mindkét Metro-játékot.

A játékok PC-re, Xbox One-ra és PS4-re érkeznek, de a 4A Games ígéretet tett arra, hogy nem szimplán javítanak a grafikán, hanem ki is pofozzák a programokat. Ez legjobban a Metro 2033-on fog meglátszani, ami technikai szempontból és játékmenet terén is egy szintre került a Metro Last Lighttal. Apropó Last Light: ez megkapja azt a két funkciót, amit a rajongók már régóta kérnek, továbbá a letölthető tartalmak sem maradnak ki a szórásból.

A Metro Redux 40 euróba kerül, de külön is megvásárolhatók a játékok, a régebbi alkotás terén pedig akció is van. A Metro 2033 Redux ugyanis 20 euróba kerül, de a vételár tovább csökkenthető, ha már megvan neked az eredeti kiadás, ugyanis így 50%-os kedvezmény jár az előrendeléshez.
    PC Guru
  • grebber
    Metro Redux Officially Announced - Screens & Trailer
  • sz4bolcs
    különálló játék
  • steweee
    még nem próbáltam. ez egy dlc a 2033-hoz, vagy különálló játék ?
  • sz4bolcs
    Steamen akció van, 7 euro a játék. Agyalok rajta, h. megveszem, és újrajátszom.
    Magyarításról lehet tudni valamit?
  • Ozzyehh
    Kívánjatok sok sikert, most álltam neki először végig játszani :D eszméletlen brutális a graf :D
  • zmok
    +1
    Milyen jó nekünk, hogy vannak ilyen EMBEREK!!!

Hatalmas tiszteletem Lostprophet!!!
  • grebber
    Jó kezekben a magyarítás ,huhuhuhu
  • lostprophet
    Ez csak egy valamit jelenthet :)
    http://imgur.com/a/cNV4W#0
  • grebber
    Egyelőre még nekem se sikerült, mert azt az acsit hogy vidd végig a játékot ölés nélkül én össze akartam kötni azzal az acsival (hogy két legyet üssek 1 csapaásra), hogy vidd végig a játékot legnehezebb szinten (fizetős dlc ez)
    De a 128ezredik próbálkozásnál feladtam a vonatos pályát.
    Így kell majd még 2 végigjátszás a maradék acsihoz amit meg akarok szerezni.