Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olga
lol
most ezt leütném , fax kivan miért nem lehet lejátszani a partit ??? miért kell kihúznia magát ez alól?
Krisztiam
sakk matt 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wesker24
Na Brigi szorul Korrepetálásra ! Nagyon helyes !
Veronika tudtán kivül sakk bajnok😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Akár az is lehet valaki de ha nem tud sakkozni akkor azon nem segit az IQ.

Mert ezek aztán nagyon tudnak sakkozni...

wesker24
Na most kiderül mennyire ki IQ betyár ! xD
Kazuma92
Van valami Olga gondolkodásában, amit soha nem közvetít ki teljes formában, ki kell bogózni mint egy dalszöveget.

Kazuma92
Sakk. 😄

Atyaútisten sakkozni fognak. Gát ez kész. Én is szeretek sakkozni na de ez hogy jön egy feleségkérõs mûsorba?

álandóan Lilu van....:S 😄
Hogy lehet h még nincs itt senki? Már kezdõdik a show! 😄

Ne fesd az orkot a falra!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

zaki
hú de megnézném a 2 troll arcát, ha ma az utolsó kulcs osztása elõtt õk maradnának ketten... 😄

Hát ja.
Zeraa
és még mi minden történik amit nem látunk <#nevetes1>

Zeraa
talán??? tuti <#nevetes1> azé köcce a feltételezést <#nyes>

Egyik nap majdnem lehidaltam, két 10 éve körüli lány és fiú smárolt egymással. Mi van itt, én se vagyok öreg, de ez nekem is sok.
kevés a normális lány sajna😊 Zeraa talán kivétel😛

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ilyen elbaszott világban élünk. Rengeteg abberált állat van, akinek igénye is van az ilyen prostikra. Lásd az IMF elnöke meg akart erõszakolni egy szobalányt, pedig milliárdos.
Zeraa
és reméljük nem is fogja õket ha van egy kis esze,már a nyálcseréjüktõl is felfordul a gyomrom

Egyébként Alek nagyon hülye volt, amikor kirakta Tímeát, aki kicsit molett volt ugyan, de neki volt a legszebb arca fotó alapján, ráadásul kurva se volt és visszafogott csaj volt.
Zeraa
np,akkor is szánalmas h így akar zsebpénzt keresni

Szerintem Olinak van egy notesza............. Azert kivancsi lennek, a castingba mennyire latott bele az RTL.. Mert, ha nekik is meglepi ez a sok szeplos mult, akkor Olinak harangoztak.. Ha nem akkor viszont Kolosi megint alkotott..

Azért az marha érdekes, hogy van bent kb 10 prosti, akit meg se szûrtek orvosilag, Aleknek szerencséje, hogy még nem dugta meg õket.
😄 bocsi

kusst szokták használni viccbõl is nem gondolom sértõnek

szóval én csak feltételezem a dolgokat, logikusan mi másért tenné fel magát ennyire úgymond nem túl szép lány egy efféle oldalra?

Zeraa
nehara....akart lenni

Zeraa
azé a kuss-ot kikérem magamnak neragyuggggyyámáán<#ijedt>

kuss😄 pssszt!!! elárulod a sötét titkom <#eplus2><#whatever>

nálam vizsgaidõszak van, de van szabad 3 napom

Zeraa
csak nem tapasztalatból beszélsz? remélem te nem vagy fent azon az oldalon <#nevetes2>

Zeraa
eltaláltad most épp nincs és neked?<#crazya>

jaj már 1 éve nincs fent azon az oldalon fiatalabb kort adott meg, ráadásul sok fiatal teszi fel magát, mert éppen vagy az élvezet hiánya nincs meg, vagy pedig egy kis zsebpénzt akarnának ezzel keresni.
Barbaráról mivel mesélte is simán elképzelhetõ h kapcsolat hiány miatt eléggé hiánya van😄

Hát Olivér lehet, hogy csak ilyen oldalakon talált nõket.
<#wow3>
ne gusztustalankodj😄 amúgy mi az oka, hogy még most is fent vagy?😊 nincs melód?

Zeraa
nekünk is leszakadt az állunk <#confused>

Bocs, csak most informálódtam. Óriási egy kurva lehet.
Zeraa
kitudja hányan vizelték már szájba barbit,Alek meg nyálcserére adta a fejét vele...cegény Alekinnyo vazze <#whatever>

Ez durvaaaaaaa, nem nagyon olvastam a fórumot. Azt a hétszázát.
Zeraa
na hátha Alek megadja neki ezt az élvezetet,mást úgy sem érdemel ez a qva <#nevetes2>

Zeraa
kedvencei közé tartozik a pisisex stb <#idiota>

zaki
akkor mehet a gumi barbarához és a trollokhoz is 😄

Elég paraszt dolog valakit a kinézete miatt csúfolni, de Barbara olyan ronda, hogy emberi ésszel még épp hogy fel lehet fogni. 😄

Rash87
Mert aki neten árulja magát,az már nem ribanc, értem 😄

Glory, Glory Man. United!

Zeraa
keresd meg janokapm2' üzenetét (#3048) <#vigyor2>

Zeraa
akkor te még nem tudod amit mi már igen<#nevetes1>

Barbara szerintem igen, vagy közel van hozzá.
Szegény Barbara elég csúnya, de szerintem csak Õ ment be igazán Alekosz miatt, a többi számító ribanc.
datango
egy biztos, egy se szerelemes alekoszba.