Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vamos Argentina!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Biztos homókkal van tele a mûsor szerkesztõsége 😄.
nem tudom, gondolom 2 nõ lehet döntõs, itt nem 3 és nem 4, de, ha tévednék írja le vki itt mi számít "FINÁLÉ"-nak...
Anita és Éva a gyanús nekem a legjobb 4-be sztem Andrea és talán, talán Brigitta maradhat, azért húzta el Alek is a fejét...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vamos Argentina!
Mint anno a VV4-ben Béci és Gigi !
Ki gondolta volna hogy vannak rosszabak a Rácz tesoknál ! A motsani tesókhoz képest angyalok ! xD
és ez tetszik aleknak is.
csak ez a két tesó mehetne a picsába már tényleg. legalább az egyik, akkor a másiknak már nem lesz akkora arca.
ezt anno az ókorban is megmondták Ciceroék😄
sztem csak jó, ha kevesebben vannak. többet tudnak mutatni. így is kivágtak pár csajt, ma pl évát nem lehetett látni egyáltalán tegnap (se).
Már csak 10-en vannak és még több mint 2 hét van, szal most már kénytelenek lesznek lassítani a kiejtésekkel 😄.
ja és durva, de sosem gondoltam volna, hogy a Rácz testvérpárnál lesz rosszabb, hát tessék mindig meglepõdöm micsoda tirpákok élnek nálunk
(Magdisznó és Beatrix) cigány qvák
Amugy az elég érdekes hogy a szende kategóriából csak Éva maradt a romantikusok kategóriából csak Barbi és Anita maradt a különc kategóriából csak Veronika és Olga maradt de bezzeg a Rámenõs kategóriából ott van mind a 4 csaj !
Habár neki tényleg nem lett volna sok ideje gyakorolni és felkészülni !
De 1 adás alapján ne itélkezzünk elöre !
Anikónak csak 1 hete volt hogy felkészüljön mig Giginek sokkal több ideje volt !
Habár most megint 3 csajjal kevesebb van !
annyira unom már a sok fikát. ha valami nem érdekel engem, azt nem nézem. és nem megyek be pl az xy topicba, hogy fú de sz@r, szánalom aki nézi, stb...
szerintem meg ez a szánalom.