6466
-
engem nem szop le vki? indítok műsort is hozzá -
Vlala #44 Ki az az Alekosz? -
spm #43 Először is, ne sértődj meg, nem csak neked szól a mondandóm, de te írtál most erről utoljára, így neked válaszolok, de más hasonló hozzászólásokra is vonatkozik.
Nincs TV-d, soha nem is láttad a műsort (VV-t sem), nem is érdekel, de bejössz ide és fikázol, meg kijelented, hogy forog a gyomrod attól, amit még csak a büdös életben nem is láttál. Pláne úgy, hogy ez a műsor (Alek feleséget keres) még el sem indult, és az sem 100%, hogy lesz.
Csak egy kérdésem van: mit keresel ebben a topikban?Ha engem nem érdekel egy téma, be sem nézek, szarok rá magasról.
Ez a "Nincs TV-m, szarok rá, nem nézem, fos, agyrohasztó" stb. féle duma annyira unalmas már, mert mindig azok mondogatják ezeket, akiket nem érdekel a műsor, nem is ismerik, szarnak rá, de azért beszélnek róla, fikázzák stb.
Nem feltétlenül primitív, hülye, buta stb. az olyan ember, aki ilyen műsorokat néz (bár nagyon sok ilyen van, ez tény), de az viszont primitív dolog, ha valaki lenéz más embereket azért, mert ilyen műsorokat néznek.
És attól, hogy valaki megnéz egy ilyen műsort, nem zárja ki azt, hogy mellette olvasson, színházba/moziba járjon, vagy épp zenéljen, vagy akármi más hasonló tevékenységet végezzen. Szintén primitív dolog azt gondolni, hogy mindenkinek ebből áll az élete :) -
karajjj #42 tud okosat mondani? 8 általánossal aztán nagyon okosat tud mondani, tipikusan az az eset, amikor a hülye okoskodik... -
ebben látod egyetértünk :) nekem ugyan a gyomrom forog ezektől a műsoroktól, és a kereskedelmi tv-k halálának tartom őket, de nézze aki szeretné. :)
egyébként hihetetlenül bekúszik mindenhova a téma, tényleg nincs tv-m, és mivel forma1-en kívül streamen sem nézem, még reklámban sem láttam a valóvilágot. mégis pontosan tudom, hogy néz ki ez az alekosz :D -
Azért, amiért a győzike sót is nézték sokan... Az ostobaság néha annyira megrázó, hogy "képtelen elkapcsolni" az ember. -
IXEMGabeo #39 jó kérdés:) -
én csak azt nem értem, hogy akik bejönnek ide hányni, mert olyan nagy kultúrjézusnak tartják magukat, és "amúgy sincs tévéjük, csak bkv-n hallották hogy hát ez az alekosz milyen huncutságot művelt megint lololo de amúgy nem nézem csak hallottam XD" azok miért fórumoznak egész nap, mikor könyvet is olvashatnának vagy egyéb bármi értelmes dolgot is csinálhatnának, ami elől xy reality elveszi az időt a bunkó nézői számára? -
Az a menő, ami elég primitív ahhoz, hogy egy csökkent értelmi képességű, vagy egy 12 éves gyerek is megérthesse, lehetőleg minél kevesebb agymunkával, mert az fárasztó. Ha a nép agyat akar rohasztani, akkor a tv megadja a lehetőséget, követi a fogyasztói igényeket... -
az is 1 megoldás. mindenki megtalálja magának megfelelő kikapcsolódást csak az a baj,hogy sokan mások helyett akarnak dönteni. -
Inkább olvasok egy könyvet. Hopp.. igaz, az nem menő.. -
Hát Alekinyó eddig se volt a kedvencem szóval nekem ez a reality automatic tiltolistán van. Nem igazán van kedvem azt bámulni ahogy a számomra legunszimpatikusabb villalakó(Tordas után) hogyan válogat a ribancok és a primitív hulladékok között -__- -
Még a zebrák párzási szokásai is jobban érdekelnek, mint hogy alekosz hány kurikosat szart ma reggel. -
hagyjad,mert divat fikázni és ők a Zebrák párzási szokásait nézik! -
ronesz #31 mindenki azt publikál amit akar, és abszolút nem csodálkoznék, hogy ha ezek is inkább a közönség "kielégítésére" készültek volna, hogy az ilyen vitákban, akiknek nehezükre esik a saját véleményformálás, legyen mire mutogatniuk, hogy látod a tudomány is bizonyítja az igazamat. bizonyára te is tudnál példákat mondani olyan írásokra, amik azt tartalmazták, amit az olvasók olvasni akartak, nem feltétlen az igazat
az egymással ellentétes eredményre jutó kutatásokkal pedig szintén Dunát lehetne rekeszteni -
szóval nem nézek utána, de azért okoskodok?
irigyellek, nyugodtan élheted az életed: ennél butább úgysem lehetsz -
ronesz #29 1. a cracked.com kimondottan hiteles hírforrás, el kell ismernem
2. feltételezed (amennyiben ezek a kutatások/kutatók tényleg léteznek, nem nézek utána, de eléggé lehetséges, hogy nem), hogy a kutatók nem olyan perspektívával indultak, hogy be KELL bizonyítani a valóságshowok rossz voltát, önigazolás céljából, ezáltal az eredményeket érdektelenné téve
3. az állítólagos kutatások mindegyike Amerikában került kivitelezésre, ahol köztudottan teljesen más a szociális klíma, úgyhogy azok eredményeit egyébként se lehet átültetni a magyar nézőközönségre
Calver status: [X] OWNED [] NOT OWNED -
Ironman2 #28 eheheheh -
-
hellószia
topicra meg: [képzeljetek ide egy gifet ahol valaki épp fejbelövi magát, lusta vagyok keresni] -
Ha téged ez szórakoztat, akkor részvétem. :> -
kedved szitkozodók, ha nektek ekkora bajotok van ezzel, akkor mi a bréét kerestek itt? menjetek codozni :D -
Tölthetné és itt a feltételes módon van a hangsúly. Ha valaki lefekszik/ül a TV elé akkor már tök mindegy, hogy való világot vagy Bud Spencer és Terrence Hill pofonjait nézi. Lehetne persze vetélkedő is, de láthattuk, hogy a Legyen ön is pár százezer forinttal gazdagabb című műsor egy idő után "kifulladt" elvesztette a szórakoztató hatását, egy idő után már a kérdések színvonalán is látszott, hogy hanyatlik(pl. sokkal több lett a bulvár világából vett kérdés).
Azt kellene megérteni, hogy az emberek többsége szórakozni akar a szabadidejében. Mindegy mit tolnak elé a kereskedelmi adók, megtalálják a módját, hogy valami "értelmetlen" de szórakoztató tevékenységgel foglalják el magukat. -
nem ez a címe -
Wolfsnack #21 lol, ilyen impotens fejjel inkább tartson macskát -
Apocalipto #20 Szánalmas. -
80-85
A te tapasztalatoddal legalább már tudhatnád, hogy amíg ezt a szar okádékot nézik ahelyett ennél színte csak értelmesebb dologgal tölthetné XY az idejét. -
ronesz #18 18-19 év
valószínűleg szociológia-pszichológia szakon végzett, és behatóan tanulmányozta a valóságshowok hatását az emberi intelligenciaszintre (és nem csak hajtogatja a közhelyet miszerint "hurr-durr a valóvilág butít herp-derp"), tehát javaslom mindenkinek, hogy hallgasson rá, és ne nézze ezt a szennyet, mert a megmondófiú idetolta a tutit
de amúgy komolyan, szerinted egy műsor hogy BUTÍTJA az embereket? valamilyen sugárzás jön a műsorral együtt a TVből ami roncsolja az agyat vagy mi a tököm?
-
Dean Winchester #17 az ám, ilyen téren jó szánalmasnak lenni :)
lehet a gyengébbek kedvéért a banner részhez odakellett volna írni,hogy a való világ 4. szériájának játékosa Alekosz menyasszonyt keres... -
Ki ez a fasz? -
Ez kell a népnek. Szánalom. -
csinos csajokat...
az idióta ribancnak a csinos csaj nem szinonimája! -
pett3rson #13 attól, hogy csinos csajokat nézek még nem leszek buta :) Alek meg tud okosakat is mondani, csak figyelni kell. -
Kiváncsi lennék mennyit kap érte ez a homokos.. -
Dean Winchester #11 én indítom de a hg meg majd tőlem lehet xD -
Erre van igény. -
Butítsuk csak a népet, hajrá! -
Szánalmas. -
eLiXir #7 napi 1 óra? YAHOOO -
IXEMGabeo #6 állat vagy, hogy ilyet indítottál:d Ironmannak konkurencia