Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A VV4-gyel ellentétben ez egy könnyen felejthetõ mûsor.
2. számú. tarifa emelése a TV s ismertség révén a késõbbi kuncsaftoknak, mármint azoknak akiknek ezek után lesz kedve kúrni velük.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Hát igen, jelenleg 4 szexmunkás "hajt" Balekoszra: Brigi, Barbara, Magdi (anyuka), Beatrix
Ja és azt ne felejtsük el, h PrOlivér, h verte a mellét az elején, h "én válogattam személyesen" a jelölteket! Gratula hozzá!! <#zavart2>#zavart2>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Ugye a többiek meg már kiestek !
Szegény Alek.
-Te Oli, igazi jó barát vagy, 'há milyen "nõket" választottál ide nekem? Mi??
-Epic fail...
Vamos Argentina!
cukrász kurva 😄
majd kint összeszedvalami normális nõt...vagy vissza megy Tündéhez...😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
akkor mindenki saras lenne, egyedül andrea nem, meg olga.
bár olgával kapcsolatban kicsit elbizonytalanodtam a "hazugságvizsgáló" óta... na meg ez a randi... hát nem igazán került közelebb alekoszhoz ahogy én láttam. bár a titokszobában meg teljesen mást mondott, szal tökömse tudja... 😄
amúgy olga tipikus modellalkat, arca dettó.
szal szerintem modellként befuthatna, lehet ezért is jelentkezett a mûsorba, és egy VV-t sem látott, + azt sem tudja ki az az Alekosz :S
Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit
(bár õ nem olyannak tûnik de kitudja..jobb lenne azért ha legalább egy korrekt normál csj lenne bent)