975
Metro Last Light

• Maxtreme
    Legyen meg a te akaratod:)

• Snexi
    13.1-es driver megoldotta a problémákat?
  • CalebJoe
    akkor ki se próbálom
  • JethroHUN
    Újabb "jól" sikerült játék ami egyáltalán nem fut AMD-n.... 7850 2Gb-s gyári OC + Phenom II X4 3.6Ghz(3.59) párossal (+8Gb ram 1333Mhz) full lowon 20 Fps se... még az alá is beesett ha másfelé néztem. (1920x1080 felbontásban) De valamikor meg 100 fölött... nevetséges. Semmi akció nem volt, a fegyver felvevése utánig jutottam csak... 13.1-es driver, minden tökéletes vele. De ez a játék egy szégyen. Nvidia pénzel dagadtra hizlalt fejlesztői pedig elmehetnek valahová... Most PC-n is az lesz mint konzolon? AMD és nVidia exkluzív? Mert biztos, h szánt szándékkal csinálták ilyenre...
  • mester1987
    Megvan, van azokon belül több is; azaz 5 :)
  • kisfiu87
  • mester1987
    A RELOADED-ben elérhető a Ranger Mode, viszont nem vágod milyen nehézségű lehet?
    Hard vagy annál nehezebb, mivel ez a 2 nehézségi szint van összvissz.
  • mester1987
    Csak felkúrja az embert.
  • mester1987
    Én élőben akarom megbaszni.
  • Snexi
    elöző részt is kb 20-25 fps-el toltam ki,úgytűnik gépújítás ide vagy oda,most sem lesz másképp

bár remélem nem olyan lesz,hogy egyszer 60 fps utána meg 15 mert azt nem lehet megszokni
  • Ryder62
    Várom a képeket a screenshot topikba
  • Fpocok
    Ez a fax beszemetelt magra is, de onnan kitörölték szerencsére.
  • Fpocok
    Én már letiltottam SG addonnal, ennél többet nem tudok.
  • Maxtreme
    Nem akarja ezt azt idegbeteg geek barmot valaki kibaszni a forumról?
  • Fpocok
    Menj már a faszomba...
  • kriszhd
    Nagyon jól sikerült ez a rész is a Metro2033után.
    Mikrofonos videó:
  • Maxtreme
    Aha, sokkal barátibb lett a vasigény. Itt maxon 1680-ban láttam már 100 feletti fps-t is, de az átlag 65-80 között mozog. (a legkevesebb 57 volt eddig)
    Pedig fel sem raktam még a beta metros drivert, de sztem nem is fogom :)
  • Fpocok

Amúgy nálam nagyon szépen megy max felbontáson highon. Mondjuk nem atim van, szóval lehet azért.
  • SaGa Jr
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha olyan nagyon kell a ranger mode meg egyéb extra, az is fenn van a Piratebay-en, külön letölthető formában.
  • Fpocok
    Faszom, régen minden jobb volt.

FLT-ben nincs benne a ranger mode én meg azt akarom. Ha nem akarnám azt, akkor megvenném megjelenés után trololo
  • Muttley
    Metro Last Light teszt - Review by Gamespot :)
  • mester1987
    Mondjuk mutatós is lett a mérete. Mennyi lesz ez multiplayerrel majd
  • pcgammer
    Nagyon jól megy a 2033-hoz képest

• Nagydög
    Ertem. Akkor ebbol sem lesz eredeti a gepemen.
  • mester1987
    Szokásos STEAM-es megoldás, feltelepíti aztán amit feltelepített fájlokat még azt is kibontja és még letölti hozzá az .exe-t, igazából ennyi.
    Kb. 1 óra vacakolás géptől függően.
  • Nagydög
    A bolti verzio sima "telepitem aztan jatszok", vagy a mostanaban divatos szoftveres verszerzodes valamelyik kiadoval?
  • Fpocok
    APA KEZDŐDIK!
  • mester1987
    Kész is, jó nagy védelem lehetett rajta.
  • broman191
    A GTX460-nak vesztenie kellene minden alatta lévő AMD karival szemben úgy általánosságban, ráadásul jelentős lemaradással, főleg a HD7850 és HD7870 ellen. A HD7970 GE-nek általánosságban ott kellene lennie a GTX680 nyakán, nem közel 20 FPS-sel lemaradva tőle...lehetne elemezgetni napestig, a lényeg hogy az általánosan egy súlycsoportban lévő AMD-nVidia karik közül az nVidia fél jön ki végig nyertesként, nem ritkán nála egy-két kategóriával fentebb lévő AMD karit verve... :D -.-''
  • grebber
    Digital Spy – 4/5
    IGN – 7.2
    Videogamer – 7/10
    Eurogamer - 7/10
    Polygon – 8.5/10
    OXM – 8/10
    Shacknews – No Score
    PC Gamer – 80/100
    OPM – 9/10
    ShopTo – No Score
    GIGA – 9/10
    Destructoid – 7/10
    Gamespot – 9/10
    Eurogamer.cz – 8/10
    Connected Digital World – 5/5
  • grebber
    Na akkor a gépemen csutka maxon szép kis diavetítés lesz!
    De megcsodálom milyen lesz 4 év múlva maxon tolni!
  • mester1987
    Attól függ, össze kéne hasonlítani a kártyákat, én annyira nem ismerem őket, hogy megmondjam ezt, de ezen a fórumon biztos leírják.

Így az ábrán sok különbséget nem veszek észre. Csak az tudja felmérni, aki könyökből vágja melyik milyen erős :)
  • broman191
    Látszik hogy az nVidia "segített a fejlesztésben"...

• mester1987
    ...és jön a világvége a warezmatyikra :)
  • pcgammer
    Még 12 óra :D
  • mester1987
    Ugye hogy igazam vót lejjebb? :P
  • grebber
    Spoilerbe rakom mert sokaknak minden az

Az elején volt egy rövidke visszatekintés ahol ráküldjük a feketékre a rakétákat!

• Seth
    Juteszembe. Melyik végét folytatták a Metro 2033-nak ?
  • grebber
    Nagyon jó ez! Sötét pályarészek behúzott függönynél kb lóf**zt se látok sunnyógok ezerrel lőfegyver használat nélkül adja is acsikat szépen!

Meg hallom a "hümmögéseket" elég sokat ergo a jó befejezés lesz elsőre az tuti.Nagyon jó game megérte megvenni!
  • gabo91
    Persze, egyedül csak a PKG fájlokat kell újratelepíteni, illetve azokhoz a játékokhoz kell (van amihez nem) fix, de a sima "felmásolt" játékokkal nincs gond. Ha mégis valamelyik netán nem menne akkor a játékhoz szedj le frissítést (akár pc-n is letudod szedni, és offline telepíteni ps-re). (4.41-ből is van már cfw nem tudom melyik tetted, de jelen állás szerint nincs olyan játék frissítés amit gondot okozhatna).

Egyébként anno én is bevoltam f**va a CFW frissítéstől, két hétig készültem rá lelkiekbe hogy megpróbáljam (akkor még XMB-ből nem lehetett, meg lehetett akár brick is a vége). De a rogero 4.30/4.40 illetve rebugok már teljesen biztonságosak.

Sorry az offért!