Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chalezlopez
jaja, unszimpi.

Vamos Argentina!

Örökké pofázik, h húú dejó , húú de faxa, nem h kussolna és élvezné ami van.
RIZLA
Barbara egy unszimpatikus áépláfknkxtjhi, húzzon haza

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

bocsánat csinálj nekik😄😄 nyelvbotlás

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én max csinálok neki gyereket 😄😄 a szülést bízzuk rájuk elvileg férfiak nemtudnak 😄😄😄 minden úgyvan ahogy leírtad nemkell hozzátenni semmi mást, ha nemtörõdsz vele azért csal meg, ha igen, akkor meg azért mert unja, v nem tart jónak az ágyban, az ok mindig megvan egy félrelépéshez 😄
mai felfogás szerint a fiatal húszas nõk sokasága szeretné magát kiélni a vagányabb, bátrabb, határozott fellépésû bunkók nagyrészével, akik iszonyúan önzõek és akiktõl úgy érzem nem feltétlen gyengédséget kapnak, aztán szépen 30 körül amikor "kibulizták" az agyukat akkor fognak megkeresni "téged", hogy igen család és egzisztencia kéne meg a biztonságérzet nagyon jó leszel papucsférjnek!!...persze rafináltan akkor õk is elõveszik az odaadó énjüket, ja és még szüljél is nekik gyereket, ha akarsz, ha nem😄, ha meg nem sikerül, ha minden kívánságukat lesed akkor megcsalhatnak, ha pedig nem teszel értük semmit akkor is félreléphetnek hiába vagy mintabarát, mintaférj, vagy akár mintaapa...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jön a Fábry am wesker vetted?

akkor jó 😄 az a baj h mostani nõkön min 50 faszi megy végig ha jólnézki, még a rondákon is 10, mire 25 évesek lesznek, és ugye ezek lesznek anyák, feleségek, én meg nem örülnék annak h minden 4dik ember köszön neki, mert anno már cerka végre kapta..
TAK? látom figyelsz rá hogy már 1 NÕ is jár ide 😄 ZERAA!!!! 😄 XD
én tudom😄, dehát ez nyilvánvaló...

férfinem számára egyre igénytelenebb fehérnép jut, persze TAK...

rengeteg nõ lerombolaja a neten az értékeit, elsem hinnéd h mennyi😊 max nem fogsz tudni róla, akármelyiket is megismered, de ez van 😄
sajnos ez az Internet egyik átka...értékromboló és szeméremsértõ😊

eltudom képzelni, valamibõl felkell nevelni a gyereket, hamár apa lelépett, h majd egy újabb milf-et hagyjon maga után 😄
sok ilyen hirdetés van fent, nem is hinnéd hogy tele van az ilyen oldal középkorú MILF-okkal😄😄😄

mondjuk, ha lány lennék és hiányom lenne tuti nem pakolnám fel magam az erkölcsi mihez tartás végett😄

Ez igaz, gondolom a kezeit már megtanulta használni, nem tudta már olyan jól megvakarni, kellett neki a real dolog 😄 szóval érthetõ, meg hát az ujjait szopogatni sem olyan élvezetes és nem is jön belõle semmi amitõl kissé szépüljön 😄😄
Hidd el, van! Még nála sokkal rondább nõknek is fizetnek az út szélén a kamionosok 😊

értem én ezt csak megérteni nem tudom...😄 mert gáz bárhogy is nézzük..😊
de kurvának én sem tartom...😊
igazából azt csak a formalitás kedvéért írja ki. Mindent reklámozni, promottálni kell, mert akkor nincs, aki ráharapjon...

Barbara nem tekinthetõ qvának, mert nem pénzért nyújt szolgáltatást pusztán valszeg szexhiánya volt (meg is mondta, hogy életében kb 1 srác volt, akivel járt rövid ideig) most gondolj bele egy kiéhezett fiatal kissé csúnyácska lány, aki reménytelen helyzetben van mit csináljon?😄

Borzalmas, de itt írják h pisisex meg mindent vállal elvileg, még beteg is 😄
ebbõl is látszik hogyha hirdetett is csak azért hogy valaki megbssza....ingyen...biztoshiánya volt vagy csak ninfó kicsit..mert hogy ennek nem fizetérte senki az tuti..
😊
Barbinak fizetett valaha is valaki szerintetek? v õ fizetett, baxott ronda egy nõ, de minden tekintetben, hideg ráz ki mikor meglátom, meghallom, nem vágom mikor ilyenek ribancnak mennek mit gondolnak magukról 😄
Mikor nézik a kaját hápiék, mondogatja h bau, bau, és mondaná h baukó 😄
wesker24
Ahogy látom Fábry nem fogja kimélni Évát és Jerzy-t ! xD
Én kedvelem hápit 😄 sztem aranyos ahogy elszonytolodva beszél 😄
chalezlopez
Jaja, professionale.

Vamos Argentina!

Zeraa
<#nevetes1>

haha😛

max férfiállat

Gabeo...ez cumi 😄 😛 visszanyalt a fagyi...😄
Zeraa
inkább bele se gondolok lol <#nevetes1> csak nem izgatóbb nõ vagy mint OLga? <#nevetes2><#vigyor2><#nevetes1><#nyes>

azért eléggé érdekes, ha Olgára is felizgulsz képzeld el csak el mi lenne, ha én lennék elõtted😄

Mondta itt valaki hogy nincs benne nõiesség. Hát tessék most megkapta. Alek is csak álmodozhta róla hogy ágyba bujik vele <#hehe>

Zeraa
<#nevetes2>

zaki
lol, olga lovagolt alek ölében, közben hátulról simogatta brigitta a fejét, aztán le se sz@rta õt 😄

Zeraa
háát nem elõször csinálta az tuti <#nyes>

ugyeugya..jégkirálynõ meg stb.. közbe meg tud nagyon csak nem mutatja...😄
1982-es évjárat Balázs szerint😄

chalezlopez
Régen a haverokkal ezután a jelenet után Olgát csak szexállatnak hívtuk volna... 😮 Nagyon durván odabaxott az a hullámzás!! 😮OO

Vamos Argentina!

Húú Olga, asszem biztosított a helye a végéig 😊

Zeraa
jaj Alek ebben a hagyományos alsóban oan undorittttóóóó<#szomoru1>

wesker24
Na várjuk a fábry-t kiváncsi vagyok hog ossza majd Évát Jerzy-t és Alekosz-t !
Zeraa
oksa <#nevetes1>

Na még én <#eplus2>.

pff szólok a férjednek h lányokról fantáziálsz😄

Zeraa
szegény Alek mit érezhetett közben fél év kihagyás után <#nyes>

Zeraa
nem igazán <#nevetes1>

Zeraa
hoppá olga nem kis pályás <#nyes> erre még én is felizgultam lool <#vigyor2> tök jól tolta

Azta Olga jól tolja!

ez hatalmas xD