975
Metro Last Light
-
Evoluti0N #935 Nem tudom, hogy retardált vagyok-e (biztos), de ezen a tankos részen egyszerűen nem tudok átjutni (Redux). Egyszerűen nem. Még rohadt videót is néztem és pont oda lövök, ahova a videóban mutatja és nem történik semmi. Nem igaz. Rég cseszett már fel ennyire valami. Szét akarok verni valamit. -
#934 Elkezdtem tesztelni az intel igp-t mit tud. És akkor már végigjátszom az egészet csak a teszt miatt és végig frapsal benchmarkoltatom:
Eddig 4 pályát csináltam meg és ezekkel a beállításokkal eddig játszhatónak mondható (legalábbis számomra):
1600x900 minden low /off no physx
Az egész pályára nézve az eredmények
Ashas : Avg: 36.060 - Min: 18 - Max: 69
Pavel: Avg: 51.698 - Min: 27 - Max: 103
Reich: Avg: 42.885 - Min: 28 - Max: 79
Separation: Avg: 44.863 - Min: 22 - Max: 98
-
#933 Egyetértek, nekem is az egyik kedvenc fps-em, zseniális az atmoszférája. A LL még rátett egy lapáttal.
Remélem tényleg lesz folytatása... -
#932 Mondjuk szánalmasnak tűnhet ,de én pl nem is értem egy fps-ben mi az hogy kitérés.
Mi elől akar kitérni ,hogyan?
Epic a széria úgy jó ahogy van!Nyöghetnének már a folytatásról valamit. -
#931 Ez igaz, bár én nem is éreztem a hiányát a gyors mozgásnak /kitérésnek soha ebben a játékban. Valahogy nem tűnt fel. -
#930 Gyakorlatilag nincs szintezés a játékban, nincs kitérés, nem tudsz gyorsan kitérni. Mondom. kb. annyi mozgás van benne, mint a Doom-ban. Emiatt viszont nehéz. Ha az első lövésnél nem volt kellő táv közted, akkor utántöltés közben legyaknak. Ennyi. És ez a legkönnyebb szint. Ha a sztori szar lesz, akkor fájalom, de 2 év után megint a semmire dobtam ki a pénzem. (Álá RTW2.) -
#929 Mit értesz az alatt pontosan hogy primitív és nehéz?
Mert nekem pl nagyon tetszik az hogy lopakodni kell végig. A felszíni bóklászás viszont nem jön be annyira.
Megnéztem a kritikát de nem igazán értek vele egyet. A 2033-ban tényleg nincs egy jó kis tömegoszlató fegyver ami jól jönne a hordában támadó szörnyekre, ez igaz. És amúgy aa fegyver felhozatal is elég szegényes, én raktam volna még bele vagy 20 féle fegyvert amiket szabadon lehetne módosítani.
Viszont ennek ellenére is elképesztő a hangulata, ha pl. fogsz egy levegős sniper puskát, feltolod maxra a töltést, és egy fejlövéstől fekszik kb. mindenki. Jól lehet taktikázni azzal hogy kilövöd a fényeket, kiborítod a levest a bográycsból, stb, amíg tök sötét lesz, éjjellátó fel, aztán szépen egyesével fejlövések, minden lövés után egy pumpálás...közben nyomasztó csönd...nagyon állat hangulata van.
Igen van benne idegesítő rész de ennek ellenére is egy kiemelkedő játék.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.10.02. 14:23:56 -
#928 Nem érted ezek szeritn. A bajom az hogy rohadt primitív és mégis rohadt nehéz. Ez így viszont nemhogy élvezetes, hanem inkább idegesítő. Remélem a sztori azért jobb, mint a GDI értékelőben. Csak azért viszem a 2033-at, mert a Last Light előtt ajánlották, hogy ne hagyjam ki.
Késdobáló mester vagyok, az első fickó, akivel mentem a marketbe, az ott levő csapatot majdnem egészében szépen csenden irtottam ki.
-
Malachit #927 Akkor válts át a legnehezebbre, ha nem tetszik. Azon a szinten már nem fogsz rohangálni meg lövöldözni össze vissza mint a Doom-ban, mivel sose lesz lőszered elég és ha meglőnek kb. 2-3 találat és fexel is.
Helyette azon a szinten minden megtalált lőszer, inekció és légszűrő után ujjongani fogsz és a lopakodás, hátba késelés jó barátoddá fog válni :) -
#926 Most nézem a GameDayIroda kritikát. Sokkoló, a lövöldözésekre pont azt írja, mint én. Doom I színvonal... :( -
#925 Nem csak a bridge pályán jár érte acsívment? -
#924 És hol van ez a Last Light gyilkolás nélküli végigjátszásától.....na az már nehéz volt. -
#923 A legkönnyebb szinten nyomom és teljesen tönkreteszi az egészet. Nem tudom mikori játék, de ha 3-5 éves, akkor is. Ez vicc. A Doom szintjén van kb. az egész. Különösen vicces annak fényében, hogy más játékkal simán meg igen magas szinten is. -
#922 Höh, én meg nyomom a kb legkönnyebben, és néhol így is szenvedek -
#921 vevődni - remélem vetődni akar lenni. Ez nem Max Payne
Egyébként legnehezebb szinte se volt nagy kihívás.
Last Lightba viszont olyan szopatós acsik vannak a hajam kihullott esélytelen megcsinálni (legalábbis nekem biztosan). De majd ha meglesz az új gép rászánok még 50-80 órát azt majd csak lesz valami. -
#920 A játékmechanika eddig viszont pocsék. Lassú vagy mint egy csiga, vevődni nem lehet, lecsapnak, mint egy legyet. -
#919 Elkezdtem. Érdekes hangulata van. -
#918 Best of nem szabad kihagyni! -
#917 Az előzményét érdemes tolni ez előtt? Mi a címe annak? Metro 2033?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.09.26. 22:43:35 -
#916 Ha csak adott küldetéstől játszom újra, akkor nem számolja újra a moral pointokat? Lesnitsky meg Pavel miatt, hogy hátha megkapom a jó endinget, de ugyan azt adta be. Pedig végigolvasva az előző részeket szerintem így már nem azt kéne. -
hattorihanso #915 Sziasztok,
tudnátok abban segíteni,hogy miért a konzollal indul a játék.Onnan meg nem tudok kilépni.Lemegy a pár másodperc Nvidia,stb...aztán ebadja a konzolt(legalábbis olyan)onnan meg nem tudok kilépni.köszi -
#914 Elvileg: C:\Users\*********\Documents\4a games\Metro LL\110000100a42a26 -
WinStar #913 Sziasztok.Hol tárolja a játék a mentéseket? -
StoneCold7 #912 Akkor jó, bár nincs szerencsém ezekkel a magyarításokkal, a Lost alphát is várom . . . A New Vegas magyarítását is már sok éve várom... :'( -
#911 Készülget a Reduxhoz. Gondlom a simához is.
Most eléggé el van havazva szerintem lostprophet. -
StoneCold7 #910 Ehhez nem jön a magyarítás? Csak, mert van vagy 1 éve is annak, hogy olvastam, hogy nagyba készül a magyarítás, de még nem igen látom... -
#909 Én már 4 szer végigvittem ebben volt legnehezebb szint is. Ugyanúgy nyírtam ki mint ha easy-n ett volna csak sokkal tovább tartott nem volt semmi + trükk. Igaz az összes minden ráment és kb elfogyott ,de sikerült. -
Malachit #908 Nekem még segített valamit, hogy bekapcsoltam a virtuális memóriát és adtam neki, ha jól emlékszem 8 gigányit. Ati kárty amellett kikapcsoltam a physX-et játékon belül először, majd ha jól emlékszem manuálisan is.
Sajnos nem tudtam végigvinni, mivel a nagy maci boss-nál elakadtam :/ Eddig eljutottam a legnehezebb fokozaton, de hiába néztem videókat róla, hogy kell letudni nekem istennek sem adta. Pedig sikerült már párszor 3 földre rántásig eljutnom, egyszer négyig is (utánna megevett) és míg le van lassítva a hátába toltam a maximális karakternél hordható shotgun (automata bővített gyorsított táras shotim van) és vagy 4 tár AK lőszerrel is, de semmi hatás, csak jön tovább és megesz :( Volt hogy minden lőszerem, kifogyott (még a gránát, akna, kés is) és még mindíi élt.
Valakinek valami ötlet?
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.07.15. 07:56:44 -
#907 Tölteném be a játékot, de töltés közben amikor beszél az elején, kifagy, folyamatosan. Csak újrakezdéssel lehet itt is megoldani? Ugyan ez volt a 2033-ban is. -
Rony94 #906 Oh. Akkor így már érthető. -
Madi92 #905 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak halkan mondom, mert szégyellem az előző kifakadásomat: egy másik verzió letöltése.. -
Rony94 #904 Melyik megoldás segített végül? -
Madi92 #903 Hm, érdekes, benchmark ezen beállítások mellett csak 25-45 fps-t hozott!
Mindegy játékközben 60-at mutat nem érdekel az oka :D Majd lehet szívni fogom a fogamat később. -
Madi92 #902 Pedig FullHD
Very high
0.5x SSAA (ami amúgy érdekes, mert ha kikapcsolom kevesebb az fps.. lol?)
AF16x
MBlur low mondjuk, mert nem szeretem
Tessalation VHigh
-
#901 (Nem kötekedésképpen...DE) Leírnád milyen felbontásba mit nevezel maxnak?
Csak mert vga tesztekben full hd maxon a 26 fpst sem éri el a 270x.Ezért kiváncsi vagyok a csodára... -
Madi92 #900 Megoldottam, most maxon fix 60fps eddig. -
Rony94 #899 Esetleg itt még vannak megoldások. Ezeket próbálgathatod. -
Madi92 #898 Megkerestem, de alapból 0 : ( -
Rony94 #897 Szimplán bezavar a PhysX. Ki kell kapcsolni manuálisan.
Ehhez annyit kell tenned hogy elmész erre a mappára:
C:\Users\User neved\AppData\Local\4A Games\Metro LL\
És ezen belül lennie kell egy user.cfg fájlnak. Ezt megnyitod jegyzettömbbel és megkeresed azt a részt hogy "ph_advanced_physX". Ha minden igaz, emellett egy "1-es" van. Ezt átírod 0-ra, lemented a user.cfg fájlt, kilépsz belőle és innentől elvileg jónak kell lennie a játéknak.
Nekem is voltak problémák az elején, pedig nekem nVidia kártyám van. Nekem csak le kellett töltenem külön egy másik verziójú PhysX-et a gépre. Ez van, a programozás nem lett a legjobb, de ez ne tántorítson el, mert ez egy murva jó játék lett.
Ha segített a fenti megoldás, akkor jó játékot kívánok! :)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.08. 16:24:23 -
#896 Igen ezek a Metrok ilyenek...sajnos.