6466
  • zaki
    megvan a mai első kieső :D
  • Ironman2
    Szeretné az adósságait törleszteni,meg a vállalkozását kihozni a csapdából---Alekosz pénzén?
  • Zeraa
    szerintem meg Andi
  • zaki
    andrea bazmeg, ezen behalok :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • IXEMGabeo
    na Andi bukta....anyagiak, anyagiak, anyagiak sárga ház oldala:D közös költség:D Alek feje mindent elárult
  • wesker24
    Na Brigi ezt elbukta ! :D
  • Ironman2
    Egészségetekre!
  • Ironman2
    Hát van benne némi igazság,nagyon kevés,de őt igy szeressük.Imádja a pálinkát és kész.Gonosz aki ilyennel foglalkozik.Amugy én nagyon ritkán iszom pálinkát.Egy évben talán egyszer.Szeretem én is az alkoholt,most is 3 sört ittam már,mert nagyon jol esik ilyen melegben,de attól még nem vagyok alkoholista,és nem kell kezeltetni magamat.Alekosz se alkoholista csak imádja a páleszt!
  • kalap765
    FAntasztikus szót egy picit túlzásba viszi az utóbbi időben.
  • IXEMGabeo
    egy érdekes hsz-t szeretnék linkelni az egyik fórumból...kíváncsi vagyok a véleménykre->nem mondok rá semmit...

"Nézd, a lélektan régesrég túlvan azon a szinten, hogy az alkoholistát az árokban fekvő, öntudatlan, magát lehányt disznóval azonosítsa. Hogy kényszeres ivó, azt több jelből is gondolom (bár nem mindig néztem a műsort)
    - szinte folyvást pohárral a kezében láttam. Persze mindig "véletlenül" akkor kapta el a kamera...
    - a karácsonyi videóüzenet után csak azt jegyezte meg, hogy észrevette, otthon megitták a pálinkáját
    - a tragikus pálinkafőzési kísérlet
    - a disznóvágáskor negyed óra alatt benyakaltak egy egész üveg páleszt, és hányásig folytatták
    - Évát képes volt a sárga földig lehordani azért, mert megitta az utolsó korty vörösborát. Senkit nem zavartak a villában Éva ivási szokásai - csak kizárólag őt. A pia tehát számára olyan kincs, aminek minden cseppjét számon kell tartania. Sajnos teljesen biztos, hogy Évával a piálás miatt barátkoztak össze, nagyon hasonló családból származnak, mindkettejük szülei kocsmát működtettek a házukban.

Amit valaki fontosnak tart, arról nem feledkezik el. Alekosz megfeledkezett a rend- és tisztaságmániájáról, cipőstül hevert az ágyon; megfeledkezett a jólvasalt ingeiről, és képes volt egy szál gatyában meglocsolni a lányokat; de az ivásról soha nem feledkezett meg. Az, hogy valaki pár napot kibír pia nélkül, még nem jelenti azt, hogy tartósan képes nélkülözni. Olivér és Szandika képesek voltak sokáig nélkülözni a szexet, de végül mindketten feladták a játékot, mert nem bírták tovább. Egy darabig lehet türtőztetni azt, ami nagyon fontos, de a végtelenségig nem. Aki nem alkoholista, az bármeddig képes nélkülözni, nem lesz hiányérzete. Aki viszont kifejezi, hogy ez az egyetlen feltétele annak, hogy felvállalja a következő műsort, az egyértelművé teszi, hogy számára mi a legfontosabb az életben. Akár látszik a viselkedésén, akár nem, akkor is függ tőle, a rabja.
    Ez pedig a wiki szócikke: http://hu.wikipedia.org/wiki/Alkoholizmus"
  • Ironman2
    DDD.Hasra feküdt,mert ugyis feláll neki,nehogy lássák a nézők
  • Ironman2
    Undorító,én az ilyen nővel szóba se állnék
  • Zeraa
    imádja
  • Zeraa
  • Krisztiam #3809
    Barbi tényleg szereti a pisiszexet? :DDD
  • kalap765
    MAgdisznót bent tartják még egy körre úgy érzem. De hátha nem.
  • zaki
    1ik tuti magdisznó lesz. másik andrea, vagy a kacsacsőrű emlős.
  • IXEMGabeo
  • Zeraa
    Magdianyus helloszia menjé haza plíz
  • Zeraa
    Helloooooooooo
  • Krisztiam #3803
    Magdi.. remélem
  • Tinman #3802
    Ki megy ma szerintetek?

Szvsz Sonka Magdi, született Mészárszékné Böllér Magdolna.
  • Krisztiam #3801
    meg ez:
    Veronika: -Leszűrni? Ezt nem értem! :D
  • And26
    :) nem rossz
  • Ambrus Gergely
    vakard meg a pucum te himringyó
  • Zeraa
  • azonos7
    Tegnap esti legjobb szöveg:

Veronika: -Alekosz és Magdi lefeküdtek.
    Barbara: -Hova?
  • IXEMGabeo
    mi volt ez a felhördülés?
  • WNW
    Mik ezek vakuk..?!
  • wesker24
    Erről van szó nincs miről beszélni ! XD

WNW: Épp a lányok villantásairól beszéltem !
  • zaki
    alek rendesen ráizgult :D
  • WNW
    Mi van vele..?
  • wesker24
    Jézus Mária ez az Olga nem semmi ! XD

• zaki
    olga
  • WNW
    Tehat egyre jobb a csaj.. Nalad lehet lemerni, forditva vagy bekotve..
  • IXEMGabeo
    kommentek: még bottal se:D
  • zaki
    na, indexen kint van a barbara piszkos múltja :D
  • Kengiro
    Anikó kurva bénaaaa, ez van, Gigi jobb, hiába rühellem de jobb
  • Kengiro
    Két műsort nem lehet nézni egyszerre :D úgyh aleknak való marad :D tordasnak mondjuk jó hajat csinált hajas laci, nincs annyira hulaldék feje, mint a beszavazós képe, bár így sem szép, de legalább a haja nem fos :D
  • IXEMGabeo
    Fábry hogy osztja Jerzyt:D