6466
-
#3783 tordas az alekosznakvalóban :D -
IXEMGabeo #3782 23 éves korához képest igen -
Blanco308 #3781 de fasz vagy :D amugy mondjuk én inkább dugnám toronyőrt mint azt az undoritó stílusú romaasszonyt....:S ő legalább aranyos bár csunnyább ,de emberibb ...:) -
#3780 sztem még az ifjabbik ork is jobban illik hozzá, mint a cseléd :D -
Kengiro #3779 sztem elég kiélt feje van a briginek, meg azért kissé elvan hízva -
#3778 kurva asszem
szerintem műsor után felkeresheted:) -
#3777 ez a brigitta geci jo csaj szerintem o illik legjobban alkeszhez -
#3776 :))) a szája nem zavar, érdekes. Szandi paplanszájától hányok:D ki érti ezt? am a többi tényleg elég grízes.... mé kell mindent elrontani?! :D -
IXEMGabeo #3775 kicsit megtanulna beszélni és nem mondjuk az ismertség és a "buli" miatt ment volna be meg ne lenne kacsaszája, meg mondjuk nem lógna pl Szandika féle ismerettségi körökben nem lenne rossz -
#3774 szerintem is aranyos :) -
Kengiro #3773 hápi az egyetlen jócsaj, teste elég jó, meg sztam dumája is cool meg h olyan kis naív :D -
#3772 ö.f 2. végén járok. Papír égetés előtt, mikor mondja neki, hogy "....akkor had magyarázzak el valamit, amit bizonyára nem tudsz....." Hallottam előre a monológ folytatását :D "aki gladiátor harcot néz egy Görög félistennel, azt utána jól megszúrják, és ledobják a Taigetoszról..." -
Kengiro #3771 v legalábbis annak a testvére :D mindig az igazság fáj a legjobban mint tudjuk :D -
#3770 mondjuk megmondták neki, hogy valójában olyan mint a notredámi toronyőr. :DD pedig csak az igazat mondták. -
Kengiro #3769 ha élvezi akkor nem,ez egyértelmű, de kitudja mivolt az alázás... -
#3768 na most mi számít alázásnak? ha lepislantanak valakit és élvezi, akkor az nem számít szvsz... bár ha csak kényszerűségből teszi... -
#3767 Tordas jobb lett volna, mert az annyira kretén, hogy szét röhögöd magad rajta :)) -
Kengiro #3766 Most nézem összefoglalót, mondja Barbara h sok pasi megalázta, stb, azért nem lehetett jó, azért ilyen lelki sérült -
#3765 Barbara -4 Tordas -3.5 szal igen. xD -
IXEMGabeo #3764 Tordas jobb lett volna?:D -
#3763 jaja, unszimpi. -
Kengiro #3762 Örökké pofázik, h húú dejó , húú de faxa, nem h kussolna és élvezné ami van. -
#3761 Barbara egy unszimpatikus áépláfknkxtjhi, húzzon haza -
IXEMGabeo #3760 bocsánat csinálj nekik:D:D nyelvbotlás -
Kengiro #3759 én max csinálok neki gyereket :D:D a szülést bízzuk rájuk elvileg férfiak nemtudnak :D:D:D minden úgyvan ahogy leírtad nemkell hozzátenni semmi mást, ha nemtörődsz vele azért csal meg, ha igen, akkor meg azért mert unja, v nem tart jónak az ágyban, az ok mindig megvan egy félrelépéshez :D -
IXEMGabeo #3758 mai felfogás szerint a fiatal húszas nők sokasága szeretné magát kiélni a vagányabb, bátrabb, határozott fellépésű bunkók nagyrészével, akik iszonyúan önzőek és akiktől úgy érzem nem feltétlen gyengédséget kapnak, aztán szépen 30 körül amikor "kibulizták" az agyukat akkor fognak megkeresni "téged", hogy igen család és egzisztencia kéne meg a biztonságérzet nagyon jó leszel papucsférjnek!!...persze rafináltan akkor ők is előveszik az odaadó énjüket, ja és még szüljél is nekik gyereket, ha akarsz, ha nem:D, ha meg nem sikerül, ha minden kívánságukat lesed akkor megcsalhatnak, ha pedig nem teszel értük semmit akkor is félreléphetnek hiába vagy mintabarát, mintaférj, vagy akár mintaapa... -
IXEMGabeo #3757 jön a Fábry am wesker vetted? -
Kengiro #3756 akkor jó :D az a baj h mostani nőkön min 50 faszi megy végig ha jólnézki, még a rondákon is 10, mire 25 évesek lesznek, és ugye ezek lesznek anyák, feleségek, én meg nem örülnék annak h minden 4dik ember köszön neki, mert anno már cerka végre kapta.. -
Blanco308 #3755 TAK? látom figyelsz rá hogy már 1 NŐ is jár ide :D ZERAA!!!! :D XD -
IXEMGabeo #3754 én tudom:D, dehát ez nyilvánvaló...
férfinem számára egyre igénytelenebb fehérnép jut, persze TAK... -
Kengiro #3753 rengeteg nő lerombolaja a neten az értékeit, elsem hinnéd h mennyi:) max nem fogsz tudni róla, akármelyiket is megismered, de ez van :D -
IXEMGabeo #3752 sajnos ez az Internet egyik átka...értékromboló és szeméremsértő:) -
Kengiro #3751 eltudom képzelni, valamiből felkell nevelni a gyereket, hamár apa lelépett, h majd egy újabb milf-et hagyjon maga után :D -
IXEMGabeo #3750 sok ilyen hirdetés van fent, nem is hinnéd hogy tele van az ilyen oldal középkorú MILF-okkal:D:D:D -
IXEMGabeo #3749 mondjuk, ha lány lennék és hiányom lenne tuti nem pakolnám fel magam az erkölcsi mihez tartás végett:D -
Kengiro #3748 Ez igaz, gondolom a kezeit már megtanulta használni, nem tudta már olyan jól megvakarni, kellett neki a real dolog :D szóval érthető, meg hát az ujjait szopogatni sem olyan élvezetes és nem is jön belőle semmi amitől kissé szépüljön :D:D -
spm #3747 Hidd el, van! Még nála sokkal rondább nőknek is fizetnek az út szélén a kamionosok :) -
Blanco308 #3746 értem én ezt csak megérteni nem tudom...:D mert gáz bárhogy is nézzük..:)
de kurvának én sem tartom...:)
-
IXEMGabeo #3745 igazából azt csak a formalitás kedvéért írja ki. Mindent reklámozni, promottálni kell, mert akkor nincs, aki ráharapjon...
Barbara nem tekinthető qvának, mert nem pénzért nyújt szolgáltatást pusztán valszeg szexhiánya volt (meg is mondta, hogy életében kb 1 srác volt, akivel járt rövid ideig) most gondolj bele egy kiéhezett fiatal kissé csúnyácska lány, aki reménytelen helyzetben van mit csináljon?:D -
Kengiro #3744 Borzalmas, de itt írják h pisisex meg mindent vállal elvileg, még beteg is :D