6466
-
IXEMGabeo #4304 tudom pár napja írtam, de, ha most választani kéne inkább őt, engem meg a többiek idegesítenek:D
Veronika mondjuk nem rossz arc, de valamiért mégsem őt kellene választani pláne a nagyképű Magdisznót ne:D, Barbi pedig már túl erőltetett és buzgó marad az őszintének tűnő, rendmániás Andi... -
#4303 Tök mindegy kit választ ugyse lesz vele sokáig !
Ha Anditválasszameg is érdemli mert akkor tuti Alek pénzén fog élösködni !
Amit Alek anyja elött müvelt az meg szerintem csak Vigszinház volt hogy jó pontot szerezzen nála ! -
IXEMGabeo #4302 inkább Andreát választja, ma kimagyarázta h nem feltétlen anyagias, miért baj az, ha érett 34 éves létére komolyan veszi a dolgokat? érdekes volt látni h a nála 14 évvel fiatalabb Veronikával miképp kerültek összetűzésbe -
#4301 na azé -
#4300 Mindjárt beszürkitem öket ! -
#4299 egyetértek -
#4298 Olga meg Brigi már mié nem fekete fehér ? Wesker -
#4297 hát jónagy ízlésficama van aleknek, ha ezt a nőt választja.. csúnya, semmi teste nincs, és kurva idegesítő ahogy nyomul.. -
Kengiro #4296 Házasság előtt is még megszólalhat valalki h itt a bizonyíték :D -
#4295 jobb későn mint soha -
IXEMGabeo #4294 Lilu is jókor hirdeti meg "hogyha bármi van, ami akadályozhatja Alekosz és a lányok boldogságát kérem írjanak nekünk" xD -
#4293 nem fog mert jövőhéten lebuktatják és Alek elküldi a gébe -
kalap765 #4292 Lol Barbi fog nyerni nem is kérdés. -
Kengiro #4291 igen de azt már szánalmasan teszi, előbb kellene gondolkodnia, nem mindig dumálni -
#4290 Szivceremonia ! xD -
kalap765 #4289 legalább elnézést kér nem mint a nagypofás MAgdisznó.. -
#4288 übergáz ez a barbara.. tuti kieső következő szívfaszomsetudjamin.. -
#4287 Na lehet fogadni lesz-e valami Magdisznó és Alek között ? xD -
Dean Winchester #4286 a-a
magdi lábát piszkálgatta :S barbi pont odanézett és észrevette... -
Kengiro #4285 kis csicska barbi mindig beleugat mindenbe :D ij ... -
Dean Winchester #4284 magdit leütném
már megint :S az zavarja h versenyezni akar. S lol mert ki lehet ő???? elvan magától ájulva -.- -
kalap765 #4283 Hát ez nagy volt. Magdisznóval dumál közben az asztal alatt BArbival flörtöl. Ez tetszett! -
Kengiro #4282 Barbi és a kis szóviccei :D -
IXEMGabeo #4281 péniszmasszázs Alek részéről pedig nagy melleket szeretne nyomkodni. Már a golfnál is megfogdosta volna.
Barba ezzel a gyerek szöveggel maga alá tett kissé inkább mondta volna ő is, hogy őszintébb, mint Magdi és, hogy szerényebb, kedvesebb szendébb:D -
#4280 remélem nem -
kalap765 #4279 Mélytorokra gondolsz? -
IXEMGabeo #4278 én minigolfoztam a BNV vásáron mondhatom jól ment élvezetes sport ad egyfajta lekötöttséget. Valóban mentális, de a nagyon pontos célzóképesség és lyukérzék sem árt -
IXEMGabeo #4277 szerintem kíváncsi rá, hogy Magdisznó belemenne e mélyebb dolgokba...pff -
kalap765 #4276 Úgyis Barbi lesz a feleség ... -
IXEMGabeo #4275 hol van Pesten golfpálya? sosem voltam azon a részen -
#4274 Nah vazee Barbi hoppon maradt a troll Magdival tölti az éjszakát ! xD -
kalap765 #4273 Látszott hogy még életében nem ült golfkocsiban xD -
Dean Winchester #4272 lol
éva kérdezte " volt valami ? "
oli. " pssszt! "
am oli milyen jól megjátszotta azt hogy nemtudja mi történt az este :D -
Ironman2 #4271 Kicsit retardált légpisztoly ez a Veronika,de azért a bránert biztosan szereti -
Kengiro #4270 Hápi jól meghízik a végére :D az öntömő kacsa :D -
#4269 Azt a kurva !!! Nem indult a golf kocsi ! XD -
Ironman2 #4268 Alekosz már itt utálta a tejet:
-
Ironman2 #4267 DDD -
Kengiro #4266 Alek nem sok anyatejet ihatott :D:D:D -
Ironman2 #4265 Ezt a kacsát fojtsa már valaki meg!