6466
-
#4344 A villa okostojása ugyan irigylésre méltó magabiztossággal veszi ostrom alá a hölgyeket, de amint az intimitásra kerülne sor, mindannyian jól tudjuk, hogy bizony igen hamar megfutamodik. Valójában nyoma sincs benne sem a szexistennek, pláne nem a szexcyborgnak – inkább csak szeretné azt hinni, hogy az. -
#4343 alekosz önbecsülése:D -
#4342 mint az anyósának -
#4341 Szerintem az hivatalos röviditése akart lenni ! -
#4340 Nah Barbinak si akkora melle van mint Zsófinak volt kezdetben ! XD -
#4339 nesztek follyon a nyálatok már csak vájának kéne villantani -
#4338 écés? -
#4337 Hát nincs mit tenni ez van ! Alekra is rárakhatnak bármilyen göncöt ! -
spm #4336 Ezt az Anikót hogy öltöztették fel, jesszusom :S -
#4335 Szerintem már nem annyira béna igaz elkövet egy két apró hibát de a végére csak belejött !
Mindkettönek más a stilusa ! -
IXEMGabeo #4334 azta qva a villában nem volt túl csinos
amúgy Dorisz a hiv honlapon elég népszerű volt és azt írták sokan ismerik:D -
varand #4333 Miért is? -
#4332 Tud ö jól is kinézni ! xD -
#4331 Az nem más mint a 20 éves Dorisz ! xD -
IXEMGabeo #4330 ki az a fekete hajú csaj ott a Jorgosz mellett? -
#4329 Nope ! Csal elöjáték volt ! xD -
eLiXir #4328 megkurta veronikát? -
#4327 Vazee ez a Skype-os csaj már törzsvendég ! Hogy minden nap ezzel beszélnek ! XD -
Aspyrin #4326 Most őszintén: Alekosz külsőleg milyen? Szerintem passzolnak. -
#4325 nah Anikó az Alekosznakvalóban.. elég béna szegény :DDD -
#4324 Ahogy kiveri vagy 6 fogát az alsó sorból, egy kis vér is kifröccsen :D -
#4323 mi az a piros valami, ami elrepült? :D -
janokapm2 #4322 -
#4321 olga nélkül egy fos a műsor, ilyen nők, mint akik bent maradtak százezrével mászkálnak az utcán.
nem lennék meglepve, ha veronika nyerne. együtt lesznek 2 hónapot, aztán helló. alek sem gondolhatja komolyan, hogy bejön egy ilyen nőnek. barbara már engem is idegesít lassan, pedig neki szurkoltam olga mellett. -
Blanco308 #4320 jójó...csak vágyálom :D XD -
#4319 nem tapasztalat jóóó? xD -
#4318 -
Blanco308 #4317 lehet hogy pusztán tapasztalatból beszél...:P :D
tudod jó is a szatyor ugye Zeraa? :D -
IXEMGabeo #4316 jó duma xD
amúgy értelek empatikus vagy ez azt jelzi próbálod beleélni magad más helyzetébe tökéletesen megértelek -
#4315 csak próbálom ffi szemmel elképzelni a szitut xD akkor tegyük fel ha ffi lennék én max így csinálnám -
IXEMGabeo #4314 te várjál te nő vagy, miért fantáziálsz arról, hogy mi lenne, ha vele lennél?:D -
#4313 én 5percet se tudnék vele lenni,széttépné az idegeimet max úgy h húznák a fejére egy szatyrot,a száját meg leragasztanám h nehogy megtudjon szólalni xD -
#4312 erről van szó -
kalap765 #4311 Mondjuk ez igaz, csak furi hogy akkor pont azt kéne válassza aki leszarja őt. De ki az akit könnyedén le tud pattintani? Hápi? Mert a többi se hagyná magát az fix. -
Blanco308 #4310 vele az a baj hogyha őt válsztja az életben nem tudja majd lekoptatni...márpedig most Alek tuti nem akar megálapodni,szeretné kiélvezni a hírnevet,erről álmodott egészéletében..... -
kalap765 #4309 Én továbbra is kitartok Barbi mellett. A többi mellett ő a legelviselhetőbb. -
IXEMGabeo #4308 nem tudom mi a gáz vele. Alakja megfelelő engem nem érdekel a kora:D hangja elég érdekes, de a fontosabb pillanatokban a nagy "meló" közepette nem is kell beszélni, csak csinálni a dolgokat:D -
Blanco308 #4307 sose volt az....:D
Veronika nyerjen...vele legalább szétkeféli a házat...aztán cső...:D
meg aranyos is a kiscsaj...:D -
#4306 ne kelljen már benned csalódnom xD méghogy Andi jó bőr omg -
IXEMGabeo #4305 így van, majd ő kiválasztja:D mindenesetre Andi se rossz bőr már az elején ezt leszögeztük....