Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
a szam cimet nemom, de kb egy albuma van...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Nekem hogyan lehetne ilyen szép képeim?
Irtam a modeárotri fórumba!
Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit
Habár az hogy Évát nem mutatták az FAIL volt !
Szerintem következõ szivceremónia -2 csaj !
Ti küldenétek haza ? Én a 2 tirpák ribit küldeném haza és máris meg lenne a 7 legjobb csaj !
Évát a hátsó ülésen dolgoztatnám meg.
Lennék a dugattyúja.
Nagyon fordulatszámon üzemelnék a hengerében.
meg mikor liluval kibeszélték a csajokat, akkor is kimaradtak páran 😄
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
lehet csak balta arcal nézne rájuk..de lehet lefejelné õket...😄
de nekem nagyon bejön, pont emiatt a titokzatossága miatt, meg nagyon jó alakja van 😄
tajparasztok, bunkók, primitívek, van mirõl beszélni.
ha 9 olga lenne bent nem lenne mirõl beszélni 😄